Napisano 19 Maj 200618 l to moj pierwszy obrazek tu ;] Prosze sie niesmiac wiec ze mnie :P Wyskrobalem takie cos.... soft - paint shop pro X + moja myszka A4 TECH ;]
Napisano 19 Maj 200618 l Deus pracka okropna w dobrym tego słowa znaczeniu:) weedlog co tu dużo mówić, pracka w twoim stylu ZiBi_PL tablet! jak najszybciej tablet:p Łukasz Jaskólski twarzyczka w drugim doobra:D teraz ja, nudna lekcja ekonomii
Napisano 20 Maj 200618 l jak juz wszyscy krasnale daja to taki koncept na dobranoc zeby was pochwalic bo sa swietne :-) pozdro
Napisano 21 Maj 200618 l mayk: o bardzo fajne weedlog: az zal ze caly czas malujesz praktycznie jeden i ten sam obrazek :)
Napisano 21 Maj 200618 l Weedlog - świetne choć nie czuje przestrzeni jak w poprzednich. Musiałem cos walnąc żeby ci odpisać ;) myszka - 20minut
Napisano 24 Maj 200618 l ostatnie prace w PS 7. [/url] i ostatnia gdzies tak z przed tygodnia... PS.Dziwnie mi sie zachowuje Tablet, wlasciwie to wcale ne chce dzialac... niby wszystko oki ale tak jak by ne czytal mi rysika, myslalem, ze sie bateria w rysiku wykonczyla i wlozylem do niego nowe i nadal tak samo. Prubowalalem jeszcze zainstalowac od nowa Starowniki ale i to ne dziala... Mam Tablet Pentagrama jak by ktos wiedzial o co chodzi, prosze o pomoc.
Napisano 24 Maj 200618 l tez mi sie to chyba wlasnie stalo i az sie boje włożyć nowych baterii co za szajs
Napisano 25 Maj 200618 l Will Smith (czy jak to tam sie pisze ) chyba kiedys dawalem stara wersje tego obrazka a teraz daje nowsza ;) tak zeby mi posta nie wywalili
Napisano 25 Maj 200618 l Jeszcze tego nie skonczylem wiec daje tu ( mam tymczasowy brak weny... mam nadzieje ze tymczasowy ;p) tak szybko w ps myszka poprawilem
Napisano 25 Maj 200618 l tutaj taka porcja spidów 1. Muzykalny murzyn 2. autopotret 3. To jakis staroc, co mial sluzyc do animacji ale mi sie odechcialo:) W ogole to w wakacje robie se przerwe od komputera i zabieram sie za róznorakie farby, pedzle i takie tam:)
Napisano 25 Maj 200618 l elvis z wysp wielkanocnych? ;) dobry boże! ten wszeteczny miś koala zmienił cię w bezwolnego cyborga z kaczopromiennikami zamist dłoń. od razu widać, że to plugawe stworzenie, źle mu z oczu patrzy;D nie, tylko nie słonie, arrgh!!! żeby nie było że nic nie wrzucam, tak pod 'delfonics' lecących z winampa;)
Napisano 26 Maj 200618 l speed painting extreme męczy ;P zresztą i tak rysik zgubiłem :| za to pożyczyłem od kumpla tablet :D [swoją drogą mogę go wziąć za niedużą kasę, co mozecie rzec o mikroskopijnym tablecie Wacom Volito (model FT 0405 U0B)?] a oto to i tu poniżej w zasadzie pierwszy zaplanowany [załóżmy.. ;)] rysunek na tablecie :D uszanowanko
Napisano 26 Maj 200618 l cyrhyl - a co na to kolegaalek?:D ....wacoma bierz... takie dlugopisowe szkicowanie z lekkim psem, ze szkolnego zeszytu skan