Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mant-raz...bardzo fajna pracka...lubie taka kolorystyke:D fajna dynamiczna...no to teraz ja cos dorzuce moze nie jest to calkiem speed bo trwal okolo 2 godzin...ale wolno to tez to nie jest jak na formacie 50x70...barmanski fotelik z kuchni:D

Napisano

no to ja zarzuce odgrzewanym kotletem :> Juz prawie to to wyglada tak, jakbym chcial. Siedzi mi w glowie taki wypasiony cmentarzyk - snilo mi sie to kiedys i mnie meczy. Moze jak narysuje to przestanie :P

310rl.jpg

Napisano

sammael_at - podoba mi sie twoja znajoma (pracka ofc:) tylko to zdzblo trafy troche w wargi jej wychodzi a nie z ust:)

pawel. podoba mi sie to czerwone plotno czy jakis inny material w polaczeniu z bialym napisem(?) i pilka fajna:D

Napisano

Arturros: A takie se autko wymyslilem :) ,troche inspirowane nowym rollsem.

Sammael_at: Mnie sie tez podobają te pasy :) Wycięte gumką z jednego pasma bieli ( widac ząbki bo za duzy spacing mialem na gumce).

Przy okazji fajna pracka z kolezanką.

Mant-raz: Dzięki za dobre słowo :)

Paweł : Śliczne.

I moje nowe cośtam:

nierzocopy9hk.jpg

Napisano

pawel lipka -- wymiot! ;D se to wrzuce na tapetke :-)

mant-raz. fajne, chociasz miejscami nie widac co to jest, moze inna fakturka tla?

łukasz: swietne - bardziej mi sie podobaja od tigera ;P lubie to jak operujesz szarosciami :)

Napisano

Dzieki za komentarze :D

Robie czarobiale bo jest szybciej , zresztą ostatnio skupiam się na zastosowaniu bruszy i tekstur ( czego wczesniej nie robilem ).

Kiedy się lepiej obeznam z powyzszym to sie wezme za kolor.

A tymczasem:

bohaterpomnik1mj.jpg

i taki szkic do speeda :) :

batel1copy1lj.jpg

Napisano

cholera, te szkic do speeda kurcze pieknie sie zapowiada, łukasz :) fajnie wyczules srodek ciezkosci calosci tej kompozycji i kolory sa na razie jak najbardziej w porzadku...

Napisano

jestem tu nowy i od niedawna rysuje na kompie wczesniej troche na Amidze1200 a potem dluga dluga przerwa. To pierwszy rysunek na pc i nie tak szybki jak pozostale bo zajelo to troche czasu. Pewnie nie ostatni w wolnym czsie cos jeszcze powstanie.

Napisano

wypass owad ziomu$$$ ..ta łodyżka na pierwszym planie to zdjecie czy twoje 100% dzieło..wyglouda rasowo photoszopowo

.. a tomoje dziesięć groszy w 10 minut yoyoyoyoy. mauo czasu...facer.jpg

Napisano

yo kome dzieki ..ale to 10 min nie wnikałem w szading(

Polsku hehe) za bardzo heheh nie ktoorym tu osobombom nie pasuje że w polsce jest taki ustrooj jak demokracja...pozdro Deus

a o to mooj szybki bo w 1h( po polsku jedna godzina) szkic ..

ps. wszelkie podobieństwo do Deusa nie jest przypadkowe...

xxx.jpg

komentarze mile widziane hehe.

Napisano

ehh te sprawy damsko meskie ja z tym mam wogole pecha ale musze jakos zyc...a co do powyzszych komentarzy to Mkaszpir kome powiedzial ze nie podobaja mu sie linie objezdzajace wlosy a podoba cieniowanie twarzy......

13...fajny speedzik i cieniowanie tego oto stworka...ale nie podoba mi sie cien na dole...a tak wogole chlopaki przestancie sie obrazac bo glupio tak na forum...lepiej zeby wszyscy tu chcieli tworzyc jedna rodzine niz sie obrazac na wzajem...

Napisano

miwt wiem co chciał kome powiedzieć, chodzi mi mniej więcej o to że jak chcę sobie po angielsku czytać komentarze to idę na zachodnie fora, tutaj chyba językiem jest język polski :P to tyle OT

"Nie sądzisz że za dużo palę, Bob?"

beb.jpg

Napisano

ja z moja tez jestem 3 lata :)

mkaszpir, obrazek bardzo fajny. a co do mojego pisania, to chyba przesadzasz. dwa wyrazy techniczne, kazdy wie o co chodzi, to chyba nie jest pisanie angielskim. tak samo jakbys sie przyczepial do pisania "rendering" albo "brush", glupota wg mnie :)

pozdrawaim