Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

little-ninja: wkońcu widzę kolor na twoich pracach, wcześnij sama czerń i biel ... no i dobrze, że się przełamujesz :)

// choć na razie dosyć monochromatyczne odcienie :)

Napisano

ale anatomia nie daje rady .. zwłaszcza ucho i nos no chyba, że kosmita jakiś :) ... wtedy jest ok.

Napisano

scatmax... fajny ten hitler ze skrzydelkami... moze troche moglbys mu skore czerwienia mocniej rozbarwic. np. w okolicach nosa, ucha. cos jak w tym zolniezyku. ale i tak podoba mi sie.

moj \"noref\"...

01_04_05_09.jpg

Napisano

leander: wery gut! trafiles idealnie w moj guscik:) kcem wiecej takich! zazdroszcze wyczucia i krechy:) ja mam balaganiarska kreche za bardzo...

Napisano

0654-nothing_special.jpg

mysle ze te kolory sa najlepszym dowodem na to ze nie jestem malkontentem :P

Napisano

Lubię spacery z dzieckiem.W razie czego,to jest dziewczynka ale nie umiem jeszcze rysować.Pies to wilczur ale to nie ważne bo już nie wychodzi na spacery (stary był i nie doczekał)a głupawy nastrój obrazka mnie dobija.

Napisano

misiekhc: powodzenia :)

geminus: czy oDD na pewno trafil w Twoj nastroj? ;P

oDD: super praca, ale troche sie wylamujesz z szyku tymi.. kolorami ;)

Tym razem cos dla zapalonych czytelnikow lektur. Czyli dla maturzystow :P

99-farewell.jpg

Napisano

rotfl coza komentaze ;o

oDD: a to na pewno speed jest? Tyle elementow.

Chyba didaskalia powinienes pisac do tych obrazkow ;]

Napisano

akdsn: Przekaze, ze proporcjonalna. Na pewno sie ucieszy ;) Ale nie zapominajmy o moich zaslugach - poznales, ze to ta sama osoba na obu obrazkach. Zdolniacha ze mnie..

Napisano

Ja widzialem te kolezanki leandera i wcale... WCALE sie nie dziwie, ze je maluje ;>

Napisano

Ello! W przerwie podczas pisania magisterki i dłubania sie z dyplomem.

Prawdziwy speed - 4 min.

Mam nadzieje ze sie spodoba:)

Napisano

:D

no nieźle - drug ciekawe masz koleżanki:D

thiger - gostek przypomina mi kingpina :D ma swój klimat :D

pozdr

giorgione

Napisano

Tiger: a mi premierro Lexa Luthora przypomina. Wersje komiksową, a nie filmową. Ma w sobie tez cos z Wojciecha Manna od szyi w dol :)

DruG: Twoja kolezanka mi nikogo nie przypomina :) ale chyba by jej schlebiala taka oryginalnosc :) Portrecik swietny.

oDD: to chyba moja ulubiona Twoja praca. Genialna bym powiedzial..

giorgione: fajny klimat stworzyles z pszczolka. W ostatnim brakuje mi jeszcze jednego sharpena i byloby git ;)

Kolezanki maja mature, wiec dla odmiany zaprezentuje kolege Stefana:

100-blackone.jpg

Napisano

a ja myślę, że koleżanka która pozowała DruGowi ma na imię lustro; no i zaskakujecie mnie chłopaki ... coraz lepsze są wasze speedy; pamitam wasze wcześniejsze prace .... hmm czuć progres.

good work.

Napisano

\"a ja myślę, że koleżanka która pozowała DruGowi ma na imię lustro\"

Ales j***** frache.

Napisano

wlasciwie to speed drawing, dwa smieszne szkice w godzine w ramach zawarcia z najomasci z programem aura 1.0

Napisano

A mi takie coś wylazło samo 25minut, wiem że długo ale paintera mało znam i wiem że powiniennem zacząć od ołówków ale to by jeszcze dłużej trwało.

Napisano

Tak na poczatek sie przywitam:))) Moj pierwszy post tutaj (choc czytam i ogladam od daaaawna) i pierwszy speed po nabyciu graphire3. aaaa - szkic na podstawie foto z sieci, reszta w paiter 7. Ok 1h mazania:)