Łukasz Jaskólski Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 weinert: dzieki, no jak chcesz to moze byc astronauta , w sumie mial byc pilot wojskowy de la sci fi :) xaev: z pracy na prace coraz lepiej :) ptasior: sympatyczne , poprzednia pracka mnie sie skojarzyla z Paulem Klee
ptasior Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 Łukasz: dzieki, jestem pod wrazeniem glebi w twoich rysunkach:> 15-20 min w ps
Mkaszpir Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 Nie zapowiadają mi się wakacje tego lata, więc w ramach chociażby złapania klimatu, mała pocztówka z wyimaginowanej podróży:)
leszek_lenia Napisano 16 Lipiec 2006 Napisano 16 Lipiec 2006 tez mi sie niestety wakacje nie zapowiadają.... :(
leander Napisano 17 Lipiec 2006 Napisano 17 Lipiec 2006 oDD, Wert, Lukasz Jaskolski, leszke_lenia, Mkaszpir, Tortur - pieknie! Slawek przy pracy
Kazizz Napisano 17 Lipiec 2006 Napisano 17 Lipiec 2006 Mój pierwszy speed. Przeglądnąłem wątek od początku do końca i niektóre wyglądają na prawdę świetnie. Pozdrawiam i mam nadzieję, że będę częściej tu dodawał swoje prace. Wiem, że to nie jest temat do tego, ale może mi powiecie co robię źle? Kupiłem dopiero co Volito 2 no i sobie tak rysuje..
Łukasz Jaskólski Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 tortur: wyśmienite lord_Saskybody: :D leszke_lenia:fajne brusze moje bazgroły we flashu:
Gość Marouk Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Hej, Pierwszy post i pierwsza moja speed praca tutaj. Wszystkie wasze prace sa swietne. Bardzo mile widziane wskazowki co dobrze a co zle, nad czym trzeba popracowac ;)
leszek_lenia Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 Łukasz Jaskólski : niezle postacie Marouk : wiecej konstrukcji by sie przydało na rekach itd... i proporcje troche słabe
upiór Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 miałem wam tego oszczędzić i nie zamieszczać tutaj tej kichy, ale z nudów stwierdziłem,że może mi coś doradzicie odnośnie tego sposobu rysowania?samą technikę,jak kto ustawia brush.... no i coś takiego....
Knysha Napisano 20 Lipiec 2006 Napisano 20 Lipiec 2006 {Ekhm, tylko mnie nie zjedzcie >;P} Instalacja tabletu i pierwsze bazgrolki na nim: ~15min Heh musze sie przyzwyczaic do piorka ;P
dyb3k Napisano 20 Lipiec 2006 Napisano 20 Lipiec 2006 Oj dlugo mnie tu nie bylo. Swietne prace ludzie. Mam nadzieje ze wam sie spodobaja moje wypociny
upiór Napisano 20 Lipiec 2006 Napisano 20 Lipiec 2006 hmmm....taki teścik,żeby zobaczyć co mi wyjdzie w paintcie windowsowym....
BARTEKD Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 no jak wszyscy wrzucają na tę stronke swojeszybkie to i ja też coś dodam:P
Matti Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 Moj pierwszy w zyciu szkic tabletem:) Beda ze mnie ludzie;);P? 20min
kozioo Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 Jakies takie z nudów, poł godziny. Przy okazji chciałbym udzielić sobie niekonstruktywnej krytyki - nie podoba mi się kolor drabiny, ale nie wiem jaki byłby lepszy:] Jakby się komus chciało podmazać w PSie bede wdzieczny:)
Drakula Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 tragiczny poczatek dnia :/ Godzina dlubania i zawiecha szopa. Po kilku czynnosciach majacych na celu ratowanie obrazka nastapila zawiecha kompa :| Nie pozostalo mi nic innego, jak brac cyfraka i zrobic fote - stad tragiczna jakosc :( ale jestem wnerwiony >:(
upiór Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 rysowanie na szybkiego w nocy :) odrobina starcrafta w ramach przerwy, a po tym ni stąd ni z owąd coś takiego....
Rekomendowane odpowiedzi