Napisano 11 Listopad 200519 l Plastik a kim jest ten mały brązowy kolega! ja chce go z bliska! prosze!
Napisano 11 Listopad 200519 l mam dziwne wrazenie ze od pasa w gore ten typ stoi przodem do nas a od pasa w dol tylem:) ale moze mi sie wydaje;] bo on zaraz bedzie wracal:p
Napisano 11 Listopad 200519 l :D lol ale komplement... nie nie ja tylko nedznym nasladownikiem jestem ;) kolegaalek to niedościgniony miszcz!! :) tym smamym nieukrywam ze w tym obrazku na bank jest jakis kolegaalkowy pierwiastek... no a tapete to juz ewidnetnie zerżnolem hahaha pozdrowki hahahahahahahaha!!!!!!!!111 żębyś widział moją minę jak to przeczytałem:) niedościngniony miszcz czuje sie zaszczycony opinią swojego nędznego naśladownika:D Mile łechtająca opinia:p Dzieki w każdym razie!
Napisano 11 Listopad 200519 l Aktualizacja zasad działu "speed painting" . . . . . . . . . Od tej chwili wszystkie wiadomości nie zawierające obrazka związanego z tematem wątku, będą kasowane. Jest to zaostrzenie niepisanej zasady wątku. . . . . . . . . . .
Napisano 11 Listopad 200519 l Leander, wrzuć na luz.. Ale Ci moderatorzy się panoszą.. Paint to post ;) Akryle, tektura 30x40cm
Napisano 11 Listopad 200519 l leander, już wiesz że genialne skowron, te brudy i inne rozpraszacze strasznie rozpraszaja, jakbys oczyscil to byloby fajnie
Napisano 12 Listopad 200519 l Leander mowi to ja zeby zripostowac to ten badziew zarzucam :P w kazdym razie kolegaalek :P no niemaco jak ludziska zauwazyli podobienstwo do twego stajla to ja nie bede przeczyl!!! powiem wrecz otwrcie a ze dzisiaj piatek to otwarcie razy dwa ze super stajl i to byla socjoligiczna proba czy ktos podobienstwo zauwazy i sie udalo hihihi no wkazdym razie ja mowilem serio ze tapeta zerznieta bo to prawda hehe :P pozdrawiam kolegaalek i pozdrawiam Siegmar ze ma Oko :D p_skowron - fajne kolorki, ale ogolnie to sie nieznam :/ i nic niepowiem wert - uuu dzisiaj idndianskiej muzy sluchalem fajne! :D pozdrowka [edit] łeee sobota dzisiaj :P
Napisano 12 Listopad 200519 l Dołączam się do szalonych eksperymentów z techniką... ultra speed bez referek no i masz babo placek! :)
Napisano 12 Listopad 200519 l Wert dzięki :) Wczoraj dowiedziałem się, że na to całe gupie asp zdales z wyroznieniem. Bys sie wstydzil ;) Chcialem namalować ładną kobietę :) Wczoraj oglądałem gladiatora, więc jestem częściowo usprawiedliwiony.
Napisano 12 Listopad 200519 l leander, ja nie chce nic mowic, ale pogorszyles sie ostatnio ;D plastique jakbys popracowal nad tym morzem czy cco to tam jest napierwszym planie, to bylo by lepsze :-) bo reszta mnie sie podobie :) a tutaj moja babcia , okaleczona, po wojnie, biedactfo, nie ma raczek, :/
Napisano 12 Listopad 200519 l Skoro mój ostatnie speed tak olaliście, że aż mi się przykro zrobiło (chlip, chlip) :D to wrzucam kolejny... nie poddam się tak łatwo! :)
Napisano 12 Listopad 200519 l W sumie to speed, mialem dopieścic ale za dużo mam pomysłów w kolejce, Ways of mind, tak sie zowie:
Napisano 12 Listopad 200519 l Kris_R, ten szkic super. I pozytywny charakter. Przypomina mi stylem postacie z gry monkey island. W baranie chyba technika troche odbiera mi przyjemnosc z pracy. Bardzo mocne te faktury, odwracaja uwage od samego projektu postaci. sammael_at: aktualizacja zasad działu "speed paintings": Nie mozna rysowac Babć bez rączek ;) mayk: te drabinki rewelacja, szkoda, ze twarz tez nie jest tak konkretnie swiatlem potraktowana. W razie czego, skasowane przeze mnie posty, to w nawiazaniu do: http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=296441&postcount=5919 koncept do pracy
Napisano 12 Listopad 200519 l Leander - wstydze sie, wstydze :) co do Monkey Island - właśnie przechodze (The Curse of)
Napisano 12 Listopad 200519 l BIG: http://img240.imageshack.us/img240/4673/091ye.jpg moze to kiedys rozwine w dluzsza prace
Napisano 12 Listopad 200519 l leander: jaktoniemoge babci bez rączek rysu rysu? ;( a tutaj miał być taki spokojny sielankowy obrazek:/ a dopadł mnie MROK.... i to co z tym panem zrobiłem rano
Napisano 13 Listopad 200519 l Bez referki, zaczęło się od szkicu na papierze, potem photoshop. Well, widzę pewne braki w obrębie kąpielówek hah, nogi tez mogł wyjść lepiej, a co do proporcji, to chciałem dynamicznej perspektywy, a czy się udało, nie mnie oceniać. Zdrv.
Napisano 13 Listopad 200519 l dzisiaj sie bawie imitacja gliny ;) kilka minut w psie: Leander, wiesz ze zabiles ten topik ? :P
Napisano 13 Listopad 200519 l Wieki mnie tu nie było... ale gnioty wciąż produkuje takie same ;] BTW Leander good job (zarówno jako painter jak i moderator)
Napisano 13 Listopad 200519 l a ja znowu gniota zapodam, zamieszczam bo to mnie mobilizuje do dalszej pracy. PS CS2, ok 45min. EDIT : Dziwnie ta glowka leci :/ ( jak dalem flip horizontal ) Moze nastpenym razem wyjdzie Siegmar :) Dam sobie jako skrot klawiszowy flipa i bede regularnie sprawdzal :)
Napisano 14 Listopad 200519 l Deus: Historia mnie oceni ;) Swoja droga calkiem przekonywujaca ta glina Wert: dziewczyna swietna mayk: jak dla mnie bomba!!! BeLiAL: po obrazku wnioskuje, ze masz nowe hobby ;) Synuś: plasko ta twarz wyszla, budujac bryle stosuj mocniejsze kontrasty w walorze, dobrze tez okreslic konkretny kierunek swiatla sincity obejrzalem I takie jeszcze:
Napisano 14 Listopad 200519 l sincity obejrzalem taz kiedys ogladałem:) ps. obrazek sprzed wakacji, ale dosc aktualny w tym momnecie:D
Napisano 14 Listopad 200519 l fajne malujecie, szczegolnie mnie leandera sie podobaja pracki.. a tu eksperymetn taki, reference used:
Napisano 14 Listopad 200519 l sucha igła, 1h, na odcinku blachy: a to pewnie z 2h, odbitka próbna: sucha igła to jest to! :)
Napisano 14 Listopad 200519 l Wert - co to u licha jest sucha igla?! o_O http://pl.wikipedia.org/wiki/Sucha_ig%C5%82a kupa roboty z wypolerowaniem, pocieciem i fazowaniem plyty, ale odbitki wygladaja zarabiscie autoportret w stylu gorillaz (do watku na drawing board - http://www.drawingboard.org/viewtopic.php?t=29871&postdays=0&postorder=asc&start=180)
Napisano 14 Listopad 200519 l No i maly dodatek ode mnie :) Wert pierwsze 2 pracki calkiem spox :) JoKeR
Napisano 14 Listopad 200519 l akcik Modigliani-ego malowalem go kolo 4 godzinej jaby nieliczyc przerw olej na formacie okolo 60x40 pozdrowionka
Napisano 15 Listopad 200519 l Amrun: a gdzie numer telefonu do boba? ;) kolegaalek: rozwaliles mnie ta praca :) ef.art.pl compo 2 / "perpetum mobile" / wersja w kolorze
Napisano 15 Listopad 200519 l noto tez daje swoje perpetum z gfxcompo:) choc tak fajnie mi nie wyszlo jak wam chłopaki;]
Napisano 15 Listopad 200519 l Sorry ze wczesniej dalem posta bez pracy... no a teraz macie takiego speeda :) a wlasciwie zarys nad czym teraz bede pracowacowac! ( czemu ja zawsze musze dawac prace wtedy gdy Amurun i misiekhc :P ) JoKeR
Napisano 15 Listopad 200519 l zaproszenie na urodziny (do kawiarenki na hl2 :D) w razie czego link http://img275.imageshack.us/img275/9854/urodzinki0zr.jpg
Napisano 15 Listopad 200519 l Witam! Widze ze wiele ciekawych speedow sie pojawilo, wiec wrzucam moj CIFF tu, 35 min, zmrozyc oczy! pozdrawiam! ps Leander to czerwone to nowa wersja Tarz-ana ! pozdrawiam!
Napisano 16 Listopad 200519 l misiekhc, Amrun, Łukasz Misztela, mant-raz - bardzo fajne, zeby wam to powiedziec musialem natrzaskac speeda :D ... ale dobrze, ze offtopic sa kasowane :
Napisano 16 Listopad 200519 l misiekhc-supewr klimacik w Twoim stylu, masz rozpoznawalna kreske:) siegmar-bracie łosiu co to za rasa tego typa malowanego ;) M E G A-S P E E D-W Y P A S ...uwaga... plakat z kampanii reklamowej pewnej sieci korkowej ;) pozdrawiam
Napisano 16 Listopad 200519 l oo dawno mnie tu nie bylo mant-raz fajne pracki bardzo :] no i fajnie ze jest pejnt tu post bedzie ciekawiej musze sie w koncu nauczyc robic sniezne landszafty bo narazie to lipa straszna :/, jak macie jakies fajne fotki/refki to podrzuccie :D edit: i jeszcze taka zabawa kolorami w PSie
Napisano 17 Listopad 200519 l fajne zimowe landszafty sa na sijun w speedach ... tymczasem moj speeders :
Napisano 17 Listopad 200519 l i kolejne podejscie do dzbanow:-) pozdrowionka! Amrun,leander,misiekhc,Siegmar fajnie fajnie:-) a ja niemoge sie doczekac tableciku:-) sorki za fotke z fleshem;/ format 60x50
Napisano 17 Listopad 200519 l Pierwszy raz coś na forum wrzucam więc jak chcecie krzyczeć to prosze bardzo weście tylko pod uwage że pracuje na taniej myszce i corel photo paint 9 i kompletnie nie umiem rysować ale próbować trzeba :D
Napisano 17 Listopad 200519 l To moja pierwsza praca w PS a właściwie to refka http://img193.imageshack.us/img193/2143/wodospa8ja.jpg
Napisano 17 Listopad 200519 l misiekhc: kurczak podoba mi sie :-) zrob z tego wieksza pracke. po przerwie maly straszak na noc: