Gość aarehir Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 witam jestem nowy, i po obejrzeniu speedow szczene zbierialem z podlogi.... gratulacje poziomu chlopaki ( a dziewczyny sa ?) cos swojego, gora 15 min na kazdym i drugi i co sadzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 aarehir - witamy, fajnie jak na początek. W pierwszym mogłeś pokusić się o pychodeliczne, czerwone tło ;) trzasnąłem kolejnego speeda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 (edytowane) kurde fajne kolorki AravaL, w czym robione wyglada na PS, teksturkek duza upchnales w ten obrazek, powiedz mi na jakim opacity malujesz, bo slyszalem ze tego typu technika rowna sie male op, fajnie ci to wyszlo ;] aarehir - dzieki Robione w PS, a texturek to tam w ogole nie ma :)... wszystko to brushe. Opacity zależne od nacisku, ale fakt, ze ogolnie to mniejsze niz wieksze. :) Palm House... Edytowane 10 Sierpień 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 ładne palemki ja mały ubogi dla relaksu szkic, bo nic mi sie nie chce ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 (edytowane) w koncu troche wolnego :] WWWoj: spoko jak zawsze. araval : ten ze statkiem swietny :) Ortheza: ladny stwor :) Edytowane 14 Sierpień 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 WWWoj- super ten szybki pan konturem, reszta tez spoko. ortheza- propsy za zwierzaka, kojarzy mi sie ze star-warsami:) AravaL- bardzo fajne, jakos musialem przeoczyc twoje istnienie na tym forum a moze po treningu sie nam tu zrodzi nowy masta dpaintingu:) a ode mnie yeti co sie spalil z okazji konca wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Witam wszem i wobec wszystkich speedowcow i pozwolę sobię dodać moje próby w 2d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Forest Princess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Araval, ciekawe te pracki :) czekam na więcej Leszku, na poważnie przestawiłeś się na pojazdy? Hej Razar, dobre wejście :) Koleżanka namęczyła się nad szkicem z posemaniacsa ale nie wiedziała jak dalej go pociągnąć, jakie dać tło, więc zrobiłem jej taki 15minutowy speedzik koncepcyjny na nadanie klimatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 AravaL dobre !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Dzięki noiprox ;) Jakoś nigdy nie mam czasu zarbać się porządnie za rysowanie, mam nadzieje ze postowanie tutaj zmusi mnie do częstszego bazgrolenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 (edytowane) brush check one two one two ;] edit***** i zabawa z kolorkiem: Edytowane 16 Sierpień 2008 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Stylowy pendzelek, fajna krecha. To ja dam jeszcze moją starą czachę i spadam nad morze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 noiprox: ostatnio to mam ochote przerzucic sie ale na 3d :) a co do pojazdow..no to fajnie jest czasami sobie cos innego namalowac ;) ok a to efekt wypadu na mazury : pokoik: z dzis: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 leszek_lenia: dawno nie bylem na mazurach, ale widze, ze zmiany poszly w dobrym kierunku ;) Akrylem, impresja na bazie zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 leszek lenia - pokoik świetny ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 (edytowane) Leander: fajny akryl....ze Ci sie chce tak pedzlem...machac ... ;) GrzegorzPrzybys: dalbym wiecej swiatla na glowach postaci i na klacie batmana. pozatym luks :) a ode mnie taki eksperyment: Edytowane 19 Sierpień 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 (edytowane) No Leszku, jak dla mnie environment świetny, mimo Twojego napaćkanego stylu :) Zabawnie wyglądają pojedyńcze szczegóły na rozmazanej całości czołgu Ode mnie taki 30minutowy portret kuzynki znajomego zrobiony na dobranoc, szczerze to nie miałem dojścia żadnego zdjęcia na którym mógłbym się oprzeć :\ Tak, wiem, oko po naszej lewej i dłoń do wymiany ;) Eh, mam wrażenie że się cofam Edytowane 20 Sierpień 2008 przez noiprox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 noiprox - fajny portret :)... a co do oka, to wlasnie takie jest fajne, z charakterem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 i drugi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 No i dzis... w sumie do pracy, choc szef raczej niezadowolony. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 (edytowane) noiprox : ciekawy portrecik :) tylko ze takich portretow to dziennis powinienes z 10 zrobic..a nie poprzestac na jednym :) wiec dawaj next... Araval: jest cos takiego jak edycja :) a co do obrazkow to spoko trzymaja poziom :) Edytowane 23 Sierpień 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 (edytowane) Edytowane 27 Sierpień 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 (edytowane) leszek_lenia ten czołgający się koleś fajnie wyszedł AravaL żołnierz klimatyczny, fajowe pendzelki Stare ale podrzucam :) Edytowane 28 Sierpień 2008 przez Razer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi-su Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 i ja coś podrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocjusz Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 Jerozolimsko Proszę nie śmiać za krzywe minarety ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Razer: thx, fajna fakture uzyskales na tarczy :) Klocjusz: blade to troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 (edytowane) Razer - niebo ma fajny malarski charakter :) Leszku - Twój obrazek skojarzył mi się z cyberpunkiem - nie wiem czemu 40minutowa ilustracja postaci na potrzeby gry internetowej Edytowane 1 Wrzesień 2008 przez noiprox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Oj :P i po wakacjach ^^ Dajecie kolegi.. dajecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 komu sie zaczal temu sie zaczal ;) pozdro all! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 speed z refery (Pearl Harbor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 (edytowane) regnar - fajnie :) JakóbM - dobra linia i walor, choc moze przyda sie troche teoretycznej wiedzy o proporcjach - to ramie wydaje sie za dlugie (chyba, ze tak ma wlasnie byc :) ). Edytowane 5 Wrzesień 2008 przez AravaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 (edytowane) Edytowane 5 Wrzesień 2008 przez kuna_sFb bzdurny problemik natury technicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 (edytowane) Edytowane 8 Wrzesień 2008 przez mrozik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 AravaL zarzuć kolejnym widoczkiem .. plz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi-su Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 wieczorne wypociny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 JakóbM - mowisz i masz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 (edytowane) Moze nie taki speed, ale wrzucam. :) Edytowane 17 Wrzesień 2008 przez AravaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 (edytowane) Szkice na podstawie modeli z http://www.pixologic.com/turntable/ Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Super szybki z refki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 (edytowane) Edytowane 23 Wrzesień 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 (edytowane) Edytowane 24 Wrzesień 2008 przez kuna_sFb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 takie szybciochy na odprezenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi