Napisano 2 Luty 201015 l icecold: niezłe kolorki w tym kanale, ta zieleń na dole trochę niepotrzebnie tak się nagle ucina.
Napisano 2 Luty 201015 l A dziekuje ci Przemku. Twoje dzielo tez bomba, chodz nie bardzo ogarniam czym to jest ^^ Edytowane 3 Luty 201015 l przez ICE
Napisano 3 Luty 201015 l Kilka kadrów z filmu "Stalker". Trochę zbyt centralne kompozycje ale podobał mi się klimat.
Napisano 4 Luty 201015 l Farvus odkad to slowo przestalo byc wulgarymem, z czystym sumieniem moge zec tylko jedno: Zajebiste!
Napisano 5 Luty 201015 l taki piesek z referki plus własne dodatki Edytowane 5 Luty 201015 l przez Uriel
Napisano 7 Luty 201015 l Uriel, envirosy sa dosc trudnym tematem, tam trzeba myslec bardzo i to bardzo przestrzennie. Roznicowac plany, oddac nastroj i jednoczesnie najlepiej opisac jakas historie, lecz nie za wiele by zostawic wyobrazni odbiorcy miejsce do manewrow. Strzelilem ci szybki over chodz sam nie jestem zadnym specem, ale mysle ze troche ci pomoze. Kompozycje miales strasznie nudna zamknieta w prawie ze kwadratowym pudle, dlatego zmienilem to na panorame.
Napisano 8 Luty 201015 l koooollorowe to Leander :) fajne...ta ziarnistosc mnie zastanawia w niektorych partiach. to jakis pedzel? czy textura? a ja takie i statek kosmitow : Edytowane 9 Luty 201015 l przez leszek_lenia
Napisano 9 Luty 201015 l leszek_lenia: ta ziarnistosc to zdaje sie faktura pedzla. Testuje pedzle, ktore zapodal biglebowsky w watku "domowe przedszkole":http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=891057&postcount=429
Napisano 10 Luty 201015 l leander: haaa dobrze ze sie zapytalem...w domowym przedszkolu rzadko bywam a tam takie fajne rzeczy sie dzieja ;) pobralem ten zestawik, swietny jest... :) i taki tescik:
Napisano 10 Luty 201015 l icecold ten szablozebny powyzej jakis spiety wyszedł ;P, cyborg znacznie lepszy reszta widze tez nie proznuje
Napisano 11 Luty 201015 l Wypróbowałem Painter Essentials na szkicu długopisem. Ciężko rozgryźć niektóre narzędzia ale akwarele bardzo fajne. Do szybkiej kolorowanki w sam raz.
Napisano 12 Luty 201015 l icecold: super pracka, swietnie materialy zroznicowane to mialo byc pare kresek, zeby zareagowac na icecolda, ale probowalem uratowac i ciagnalem dalej, nie udalo sie
Napisano 13 Luty 201015 l selfu - Dzięki. Jakoś tak samo się w tym Painterze miesza :) Długopisowy thumbnail + digital watercolor.
Napisano 13 Luty 201015 l Dawno nie wrzucałem swoich bazgrołów. Niezłymi pracami sypiecie Panowie. Pozdrawiam
Napisano 16 Luty 201015 l strogowo podobny malunerk z lewej i taki troche zmieniony skafandrowy z prawej ;)