Snake! Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 popadam przez was wszystkich w depresje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 brak ostrych krawędzi i kontrastów..:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 maciekG dobre - nawet bardzo. yuki - wygląda jak przeróbka photo :P lol zebym ja musiał jakis szajs malowac żeby sie wypowiedziec :) pytanie za 100pkt - co to jest :] - megaspeed - 10min - stawiam browara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 a tak w 5 min Hindus- kantyna portowa? o najpiekniejszej porze ? ;) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 hehe majznolem tylko po to by odpowiedziec na pytanie hindusa : no wiec mi to wyglada na dom...wcvzesna japonia ze skosnym dachem...ciemne rozowo...fioletowe kolory nawiazuja do kraju kwitnacej wisni... widac ze to czas jakiejs rewolucji lub wielkiej wojny gdyz obraz jest mroczny i zamazany...w srodkowych czesciach widzimy kolor pomaranczowy ktory symbolizuje rewolucje ale zarazem ogien i zniszczenie...wiec mozemy sie domyslec ze chodzi o jakas spalona wioske imord niewinnych chlopow...pierwszy plan moze rownie dobrze byc palacemjaponskim i znakiem ze wladza nie przebiera w srodkach by dopiac swych celow[patrz wyzej:P] napisal bym cos wiecej ale mi sie nie chce a teraz moj speed :D myszka ,15 min kwitek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 aha Hindus na twój zarzut ;) bez obrazy oczywiscie Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 takie coś w klimacie wiktoriańskim. Flash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 i jeszcze nuklearna zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 morbid ten zimowy concept bardzo dobry. zapodaje wyscigowke, troszke pobawilem sie swoimi wczesniejszymi obrazkami. skolazowalem tu i tam i skrocilem se czas do polowy, za malo na osobny watek, mysle ze nie za duzo na speed paint: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 Bardzo fajne koncepciki panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 TIGER! JESLI O MNIE CHODZI, TO STANOWCZO ZA DUZO :D:D:D:D meczylbym sie caly dzien, i by mi cos takiego nie wyszlo za nic! :D pozdro dla ciebie twojej reki, glowy, zmyslu etc. ;P az mi zal zamieszczac mojego szajsa ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gedzior Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Tiger jednak potrafi wgniesc w fotel... Odezwie sie raz na miesiac, ale zawsze spowoduje ze czlowiek ma kisiel w gaciach... Podziwiam :) A ja postanowilem zmeczyc swoj szkic i wyszlo cos takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Morbid Karbid - Świetne te postaci (ja pokusiłbym się o kolor do tych "wiktoriańskich") Tiger1313 - "myśliwiec" jak ta lala:-) Klasa po prostu... I kolejny B&W z głowy... [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 szkic w photoshopie Tiger: pilot wygląda trochę jakby miał kartofelki w gaciach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Jestem pelen podziwu, jeden z lepszych wątków. A tutaj moje pierwsze starcia z tabletem, ucze sie, uczę;] jakies 15 minut;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 taki sztbcias na podstawie referki pozdrowionka for all fajne pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 witam, widze tu bogaty speedpainting ... wrzuce cos od siebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 tiger1313- tez bym tak chcial umiec, super klimat maniaks- extra pracki i super swiatlo taki szkicyk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 superowe pracki od góry do dołu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizu Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 niewiem jak to sie stało,pewnie intuicyjnie, czas pracy 4 minuty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 a takie tam 3 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 taki szkic pisakiem poprawiony w PS moze jeszcze dodam kolor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 ManiakS bardzo fajne i klimatyczne te obrazki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 ok dalem kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 ManiakS super kształty, super światło, ogólnie jest super ^^ Łukasz J. kojarzą mi się polscy politycy :) MKaszpir gram dalej w skojarzenia :P Michael Jackson ??? xD a tu mój lekko podeschły przyjaciel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 ManiakS: podziwiam Łukasz J.: podziwiam Moje nieudolne proby z tym diabelskim narzędziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Bardzo piękne pracki . . . cóż i ja cosik wrzucę. Mały edit: > eol fajne te górki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 maniakS - fajne wejście taki niby potwór z głębi, 40 min w photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 tablet dzis naprawilem i odrazu machu machu:) ale szok okolo roku piurka nie mialem w reku ;/ ajajaj zapomnialo sie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wd44 Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 moj 1 speed :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 doodlesy wykopane jakies... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 doodlesy wyszly bardzo przyzwoite zarzucam krowe na dobranoc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Krowy nie widze niestety i spac nie moge :\ Wrzucam smoki, 3 godziny mi zeszły nawet nie zauważywszy kiedy edit:Jeszcze małe poprawki bo mi sie w nocy oczy kleiły Krowke widze hehe fajna morda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 widze ze olowek jest w modzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 tiger fajna ta muuućka:) a ja 2 next wewalam:) widoczek i soldierek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 fajny widoczek Slizgi z braku czasu na cosik lepszego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 swietne pracki!! tak swietne, ze az szkoa czasu na szczegolowe wymienianie:) edit: UPDATE: slizgi, przypominam ze posty bez obrazka beda kasowane!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 niezłe... o to tez i to.. i to tez... wszystko super... ide spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 slizgi fajny widoczek. ...ponizszy kolega jest jeszcze nieukonczony (jak widac :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 mały speed (10 min max)...miasto w chmurach by me :D no cóż, do widoczku ślizgiego to mu daleko, ale co tam :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 taki enviromencik bardziej nauka swiatla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 eol, w dobrą stronę to idzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 aloha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 szybki test artrage 2.0 i jeszcze z tej referki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 test nowych brushy + kilku barontierowych brushy, niektore z nich sa naprawde zacne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Taka tam kopalnia - niecala godzinka mysza w fotoszopie. a jeszcze moj pies: URL=http://imageshack.us][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 podejrzewam ze w photoshopie ;) slizgi-swietny landszafcik eol- fajne :D czuc przestrzen ;) tiger1313- co tu pisac ;) i taki moj skoromny landszafcik 25min + myszka + ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 ok jeszcze jedna w tym temacie, tym razem kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi