dyb3k Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Lukasz Jaskolski: zabijasz bardziej niz zwykle ;) A ode mnie: łot śnienie deusowe! :o (weicej jak spid, ale wiadomo-czemu-tu-wrzucam ==') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 luksusowo......panowie ode mnie pierwsze starcie z wektorkami :D robilem to na macu w szkole....i pewnie cos mi ta padaczka zle zapisała.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Leszek nic sie nie wyswietla. lekkie i szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Witam! Kurcze ale tu wysoki poziom o.O tu moje 30min na zapoznanie sie z painterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stHEAD Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 mój paskudny ryj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 jeszcze nie za bardzo potrafie obczaic bryłe .. ale sie staram ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Daroz: jak dla mnie to za duzo tych malutkich kreseczek...... przez co, to co w dali wychodzi do porzodu.... dyb3k: coraz ciekawiej...dawaj nastepne JakóbM: kolory na jdena nute.....i za duzo blikow :D..wyglada jak by mial jakies krosty fosforyzujące.... a to ja : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Leszek ciekawe ciekawe :) dzisiaj slabizna malo czasu i wsio w biegu szkic after 50min :( co za witch mi wyszla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 JakóbM: kolory na jdena nute.....i za duzo blikow :D..wyglada jak by mial jakies krosty fosforyzujące.... =QUOTE] masz całkowita racje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 leszek: w jakim programie to malowales> JakobM: te dwa ostatnie bardzo fajne. lekko i odważnie narysowane. podoba sie. Na prosbe Leszka daje nastepne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 JakóbM - swietne! Szczegolnie ostatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 jakóbM:też mi sie podoba ta ostatnia zwłaszcza, choć coraz lepiej, coraz lepiej ;) jak zwykle, świąteczny wysyp speedów - gdybym chciał nadrobić zaległości w komentowaniu to by mi miejsca nie starczyło :P tak więc pozdrawiam wszystkich i szczęśliwego 2008 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 trochę głowę ścięło ale jak speed to speed... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 skoro sie tak protretowo zrobilo to ja tez cos dorzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 dzieki:) a to taka zabawa...Nawet podpis stworzyłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 jakóbu te 2 ostatnie sa przednie , wysmienity bruszłork i takie zywe wyszly drakulus dziekowa a ja z foty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 dyb3k: te wczesniejsze byly robione w illustratorze....;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 "Hiding" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Szu świetne naprawdę. Ujmujące przedstawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Łukasz ... Xena!? z braku laku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 wiecie moze jak strzorzyc brusza dajacego efekt 3D ... albo dajacego efekt ziarnistosci jak w painterze spray ??? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon[PL] Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 nic wielkiego ale zawsze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Witam, dawno tu nie zagladalem. Odkurzylem wczoraj tablet , i wzialem sie za szkic , niestety podczas pracy moj pentagramik zaczal odmawiac posluszenstwa;] okolo 1h ale ni to dokonczone ni nic a jestem z tego calkiem zadowolony P.S. Mam nadzieje ze obrazek sie pokaze - nigdy tego tak nie wstawialem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 tak Siegmaru a tu cwiczonka skintonów z fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Łukasz a duza rozdzialka to byla? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 tak dla relaksu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 mam cięzkie dni...terminy , robię wiele rzeczy naraz, idzie zwariować i tak dla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Z nudow Ardeni zaczął sobie bazgrać :P Półgodzinna zaprawa z miseczką. Troche blado wyszło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 By musaszi at 2008-01-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Lukasz J - te refki eleganckie :) exercise kilkanascie minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 po przerwie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 mayk - fajne total crap w oczekiwaniu na walkę Gołoty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 http://rafalwojtunik.com/xxl/halaxxl.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Artrage, okolo 20 minut... Pozdro dla sasiada ;] biglebowski - milo znow widziec fajna pracke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 swietne biglebowsky selfu: tyz intrygujace Łukasz Jaskólski: to cwiczenie skintonow wyszlo mocarnie Coby na chwile wyrwac sie z miernoty zywota mojego wpadlem w szal tworczy i namalowalem myszke od komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexik Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 ja niestety tak bardzo skromnie, ale coś jednak wrzucę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 a ja sie cofam :\..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 czyli po digitalu moja ulubiona rzecz bonsai ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi