polka dot Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Plastik a kim jest ten mały brązowy kolega! ja chce go z bliska! prosze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 mam dziwne wrazenie ze od pasa w gore ten typ stoi przodem do nas a od pasa w dol tylem:) ale moze mi sie wydaje;] bo on zaraz bedzie wracal:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 :D lol ale komplement... nie nie ja tylko nedznym nasladownikiem jestem ;) kolegaalek to niedościgniony miszcz!! :) tym smamym nieukrywam ze w tym obrazku na bank jest jakis kolegaalkowy pierwiastek... no a tapete to juz ewidnetnie zerżnolem hahaha pozdrowki hahahahahahahaha!!!!!!!!111 żębyś widział moją minę jak to przeczytałem:) niedościngniony miszcz czuje sie zaszczycony opinią swojego nędznego naśladownika:D Mile łechtająca opinia:p Dzieki w każdym razie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Aktualizacja zasad działu "speed painting" . . . . . . . . . Od tej chwili wszystkie wiadomości nie zawierające obrazka związanego z tematem wątku, będą kasowane. Jest to zaostrzenie niepisanej zasady wątku. . . . . . . . . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Leander, wrzuć na luz.. Ale Ci moderatorzy się panoszą.. Paint to post ;) Akryle, tektura 30x40cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_skowron Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 glownie shop tym razem, eksperymentuje z technika... pozdrawwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 leander, już wiesz że genialne skowron, te brudy i inne rozpraszacze strasznie rozpraszaja, jakbys oczyscil to byloby fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Leander mowi to ja zeby zripostowac to ten badziew zarzucam :P w kazdym razie kolegaalek :P no niemaco jak ludziska zauwazyli podobienstwo do twego stajla to ja nie bede przeczyl!!! powiem wrecz otwrcie a ze dzisiaj piatek to otwarcie razy dwa ze super stajl i to byla socjoligiczna proba czy ktos podobienstwo zauwazy i sie udalo hihihi no wkazdym razie ja mowilem serio ze tapeta zerznieta bo to prawda hehe :P pozdrawiam kolegaalek i pozdrawiam Siegmar ze ma Oko :D p_skowron - fajne kolorki, ale ogolnie to sie nieznam :/ i nic niepowiem wert - uuu dzisiaj idndianskiej muzy sluchalem fajne! :D pozdrowka [edit] łeee sobota dzisiaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Dołączam się do szalonych eksperymentów z techniką... ultra speed bez referek no i masz babo placek! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Wert dzięki :) Wczoraj dowiedziałem się, że na to całe gupie asp zdales z wyroznieniem. Bys sie wstydzil ;) Chcialem namalować ładną kobietę :) Wczoraj oglądałem gladiatora, więc jestem częściowo usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 leander, ja nie chce nic mowic, ale pogorszyles sie ostatnio ;D plastique jakbys popracowal nad tym morzem czy cco to tam jest napierwszym planie, to bylo by lepsze :-) bo reszta mnie sie podobie :) a tutaj moja babcia , okaleczona, po wojnie, biedactfo, nie ma raczek, :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Skoro mój ostatnie speed tak olaliście, że aż mi się przykro zrobiło (chlip, chlip) :D to wrzucam kolejny... nie poddam się tak łatwo! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 W sumie to speed, mialem dopieścic ale za dużo mam pomysłów w kolejce, Ways of mind, tak sie zowie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Kris_R, ten szkic super. I pozytywny charakter. Przypomina mi stylem postacie z gry monkey island. W baranie chyba technika troche odbiera mi przyjemnosc z pracy. Bardzo mocne te faktury, odwracaja uwage od samego projektu postaci. sammael_at: aktualizacja zasad działu "speed paintings": Nie mozna rysowac Babć bez rączek ;) mayk: te drabinki rewelacja, szkoda, ze twarz tez nie jest tak konkretnie swiatlem potraktowana. W razie czego, skasowane przeze mnie posty, to w nawiazaniu do: http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=296441&postcount=5919 koncept do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Leander - wstydze sie, wstydze :) co do Monkey Island - właśnie przechodze (The Curse of) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 kolejny speed, Jump'n'shot, baardzo szybki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 BIG: http://img240.imageshack.us/img240/4673/091ye.jpg moze to kiedys rozwine w dluzsza prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 leander: jaktoniemoge babci bez rączek rysu rysu? ;( a tutaj miał być taki spokojny sielankowy obrazek:/ a dopadł mnie MROK.... i to co z tym panem zrobiłem rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 Bez referki, zaczęło się od szkicu na papierze, potem photoshop. Well, widzę pewne braki w obrębie kąpielówek hah, nogi tez mogł wyjść lepiej, a co do proporcji, to chciałem dynamicznej perspektywy, a czy się udało, nie mnie oceniać. Zdrv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 dzisiaj sie bawie imitacja gliny ;) kilka minut w psie: Leander, wiesz ze zabiles ten topik ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 Wieki mnie tu nie było... ale gnioty wciąż produkuje takie same ;] BTW Leander good job (zarówno jako painter jak i moderator) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 przemeczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 a ja znowu gniota zapodam, zamieszczam bo to mnie mobilizuje do dalszej pracy. PS CS2, ok 45min. EDIT : Dziwnie ta glowka leci :/ ( jak dalem flip horizontal ) Moze nastpenym razem wyjdzie Siegmar :) Dam sobie jako skrot klawiszowy flipa i bede regularnie sprawdzal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Deus: Historia mnie oceni ;) Swoja droga calkiem przekonywujaca ta glina Wert: dziewczyna swietna mayk: jak dla mnie bomba!!! BeLiAL: po obrazku wnioskuje, ze masz nowe hobby ;) Synuś: plasko ta twarz wyszla, budujac bryle stosuj mocniejsze kontrasty w walorze, dobrze tez okreslic konkretny kierunek swiatla sincity obejrzalem I takie jeszcze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 sincity obejrzalem taz kiedys ogladałem:) ps. obrazek sprzed wakacji, ale dosc aktualny w tym momnecie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Funkyspeed, Szopek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 fajne malujecie, szczegolnie mnie leandera sie podobaja pracki.. a tu eksperymetn taki, reference used: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 sucha igła, 1h, na odcinku blachy: a to pewnie z 2h, odbitka próbna: sucha igła to jest to! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Wert - co to u licha jest sucha igla?! o_O http://pl.wikipedia.org/wiki/Sucha_ig%C5%82a kupa roboty z wypolerowaniem, pocieciem i fazowaniem plyty, ale odbitki wygladaja zarabiscie autoportret w stylu gorillaz (do watku na drawing board - http://www.drawingboard.org/viewtopic.php?t=29871&postdays=0&postorder=asc&start=180) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Próba narysowania koleżanki, ale cos mało podobieństwa uchwyciłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 No i maly dodatek ode mnie :) Wert pierwsze 2 pracki calkiem spox :) JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 akcik Modigliani-ego malowalem go kolo 4 godzinej jaby nieliczyc przerw olej na formacie okolo 60x40 pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 poznajcie pieknego boba pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Amrun: a gdzie numer telefonu do boba? ;) kolegaalek: rozwaliles mnie ta praca :) ef.art.pl compo 2 / "perpetum mobile" / wersja w kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 ef compo 2 i ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 noto tez daje swoje perpetum z gfxcompo:) choc tak fajnie mi nie wyszlo jak wam chłopaki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Sorry ze wczesniej dalem posta bez pracy... no a teraz macie takiego speeda :) a wlasciwie zarys nad czym teraz bede pracowacowac! ( czemu ja zawsze musze dawac prace wtedy gdy Amurun i misiekhc :P ) JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 powrot po krotkiej przerwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 zaproszenie na urodziny (do kawiarenki na hl2 :D) w razie czego link http://img275.imageshack.us/img275/9854/urodzinki0zr.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Witam! Widze ze wiele ciekawych speedow sie pojawilo, wiec wrzucam moj CIFF tu, 35 min, zmrozyc oczy! pozdrawiam! ps Leander to czerwone to nowa wersja Tarz-ana ! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 misiekhc, Amrun, Łukasz Misztela, mant-raz - bardzo fajne, zeby wam to powiedziec musialem natrzaskac speeda :D ... ale dobrze, ze offtopic sa kasowane : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 misiekhc-supewr klimacik w Twoim stylu, masz rozpoznawalna kreske:) siegmar-bracie łosiu co to za rasa tego typa malowanego ;) M E G A-S P E E D-W Y P A S ...uwaga... plakat z kampanii reklamowej pewnej sieci korkowej ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 oo dawno mnie tu nie bylo mant-raz fajne pracki bardzo :] no i fajnie ze jest pejnt tu post bedzie ciekawiej musze sie w koncu nauczyc robic sniezne landszafty bo narazie to lipa straszna :/, jak macie jakies fajne fotki/refki to podrzuccie :D edit: i jeszcze taka zabawa kolorami w PSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 fajne zimowe landszafty sa na sijun w speedach ... tymczasem moj speeders : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 i kolejne podejscie do dzbanow:-) pozdrowionka! Amrun,leander,misiekhc,Siegmar fajnie fajnie:-) a ja niemoge sie doczekac tableciku:-) sorki za fotke z fleshem;/ format 60x50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus_Spajder Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Pierwszy raz coś na forum wrzucam więc jak chcecie krzyczeć to prosze bardzo weście tylko pod uwage że pracuje na taniej myszce i corel photo paint 9 i kompletnie nie umiem rysować ale próbować trzeba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 mus_Spajder witamy :], yet another color test.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Undertaker Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 To moja pierwsza praca w PS a właściwie to refka http://img193.imageshack.us/img193/2143/wodospa8ja.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 misiekhc: kurczak podoba mi sie :-) zrob z tego wieksza pracke. po przerwie maly straszak na noc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi