Napisano 29 Sierpień 201014 l Cos namazalem szybko, zeby napisac, ze Farvus dales popalic tymi ostatnimi wrzutami. Duzo pracy przeklada sie na piekny progress. Moj obrazek z grubsza przedstawia moja mine na widok Twoich prac ;) leszek_lenia: cos bardzo fajnego w tym ostatnim jest
Napisano 31 Sierpień 201014 l Farvus - więcej się pojawiaj tu, jak i w teczce. Super wrzuty. Szczególnie mi się podoba port z samochodzikiem i pieskiem (film K-911 chyba).
Napisano 31 Sierpień 201014 l leander - Dziekuje :). serio - Zadowole się tym tematem. Zgadłeś co do scenki z portem. Film K-911. Próba akwarelowego brusha. Edytowane 31 Sierpień 201014 l przez Farvus
Napisano 3 Wrzesień 201014 l Świetne prace Farvus! Leszku! jak Ty to robisz ?!? strasznie mi się podobają kolorki w twych pracach! niby chaos ale wszystko jakoś trzyma się kupy. Tez tak chce ;\. Przez wakacje strasznie leniuchowałem muszę sobie przypomnieć co to jest tablet ;\...
Napisano 9 Wrzesień 201014 l Szkic troche inspirowany pracami Koji Morimoto EDIT: Poprawka. Edytowane 9 Wrzesień 201014 l przez Farvus
Napisano 11 Wrzesień 201014 l sebel to samo jakos tak wychodzi :D Edytowane 11 Wrzesień 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 11 Wrzesień 201014 l leszek_lenia - troche za dużo czerni używasz. W wielu miejscach traci przez to trójwymiar. Test farb olejnych z programu Artrage. Edytowane 11 Wrzesień 201014 l przez Farvus
Napisano 19 Wrzesień 201014 l thx reanimator ;) resh fajne te Twoje malowanki.widze ze chyba probujesz wyrobic jakis styl.czy cos ;)
Napisano 20 Wrzesień 201014 l Koncepcik na zajęcia. Może nie speed ale to dla niego odpowiednie miejsce. ;)
Napisano 20 Wrzesień 201014 l resh napewno bedzie , niezle sie zapowiada...zalatuje troche wczesnymi pracami biglebowskiego..albo mnie sie tylko zdaje..albo to przez tego brusha :)
Napisano 20 Wrzesień 201014 l nie ukrywam, że biglebowsky jest jednym z moich ulubionych artystów, ale ja tam jestem hoho w daleko w lesie i na bezludnej wyspie :) .Brush bardzo mi się spodobał, ale to takie małe eksperymenty :)
Napisano 20 Wrzesień 201014 l Nie starczyło czasu na wykończenie więc trochę dłuższy speed rzucam tu:
Napisano 23 Wrzesień 201014 l @leszek_lenia, oj, obawiam się, że im dłużej bym przy tym siedziała, tym większe byłoby prawdopodobieństwo że zaczął by wyglądać gorzej a nie lepiej ;)
Napisano 24 Wrzesień 201014 l a ja myslal ze ty chlop... fajny ten ostatni...nieco mnie drazni obrys..ale tak to luks ;)
Napisano 3 Październik 201014 l varmer na pierwszym nie wiadomo co to. drugi fajowy... i jeszcze jeden przed snem Edytowane 3 Październik 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 6 Październik 201014 l resh: a no. wrzucalbym jeszcze wiecej ale nie mam czasu..robota ogranicza. przydalby sie roczny platny urlop :D obrazek bardzo dynamiczny.czuc akcje. podoba mi sie :) sTh: ciekaw krecha. fajnie. ale takie szkice to chyba lepiej na kartkach robic ;) sie mozna lepiej wczuc. takie lo: