superKOKO Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 bardzo klimatyczny falałtowy domek:) szkoda tylko że tam wyzej nic sie specjalnie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Łukasz Jaskólski: WoW!..thx za ten malunek...to tak wszystko z glowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lqs. Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 leszke_lenia: thx :) no z głowy czarnobiały stworas całkiem ciekawie wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Łukasz: wymiatasz!!! bys jakies rady dal... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 musialem przypostowac, zeby powiedziec, ze Lukasz fajnie maluje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 nie no wymiatacie ...fajny robocik Łukasz tylko szkoda ze czarnobiale :( jesli sie nie myle to Ty z reguly robisz takie.. no mozna powiedziec jednokolorowe ;) a szkoda ^sTh.- te wisienki takie troche krzywe hehe zapewne nie masz tabletu ;)? mant-raz- bardzo mi sie podoba kolorystyka dobra teraz w koncu ja cos dorzuce :) rozgrzewam sie bo wkrotce ma mi przyjsc tablet jupi jupi "Czerwona planeta" :D "Droga do Nieba" :D i taka sobie wedrowka czlowieczka ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Mant-raz: niezla przestrzen ;) Capsik: ten ostatni chyba najlepszy..moglbys tylko troche to wszystko wyostrzyc ;) (co za tablet kupiles?) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 leszke_lenia- fajne kolorki skory zakupilem sobie Wacom Graphire 4 Studio XL A5, mysle ze dobry wybor :) grunt ze WACOM :P takie byle gowno zeby odpisac ;P - jaskinia ,ekspedycja :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Caspik niby takie gowno ale mi sie bardzo podoba fajna kolorystyka - masz talent :) Lenia -> fajna twarz Ment-raz -> zabojcze :D Lukasz -> jak zwykle ;) a tu ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 hehe talent mam , jak kazdy na tym forum. najwazniejsze by go nie zmarnowac i nieustannie go temperowac ;p, Fidiasz- fajne chmurki tylko wydaje mi sie ze cos z perspektywa nie tak no ale moze mi sie tylko tak wydaje ;) i taki landszafcik ode mnie ;) : pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 produkt uboczny poszukiwań pomysłu na bitwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 kurde ManiakS niezle Ci to wyszlo :) dosyc dlugo trwal ten speed co nie :P? swietna kolorystyka i klimacik i tutaj łode mnie 15-20 min speedzik ;): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Takie cuś 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Caspik kolejna fajna praca :) ManiakS bez komentarza :D a tu przymiarki do zmainy konceptu Bitwy 2d: Chinski maly ksiaze mi sie przejadl :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 thx wszystkim za komenty :) Fidiasz: 1 pracka: fajna kompozycja i walor, przydałoby sie pacnąć gdzieniegdzie detalem 2: malunek spox tylko to białe tło , zawsze jak zaczynam nowa pracke to wrzucam jakąs szarosc na tło. SzU: To dosyć ciekawa pracka , bardzo fajne światło/kolor Caspik:landszafik mnie sie podoba , fajnie ten filtr po prawej zadziałał no i kolorystyka ładnie stonowana W tym ciemnym lesie to musiałbys jakos zagospodarowac te czarne obszary mozesz je malowac nawet zakresem 90-100% na skali szarosci. ManiakS: Nie kumam o co chodzi :P .Poza tym very najs No moze jakiegos kawałka sciany brakuje. Leszke_lenia: kolo w chuście fajnie wyszedl , brusze ciekawie zastosowane. Mant-raz: bjutiful , bardzo nastrojowa pracka. Dość wymądrzania się :) Spidowy (w miare) końcept: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 ladnie Lukasz ladnie. jestem za ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Łukasz: nic dodac nic ując :D moze tylko troche to za jasne jest... ;) a ode mnie ptak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 o jo jo jo joj :D Caspik ManiakS Łukasz Jaskólski leszke_lenia ZAJEFAJNE PRACE !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Świetny ten chocobo Leszku :D A ode mnie 20 minutowy zapis stanu umysłu (krzaki nad łbem znaczą tyle co "wybuch atomowy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 shin: THX :D a tu kolejny ptak :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 swietne prace :) taki bardzo szybki rycerzyk dla odpoczynku od pixeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Wszystkiego Najlepszego z Okazji Swiat :). Pierwsza pracka w digitalu poza pierwszymi dwoma szkicami do bitwy:) Buzka:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 bardzo fajne prace:) a tu cos ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 JakóbM- fajna ma minke ten stworek shin- hehe pomyslowe, tez mam czasami taki "stan umyslu" :D WWWoj- bardzo mily dla oka wektorek, pewnie fajnie w kolorze by wygladal ;) Z-Brush- yhm bardzo nastrojowa pracka :D wszystkim porozsylales takie kartki sw :D? dyb3k- ogolnie fajnie, ale glowa cos nie teges Łukasz Jaskólski - jak zwykle swietne oswietlenie i klimacik ;) leszke_lenia- fajne ptaszki - w tym drugim cos dziwnie mi wygladaja te rozowe piora :) co Cie tak wzielo na ptaki? ;p i tutaj taka seria ode mnie :D a tutaj taki chlopek mi wyszedl..co ma nos wielkosci pilki tenisowej -.^ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 PS7, jakieś 20min, dobre na zabicie nudy. W sumie nie wiem co powiedzieć... fajnie ogólnie. bardzo klimatyczny falałtowy domek:) szkoda tylko że tam wyzej nic sie specjalnie nie dzieje Bo to domek Fallouto'wy jest, mgła! comprende? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryndii Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 swiateczny kur pierwsza pracka w painterze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 chyba sie w swieteczny klimat nie wczuwam :p albo dobra... wiosna :D mozna jezdzic na rowerze łii~! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 spidzik a tutaj bonusowy videłotut jak maluje spidowego ludzika 25 min / 25 Mb kodek rmvb http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=311108 http://www.speedshare.org/453xzcRR5U 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Łukasz Jaskólski-B.fajny piesek...świąteczny taki :) Projekt na okładkę kapeli PunkRockowej na szczęście nieprzyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Caspik: ten pierwszy widoczek super :) moze troche za malo kolorkow..ale tak czy owak bardzo fajny..natomiast gorzej z faciatą.....(tak jak bys to nie Ty rysowal) Łukasz: swietne malunki i ten wideotutorial super ;) misiold: ciekawe, choc na okladke to chyba nie bardzo... zresztą nie wiem nie znam sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Łukasz Jaskólski i leszke_lenia Brawo!! Łukasz dzięki za to video :D a tu coś mojego... o rany ale z ta myszą to jest koszmar :D Ale przynajmniej na kartce wiecej rysuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzool Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Strasznie fajne rzeczy macie. Trochę świątecznie ode mnie. Wrzucam w spid, bo strasznie niespójne i w ogóle niedorobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 a tu taka porazka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 fajno ze video sie przydało :) Rzool: superanckie ode mnie facjata w ramach cwiczenia koloru kolor i swiatlo z referki http://www.thesaveloyfactory.com/works/images/large/SelfPortrait2001-01.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 to i ja ;) takie tam....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Hehe, niektórzy nieźle sobie tu poczynają, a ja tylko nędzny amator haha:) Pozdrawiam ;) PS: "Rispekt" dla tego Pana w kasku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 To ja zarzuce coś z innej beczki. Wszyscy oglądamy tutaj wyniki naszej ciężkiej pracy :). Postanowiłem więc pokazać wam nieco tej (mojej) pracy : http://youtube.com/watch?v=q_00F0TYtL8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 1,5 h, może dodam trochę detali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 to i ja sie dorzuce , postanowilem poprobowac sie w 2d ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 witam, bawie sei w speedy od niedawna,zrobilem lacznie moze z 6-7,a to najnowszy,zrobiony w 50 minut :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 free.ZE super speedzik Nezz jak na poczatki fajnie Szu fajny klimat Lenia masz swoj niepowtarzalny styl i to sie chwali :) nie wiem czy to sie tu nadaje ale wrzucam - okolo 1h :) imageshack nie dzial wiec daje na nasz serweer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi