mant-raz Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 no no, czlowiek nie zaglada kilka(nascie) dni a tu pieknie, łukasz: powoli stajesz sie moim faworytem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 mant-raz...bardzo fajna pracka...lubie taka kolorystyke:D fajna dynamiczna...no to teraz ja cos dorzuce moze nie jest to calkiem speed bo trwal okolo 2 godzin...ale wolno to tez to nie jest jak na formacie 50x70...barmanski fotelik z kuchni:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 no to ja zarzuce odgrzewanym kotletem :> Juz prawie to to wyglada tak, jakbym chcial. Siedzi mi w glowie taki wypasiony cmentarzyk - snilo mi sie to kiedys i mnie meczy. Moze jak narysuje to przestanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 masz wypasione sny Deus tez takie chce, mnie jedynie sie snia Aniolowie i takie tam rozne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Taki asp-owy speedzik z pierwszych zajec po wakacjach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 sammael_at - podoba mi sie twoja znajoma (pracka ofc:) tylko to zdzblo trafy troche w wargi jej wychodzi a nie z ust:) pawel. podoba mi sie to czerwone plotno czy jakis inny material w polaczeniu z bialym napisem(?) i pilka fajna:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 ... speedzik mowisz....incredible:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 b. fajnie Paweł :] ode mnie dzis słabiak, ale wrzucam bo mnie to mobilizuje :D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Arturros: A takie se autko wymyslilem :) ,troche inspirowane nowym rollsem. Sammael_at: Mnie sie tez podobają te pasy :) Wycięte gumką z jednego pasma bieli ( widac ząbki bo za duzy spacing mialem na gumce). Przy okazji fajna pracka z kolezanką. Mant-raz: Dzięki za dobre słowo :) Paweł : Śliczne. I moje nowe cośtam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Paweł, Łukasz, jak dla mnie super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Łukasz ekstra :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 łukasz...podobne juz wczesniej zapodales, ale i tak jest fajnie, a kolorem sie kiedys pobawisz? :) ja w koncu tez w te mecho-terminatory wpadlem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 łukasz ma najleprzy jak na razie design żołnierzy (nawet leprzy od tigera i leandera i weedloga:]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 w 100% popieram - chociaz tiger rules ;) a weedloga sharp wymiata :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 tiger jest PRZEREKLAMOWANY - ile razy mam powtarzac? :P Lukasz - naprawde fajne to. Troche przypomina Final Fantasy (chyba :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 pawel lipka -- wymiot! ;D se to wrzuce na tapetke :-) mant-raz. fajne, chociasz miejscami nie widac co to jest, moze inna fakturka tla? łukasz: swietne - bardziej mi sie podobaja od tigera ;P lubie to jak operujesz szarosciami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Dzieki za komentarze :D Robie czarobiale bo jest szybciej , zresztą ostatnio skupiam się na zastosowaniu bruszy i tekstur ( czego wczesniej nie robilem ). Kiedy się lepiej obeznam z powyzszym to sie wezme za kolor. A tymczasem: i taki szkic do speeda :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 cholera, te szkic do speeda kurcze pieknie sie zapowiada, łukasz :) fajnie wyczules srodek ciezkosci calosci tej kompozycji i kolory sa na razie jak najbardziej w porzadku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 no !! kompozycja jest bardzo wysokiej klasy! :P moze warto zrobic cos wiecej niz speeda ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 autoportrecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 make up prawie jak u boya george'a:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 kolegaalek:-) dzieki za poprawienie humoru:-) buhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 jestem tu nowy i od niedawna rysuje na kompie wczesniej troche na Amidze1200 a potem dluga dluga przerwa. To pierwszy rysunek na pc i nie tak szybki jak pozostale bo zajelo to troche czasu. Pewnie nie ostatni w wolnym czsie cos jeszcze powstanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=3nasty=- Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 wypass owad ziomu$$$ ..ta łodyżka na pierwszym planie to zdjecie czy twoje 100% dzieło..wyglouda rasowo photoszopowo .. a tomoje dziesięć groszy w 10 minut yoyoyoyoy. mauo czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 phlox, bardzo mi sie podoba, bardzo :) 13: no cos w sobie ma, outliny we wlosach mi sie nie podobaja ale shading twarzy fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 trzynasty, ty czasem bana nie dostales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 deus ...wystarczy chyba nazwe zmienic i konto email i masz juz nowy profil....chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 tu nie chodzi o konto, gosc dostal juz 2x bana i dalej ma czelnosc sie pokazywac. A moderacja mogla by wreszcie wlepic mu bana na IP, a nie badziene baniki na konto :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 kome jasteś w stanie pisac po polsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 ależ mam podły humor, wlasnie rzucilem dziewczyne -.- i jeszcze zły humor , szkoda ze taki zmeczony jestem, bo moglbym se rysowac, i rysowac ;[ dobrnoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 wspolczuje ja jestem ze swoim chlopakiem prawie 3 lata, gdyby mnie rzucil chyba by mnie juz na swiecie nie bylo .... Przykro mi.serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 trochę wektorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Lodyga na planie pierwszm to w calosci moje dzielo. Orginal calosci to Fotka kolegi ale niestety niemam narazie zeskanowanej. Moze juz niedlugo wyczaruje cos nowego napewno szubszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 navara: zycie toczy sie dalej :F mkaszpir: fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=3nasty=- Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 yo kome dzieki ..ale to 10 min nie wnikałem w szading( Polsku hehe) za bardzo heheh nie ktoorym tu osobombom nie pasuje że w polsce jest taki ustrooj jak demokracja...pozdro Deus a o to mooj szybki bo w 1h( po polsku jedna godzina) szkic .. ps. wszelkie podobieństwo do Deusa nie jest przypadkowe... komentarze mile widziane hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 ehh te sprawy damsko meskie ja z tym mam wogole pecha ale musze jakos zyc...a co do powyzszych komentarzy to Mkaszpir kome powiedzial ze nie podobaja mu sie linie objezdzajace wlosy a podoba cieniowanie twarzy...... 13...fajny speedzik i cieniowanie tego oto stworka...ale nie podoba mi sie cien na dole...a tak wogole chlopaki przestancie sie obrazac bo glupio tak na forum...lepiej zeby wszyscy tu chcieli tworzyc jedna rodzine niz sie obrazac na wzajem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 miwt wiem co chciał kome powiedzieć, chodzi mi mniej więcej o to że jak chcę sobie po angielsku czytać komentarze to idę na zachodnie fora, tutaj chyba językiem jest język polski :P to tyle OT "Nie sądzisz że za dużo palę, Bob?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 to dobrze ze wiesz...fajne postacie szczeglnie ta polewej mi sie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 o, fajnickie postacie, i fajnickie tlo, wyglada jak taki ladniutki olej, wystaje z tej sciany :-) tzn widac zgrubienia farby ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 o, post 13 zniknal :D Sammael_at - Ty rzuciles dziewuche a mi z moja sie nie uklada xD Und cmentarny crap ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 oo Deus fajne:) ale odbicie powinno isc bardziej eehm "plasko" chyba. aaa i o co chodzi z tym 3nastym, to nie sa od niego prace, czy co? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakon Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 w czym wy te prace malujecie ?? ... bo sa swietne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 ja z moja tez jestem 3 lata :) mkaszpir, obrazek bardzo fajny. a co do mojego pisania, to chyba przesadzasz. dwa wyrazy techniczne, kazdy wie o co chodzi, to chyba nie jest pisanie angielskim. tak samo jakbys sie przyczepial do pisania "rendering" albo "brush", glupota wg mnie :) pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Mkaszpir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 ej o co wam teraz chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Lelen, powinno byc bardziej rozmazane i nieregularne, ale napewno nie przeciagniete na plaszczyzne wody. Kat padania = kat odbicia - nie pamietasz? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakon Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 czy dowiem sie kiedys na czym wy robicie taki prace :D .. bo do czegos trzeba zaczzac :D.... od informacji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Photoshop 7. Dla poczatkujacych (albo uczciwych :] ) OpenCanvas Pozniej mozesz sie brac za Painter IX, bo troche skomplikowany jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 ja poki co robie w photoshop elements 3 i tez daje rade :] (chyba...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 od ołówka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi