ortheza Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 przypadek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 ortheza: chociaz moja obecnosc w tym dziale nie jest zabardzo uzasadniona, to z obserwacji wnioskuje, ze powinienes sie zastosowac do rady ktora czesto, dosyc czesto padala w tym watku - nie cieniuj czernia, tam zazwyczaj powinny byc jakies odcienie ciemniejsze koloru, ale nie czern. Radzi malarz - laik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 czern nie zawsze jest czernia zalezy od kalibracji monitora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Inspiracją były prace Feng Zhu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Dzieki za rady, wiem ze czerni nie nalezy uzywac, tak samo trzeba byc ostroznym z biela. Ale ostatnio o tym zapominam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 noir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 wert nice - chociaż myśle żę za duży blur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Mkaszpir - pierwsza praca zabijasz genialne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 hindus: Eee... tam nie ma blura :) Całość jest malowana pędzlem ze 100% hardness'em ze zmiennym opacity i bez żadnych dodanych filtrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 to sorry ale jakish sharp mile widziany ;) imo of course Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 hehe, twardy pedzel ze zmiennym opcity to chyba najlepszy brush jaki oferuje PS :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 i kolejny portrecik:-)oczywiscie olej i tekturka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Wy to macie juz swira z tym twardymi pedzlami :-) Obejrzcie sobie koncepty do StarWarsow np epizod 2, tam wiekszosc prac zrobiono na miekko w painetrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 ot paintera sobie testuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Łukasz, chyba za slaby kontrast cienie na nosie, wyglada jkaby byl plaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 16min.........mouse ale to speed raczej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diodak_gfx Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 mój pierwszy speed na tym forum: [10 minet:)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 deus - fajnie to wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 diodak_gfx- podobaja mi sie kolorki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the-3nasty- Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 jaka D***PA :), no wiesz 13-sty :) hej diodaczku :) fajne kolory deus bardzo mi se to cos widzi :) kojazy mi sei z zamglonym cmentarzem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 no to jescze jeden painter - tym razem chyba gorszy :D miniaturka mi sie kosmicznie podoba :> a tu full: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 czesc, takie cos na szybciora ( jakies poltorej godzinki ), hm. zainspirowal mnie avatar ZiBi'ego_PL ( WYBACZ NIE WIEM JAK TO ODMIENIC POPRAWNIE! :P ) mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko temu, ze dorysowalem troche, bo gloowe, jako Twojego avatara postanowilem zostawic prawie ze nietknieta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 heh avatar nie jest moj tylko wyciety z pelnego obrazka ktorym jest okladka plyty zespolu DISTURBED. bardzo ladnie dokonczyles ta glowke choc oryginal niestety jest inny :P ale niemogles o tym wiedziec :D zamieszczam link do oryginalnego obrazka: http://sylwester.pop.e-wro.pl/D1_10KF_100x100_static.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 mam pytanie, trochę nie związane, ale zależy mi na odpowiedzi. możecie mnie skasować, ale jak kto zna odp. to niech odpowie! był gdzieś wątek, w którym poruszona została kwestia web artu (że większość prac w tym dziale to nie web art) i padło pytanie, jak ktoś definiuje ten web art. widziałem go wczoraj i był jakiś taki świerzy, ale go gdzieś zgubiłem. no i gdzieś się tatoo zgubił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 here u go :] http://max3d.pl/forum/showthread.php?goto=newpost&t=20024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Dawno nic nie wrzucałem, to czas coś wrzucić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Porownujac z poprzednimi - kiepas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 soor za twarz i wlosy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 No to jeszcze jeden kiepas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 weedlog- ciekawe te speedy robisz charakterystyczny masz styl;] ogolnie fajnie prezentuje sie glowa reszta w tym tak srednio jak na twoje wczesniejsze;] choc samemu troche mi brakuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 weedlog - im wyzej na Twoich prackach, tym lepiej :P nogi tez troszke dopracuj czasem ;] a teraz takie szybkie przerysowanie, z grafiki adama romaniuka, ktora zatytuofana "Nocny Portier" zainspirzyła mnie, bo ładna byla ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Czolem, fajne pracki robicie, co raz lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 o levan - podoba mi sie ten chlopczyk ;D tzn pracka ;> moze truszke zakanciasta twarz, ale i tak jest extra :-) [ taki z omenem mi sie kojarzy :-) przez te oczy :P ] arturros - az prosi sie o jakies rozmycie! wyglada jakby miala siersc :P zrob jej ta skore mieksza, bardziej delikatna, bo to dziwnie wyglada :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 weedlog ostatnia trzyma poziom :) aż chce sie zacząc modelowac takiego ziomka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gildor Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 arturros - tak jak sammael pisal, popraw ta skore bo dziwnie;-) a i jeszcze bym cos z jej reka zrobil, bo cos dziwnie wyglada, jakos tak imho za malo wyprofilowana na ksztalt reki, przedramie szczegolnie (to to blizej dloni, nie?:P ) :-) weedlog - fajne jak zawsze :-) a zarzuc kiedys czyms innym niz taki concepcik, moze jakas scenka fajna? ;-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Nie wiem czy fajna, ale scenka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 ..............fajna :) za samolocik + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Weedlog, postęp jaki dokonałeś w tym wątku jest conajmniej godny podziwu, w dodatku dorobiłeś się rozpoznawalnego stylu, mały brat jest pod wrażeniem :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 weed - jak dla mnie bardzo dobre ;) mogłeś rozwiać jeszcze piach w prawo ale to czepianie sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Sny o potędze 1960 link do 2160x1512 http://img383.imageshack.us/img383/3372/cccp0nq.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 misiekhc takoz ma rozpoznawalny styl :-) weedlog:, wiesz co, widzialem dużo lepszych Twoich pracek :] nie mowie ze ta jest zla, ale wdg mnie soldier zbytnio zlewa się z otoczeniem. avenger: ciekawy koncept, teraz zrobić to w stylu plakatów polskich z okresu lat powojennych :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 sammael, soldier powinien zlewać się z otoczeniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Panowie, czym to robicie ? , tbletem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 weed - zamiatasz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 misiek, ostatnie mi sie spodobalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Busiu, nie wiem jak inni, ale mi to maluje babcia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Loozack, ile bierzesz za tydzien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi