Napisano 19 Marzec 200717 l bardzo klimatyczny falałtowy domek:) szkoda tylko że tam wyzej nic sie specjalnie nie dzieje
Napisano 22 Marzec 200717 l leszke_lenia: thx :) no z głowy czarnobiały stworas całkiem ciekawie wyszedł
Napisano 25 Marzec 200717 l nie no wymiatacie ...fajny robocik Łukasz tylko szkoda ze czarnobiale :( jesli sie nie myle to Ty z reguly robisz takie.. no mozna powiedziec jednokolorowe ;) a szkoda ^sTh.- te wisienki takie troche krzywe hehe zapewne nie masz tabletu ;)? mant-raz- bardzo mi sie podoba kolorystyka dobra teraz w koncu ja cos dorzuce :) rozgrzewam sie bo wkrotce ma mi przyjsc tablet jupi jupi "Czerwona planeta" :D "Droga do Nieba" :D i taka sobie wedrowka czlowieczka ;) pozdro
Napisano 26 Marzec 200717 l Mant-raz: niezla przestrzen ;) Capsik: ten ostatni chyba najlepszy..moglbys tylko troche to wszystko wyostrzyc ;) (co za tablet kupiles?) :D
Napisano 26 Marzec 200717 l leszke_lenia- fajne kolorki skory zakupilem sobie Wacom Graphire 4 Studio XL A5, mysle ze dobry wybor :) grunt ze WACOM :P takie byle gowno zeby odpisac ;P - jaskinia ,ekspedycja :P pozdro
Napisano 26 Marzec 200717 l Caspik niby takie gowno ale mi sie bardzo podoba fajna kolorystyka - masz talent :) Lenia -> fajna twarz Ment-raz -> zabojcze :D Lukasz -> jak zwykle ;) a tu ode mnie
Napisano 26 Marzec 200717 l hehe talent mam , jak kazdy na tym forum. najwazniejsze by go nie zmarnowac i nieustannie go temperowac ;p, Fidiasz- fajne chmurki tylko wydaje mi sie ze cos z perspektywa nie tak no ale moze mi sie tylko tak wydaje ;) i taki landszafcik ode mnie ;) : pozdro
Napisano 27 Marzec 200717 l kurde ManiakS niezle Ci to wyszlo :) dosyc dlugo trwal ten speed co nie :P? swietna kolorystyka i klimacik i tutaj łode mnie 15-20 min speedzik ;):
Napisano 30 Marzec 200717 l Caspik kolejna fajna praca :) ManiakS bez komentarza :D a tu przymiarki do zmainy konceptu Bitwy 2d: Chinski maly ksiaze mi sie przejadl :p
Napisano 3 Kwiecień 200717 l thx wszystkim za komenty :) Fidiasz: 1 pracka: fajna kompozycja i walor, przydałoby sie pacnąć gdzieniegdzie detalem 2: malunek spox tylko to białe tło , zawsze jak zaczynam nowa pracke to wrzucam jakąs szarosc na tło. SzU: To dosyć ciekawa pracka , bardzo fajne światło/kolor Caspik:landszafik mnie sie podoba , fajnie ten filtr po prawej zadziałał no i kolorystyka ładnie stonowana W tym ciemnym lesie to musiałbys jakos zagospodarowac te czarne obszary mozesz je malowac nawet zakresem 90-100% na skali szarosci. ManiakS: Nie kumam o co chodzi :P .Poza tym very najs No moze jakiegos kawałka sciany brakuje. Leszke_lenia: kolo w chuście fajnie wyszedl , brusze ciekawie zastosowane. Mant-raz: bjutiful , bardzo nastrojowa pracka. Dość wymądrzania się :) Spidowy (w miare) końcept:
Napisano 3 Kwiecień 200717 l Łukasz: nic dodac nic ując :D moze tylko troche to za jasne jest... ;) a ode mnie ptak ;)
Napisano 3 Kwiecień 200717 l o jo jo jo joj :D Caspik ManiakS Łukasz Jaskólski leszke_lenia ZAJEFAJNE PRACE !!!!
Napisano 4 Kwiecień 200717 l Świetny ten chocobo Leszku :D A ode mnie 20 minutowy zapis stanu umysłu (krzaki nad łbem znaczą tyle co "wybuch atomowy" ;)
Napisano 5 Kwiecień 200717 l Wszystkiego Najlepszego z Okazji Swiat :). Pierwsza pracka w digitalu poza pierwszymi dwoma szkicami do bitwy:) Buzka:*
Napisano 6 Kwiecień 200717 l JakóbM- fajna ma minke ten stworek shin- hehe pomyslowe, tez mam czasami taki "stan umyslu" :D WWWoj- bardzo mily dla oka wektorek, pewnie fajnie w kolorze by wygladal ;) Z-Brush- yhm bardzo nastrojowa pracka :D wszystkim porozsylales takie kartki sw :D? dyb3k- ogolnie fajnie, ale glowa cos nie teges Łukasz Jaskólski - jak zwykle swietne oswietlenie i klimacik ;) leszke_lenia- fajne ptaszki - w tym drugim cos dziwnie mi wygladaja te rozowe piora :) co Cie tak wzielo na ptaki? ;p i tutaj taka seria ode mnie :D a tutaj taki chlopek mi wyszedl..co ma nos wielkosci pilki tenisowej -.^ pozdro
Napisano 6 Kwiecień 200717 l PS7, jakieś 20min, dobre na zabicie nudy. W sumie nie wiem co powiedzieć... fajnie ogólnie. bardzo klimatyczny falałtowy domek:) szkoda tylko że tam wyzej nic sie specjalnie nie dzieje Bo to domek Fallouto'wy jest, mgła! comprende?
Napisano 7 Kwiecień 200717 l chyba sie w swieteczny klimat nie wczuwam :p albo dobra... wiosna :D mozna jezdzic na rowerze łii~!
Napisano 7 Kwiecień 200717 l spidzik a tutaj bonusowy videłotut jak maluje spidowego ludzika 25 min / 25 Mb kodek rmvb http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=311108 http://www.speedshare.org/453xzcRR5U
Napisano 8 Kwiecień 200717 l Łukasz Jaskólski-B.fajny piesek...świąteczny taki :) Projekt na okładkę kapeli PunkRockowej na szczęście nieprzyjęty.
Napisano 8 Kwiecień 200717 l Caspik: ten pierwszy widoczek super :) moze troche za malo kolorkow..ale tak czy owak bardzo fajny..natomiast gorzej z faciatą.....(tak jak bys to nie Ty rysowal) Łukasz: swietne malunki i ten wideotutorial super ;) misiold: ciekawe, choc na okladke to chyba nie bardzo... zresztą nie wiem nie znam sie ;)
Napisano 8 Kwiecień 200717 l Łukasz Jaskólski i leszke_lenia Brawo!! Łukasz dzięki za to video :D a tu coś mojego... o rany ale z ta myszą to jest koszmar :D Ale przynajmniej na kartce wiecej rysuje :D
Napisano 9 Kwiecień 200717 l Strasznie fajne rzeczy macie. Trochę świątecznie ode mnie. Wrzucam w spid, bo strasznie niespójne i w ogóle niedorobione.
Napisano 11 Kwiecień 200717 l fajno ze video sie przydało :) Rzool: superanckie ode mnie facjata w ramach cwiczenia koloru kolor i swiatlo z referki http://www.thesaveloyfactory.com/works/images/large/SelfPortrait2001-01.jpg
Napisano 11 Kwiecień 200717 l Hehe, niektórzy nieźle sobie tu poczynają, a ja tylko nędzny amator haha:) Pozdrawiam ;) PS: "Rispekt" dla tego Pana w kasku :D
Napisano 11 Kwiecień 200717 l To ja zarzuce coś z innej beczki. Wszyscy oglądamy tutaj wyniki naszej ciężkiej pracy :). Postanowiłem więc pokazać wam nieco tej (mojej) pracy : http://youtube.com/watch?v=q_00F0TYtL8
Napisano 12 Kwiecień 200717 l witam, bawie sei w speedy od niedawna,zrobilem lacznie moze z 6-7,a to najnowszy,zrobiony w 50 minut :)
Napisano 13 Kwiecień 200717 l free.ZE super speedzik Nezz jak na poczatki fajnie Szu fajny klimat Lenia masz swoj niepowtarzalny styl i to sie chwali :) nie wiem czy to sie tu nadaje ale wrzucam - okolo 1h :) imageshack nie dzial wiec daje na nasz serweer