leander Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 Cos namazalem szybko, zeby napisac, ze Farvus dales popalic tymi ostatnimi wrzutami. Duzo pracy przeklada sie na piekny progress. Moj obrazek z grubsza przedstawia moja mine na widok Twoich prac ;) leszek_lenia: cos bardzo fajnego w tym ostatnim jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Farvus - więcej się pojawiaj tu, jak i w teczce. Super wrzuty. Szczególnie mi się podoba port z samochodzikiem i pieskiem (film K-911 chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 (edytowane) leander - Dziekuje :). serio - Zadowole się tym tematem. Zgadłeś co do scenki z portem. Film K-911. Próba akwarelowego brusha. Edytowane 31 Sierpień 2010 przez Farvus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 leander : no jest , brushe cpt :D troche sztrunxu ode mnie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Świetne prace Farvus! Leszku! jak Ty to robisz ?!? strasznie mi się podobają kolorki w twych pracach! niby chaos ale wszystko jakoś trzyma się kupy. Tez tak chce ;\. Przez wakacje strasznie leniuchowałem muszę sobie przypomnieć co to jest tablet ;\... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 jakiś parominuciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 (edytowane) Szkic troche inspirowany pracami Koji Morimoto EDIT: Poprawka. Edytowane 9 Wrzesień 2010 przez Farvus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 roboty do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 (edytowane) sebel to samo jakos tak wychodzi :D Edytowane 11 Wrzesień 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 (edytowane) leszek_lenia - troche za dużo czerni używasz. W wielu miejscach traci przez to trójwymiar. Test farb olejnych z programu Artrage. Edytowane 11 Wrzesień 2010 przez Farvus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 farvus thx. postaram sie ograniczyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 (edytowane) Edytowane 13 Wrzesień 2010 przez eco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 17 Wrzesień 2010 Share Napisano 17 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Wrzesień 2010 Share Napisano 18 Wrzesień 2010 leszek, wypas!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 19 Wrzesień 2010 Share Napisano 19 Wrzesień 2010 thx reanimator ;) resh fajne te Twoje malowanki.widze ze chyba probujesz wyrobic jakis styl.czy cos ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Koncepcik na zajęcia. Może nie speed ale to dla niego odpowiednie miejsce. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 resh napewno bedzie , niezle sie zapowiada...zalatuje troche wczesnymi pracami biglebowskiego..albo mnie sie tylko zdaje..albo to przez tego brusha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 nie ukrywam, że biglebowsky jest jednym z moich ulubionych artystów, ale ja tam jestem hoho w daleko w lesie i na bezludnej wyspie :) .Brush bardzo mi się spodobał, ale to takie małe eksperymenty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Nie starczyło czasu na wykończenie więc trochę dłuższy speed rzucam tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Taki tam eksperyment z wzorkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 20 minutowka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 alez klawe malunki :) wiecej wiecej wiecej! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 sucharek wykoncz mu leb bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 @leszek_lenia, oj, obawiam się, że im dłużej bym przy tym siedziała, tym większe byłoby prawdopodobieństwo że zaczął by wyglądać gorzej a nie lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 a ja myslal ze ty chlop... fajny ten ostatni...nieco mnie drazni obrys..ale tak to luks ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 (edytowane) cos wylajtowanego Edytowane 2 Październik 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 (edytowane) varmer na pierwszym nie wiadomo co to. drugi fajowy... i jeszcze jeden przed snem Edytowane 3 Październik 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Leszek lecisz jak diabeł z tymi speedami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 bedyk fajne ja po dlugiej przerwie NICnierobienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 resh: a no. wrzucalbym jeszcze wiecej ale nie mam czasu..robota ogranicza. przydalby sie roczny platny urlop :D obrazek bardzo dynamiczny.czuc akcje. podoba mi sie :) sTh: ciekaw krecha. fajnie. ale takie szkice to chyba lepiej na kartkach robic ;) sie mozna lepiej wczuc. takie lo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 ref/15min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi