Napisano 14 Lipiec 200618 l weinert: dzieki, no jak chcesz to moze byc astronauta , w sumie mial byc pilot wojskowy de la sci fi :) xaev: z pracy na prace coraz lepiej :) ptasior: sympatyczne , poprzednia pracka mnie sie skojarzyla z Paulem Klee
Napisano 15 Lipiec 200618 l Łukasz: dzieki, jestem pod wrazeniem glebi w twoich rysunkach:> 15-20 min w ps
Napisano 15 Lipiec 200618 l Nie zapowiadają mi się wakacje tego lata, więc w ramach chociażby złapania klimatu, mała pocztówka z wyimaginowanej podróży:)
Napisano 17 Lipiec 200618 l oDD, Wert, Lukasz Jaskolski, leszke_lenia, Mkaszpir, Tortur - pieknie! Slawek przy pracy
Napisano 17 Lipiec 200618 l Mój pierwszy speed. Przeglądnąłem wątek od początku do końca i niektóre wyglądają na prawdę świetnie. Pozdrawiam i mam nadzieję, że będę częściej tu dodawał swoje prace. Wiem, że to nie jest temat do tego, ale może mi powiecie co robię źle? Kupiłem dopiero co Volito 2 no i sobie tak rysuje..
Napisano 18 Lipiec 200618 l tortur: wyśmienite lord_Saskybody: :D leszke_lenia:fajne brusze moje bazgroły we flashu:
Napisano 18 Lipiec 200618 l Hej, Pierwszy post i pierwsza moja speed praca tutaj. Wszystkie wasze prace sa swietne. Bardzo mile widziane wskazowki co dobrze a co zle, nad czym trzeba popracowac ;)
Napisano 19 Lipiec 200618 l Łukasz Jaskólski : niezle postacie Marouk : wiecej konstrukcji by sie przydało na rekach itd... i proporcje troche słabe
Napisano 19 Lipiec 200618 l miałem wam tego oszczędzić i nie zamieszczać tutaj tej kichy, ale z nudów stwierdziłem,że może mi coś doradzicie odnośnie tego sposobu rysowania?samą technikę,jak kto ustawia brush.... no i coś takiego....
Napisano 20 Lipiec 200618 l {Ekhm, tylko mnie nie zjedzcie >;P} Instalacja tabletu i pierwsze bazgrolki na nim: ~15min Heh musze sie przyzwyczaic do piorka ;P
Napisano 20 Lipiec 200618 l Oj dlugo mnie tu nie bylo. Swietne prace ludzie. Mam nadzieje ze wam sie spodobaja moje wypociny
Napisano 20 Lipiec 200618 l hmmm....taki teścik,żeby zobaczyć co mi wyjdzie w paintcie windowsowym....
Napisano 22 Lipiec 200618 l no jak wszyscy wrzucają na tę stronke swojeszybkie to i ja też coś dodam:P
Napisano 22 Lipiec 200618 l Jakies takie z nudów, poł godziny. Przy okazji chciałbym udzielić sobie niekonstruktywnej krytyki - nie podoba mi się kolor drabiny, ale nie wiem jaki byłby lepszy:] Jakby się komus chciało podmazać w PSie bede wdzieczny:)
Napisano 23 Lipiec 200618 l tragiczny poczatek dnia :/ Godzina dlubania i zawiecha szopa. Po kilku czynnosciach majacych na celu ratowanie obrazka nastapila zawiecha kompa :| Nie pozostalo mi nic innego, jak brac cyfraka i zrobic fote - stad tragiczna jakosc :( ale jestem wnerwiony >:(
Napisano 23 Lipiec 200618 l rysowanie na szybkiego w nocy :) odrobina starcrafta w ramach przerwy, a po tym ni stąd ni z owąd coś takiego....