leander Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 artrage + ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 (edytowane) Leander: Twoj pies ma masakrycznie duzo brakow anatomicznych... hm mam taka niemiecka knige o anatomii zwierzat(gottfried bammes) na sieci jest chyba ebook ...polecam bo warto..masa zdjec rysunkow..mozna sie wiele nauczyc :) ok skoro poziom skoczyl to czas go obnizyc : takie ode mnie : Edytowane 24 Listopad 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Leszek szaleje po wertepach swoimi 4x4 ;) Ja tak troche mitologicznie, moj ulubiony heros, Thor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trg Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 tez chcialem sobie thora machnac... a taki cudak wyszedl..na porzadna facjate i miecz nie zasluzyl wiec daje taki jaki jest :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 26 Listopad 2009 Share Napisano 26 Listopad 2009 ..na porzadna facjate i miecz nie zasluzyl wiec daje taki jaki jest za to buciory ma na wypasie :D jakies cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 26 Listopad 2009 Share Napisano 26 Listopad 2009 Łukasz : phi:P..bardzo smieszne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 (edytowane) Po dłuuugiej przerwie, znów coś zacząłem rysować. Na początek taki portrecik: pozdrawiam speedowiczów przy okazji ;) -często oglądam ten wątek i naprawdę miło patrzeć co tu wyrabiacie. edit:umieściłem link z imageshacka, ale jak widzę coś mi nie wyszło - stąd miniaturka Edytowane 27 Listopad 2009 przez jokov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 Takie bardziej studium Mullinsa, ale po mojemu. Zaraz chyba oslepne, ide spac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 (edytowane) i speedowy glan : Edytowane 28 Listopad 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezio Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 Łukasz Jaskólski i leszek_lenia - świetnie :) szybki speed jakies 30min http://brainchild.pl/speed4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 (edytowane) Łukasz, czad! się mazneło: Edytowane 28 Listopad 2009 przez Bedyk zapomnialja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Moj pierwszy envirek, jakos nigdy wczesniej mi sie nie zdazylo zadnego popelnic, a calkiem fajna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 icecold - kolorki świetne, ogólnie mi się bardzo podoba takie coś, bo coś było trzeba coby móc skomentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 i kolejny szybki (tym razem bardzo) portrecik wszytko w painterze - 1 pędzel ;) Łukasz Jaskólski: bardzo fajna praca - całkiem z głowy czy z czegoś korzystałeś? leszek_lenia: b. podoba mi się landscape, (i but też wymiata;) icecold: jak na pierwszy tu super, kolorki b. fajne - może te bloki czy coś z prawej za mocno wychodzą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 icekold, fajnie fajnie, zwlaszcza ze pierwszyzna przypomniales mi ze na tym polu jestem jeszcze prawiczkiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Czy ktoś może również napotkał dziwną rzecz w photoshopie jak ja, że od czasu do czasu program odpala się bez czułości nacisku? Pomaga wtedy tylko zamknąć program i odpalić ponownie. Może po prostu coś naciskam -jakąś kombinacje klawiszy i wyłączam ..sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 mam to samo, nie kumam rowniez...=/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 używacie winampa przy pracy w photshopie coś mi sie to zawsze sypało teraz mam foobara post do usniecia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 jokov : thx, Twoj portrecik niczego sobie..pracuj dalej :)nie malowalbym na Twoim miejscu na bialym tle..bo to wyzsza szkola jazdy jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 bezio, bedyk, jokov dzieki przewaznie z glowy maluje ponizszy malunek inspirowany zdjeciem leszek i icecold superowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 Wrzucę spida coby skomentować. Jeśli pracujecie na cs 3, to piórko sypie się z powodu tego co dzieje się od momentu włączenia (z nim włącznie) do uruchomienia. Najlepiej uruchamiać program piórkiem, i podczas startowania programu nie uruchamiać innych (im cięższy program, tym większa szansa na zepsucie). Zaszkodzić możne też użycie myszki w trakcie uruchamiania photoshopa. Jest jedno 100% skuteczne rozwiązanie - należy plik z preferencjami ustawić na read only i po sprawie. Jednak brak możliwości wprowadzania zmian (tzn nie nadpisuje ich) to straszna sprawa, ostatnio otwarte itp nawet się nie zmieniają. Wolę już ostrożnie uruchamiać ps piórkiem. http://www.conceptart.org/forums/showthread.php?t=103437 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 Dzięki za porady. Na pewno więcej osób skorzysta. Może w CS5 już poprawią ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 Dzięki za odpowiedzi :) Tym razem testowałem świeżo zakupionego artrage'a. Niestety wywalił mi się przy próbie zapisu skończonego obrazka. ;[ Nie chciałem się zniechęcać, więc poniżej drugie podejście - jakieś pół godziny. nie cierpię tego.. rysuję godzinę i jestem naprawdę zadowolony z efektów i buchhh... w próżnię.. zawsze potem wszystko wydaje się gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 tez ostatnio musialem odtwarzać obrazek ze 100pikselowej miniaturki jak sie plik .psd zepsuł podczas zawiechy kompa tak to narazie wyglada i dorzucam jeszcze takiego kwadransiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 (edytowane) Lukasz Jaskolski - swietne kolorki! Morihei Ueshiba. Przed snem. Edytowane 2 Grudzień 2009 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 (edytowane) Łukasz : superasne malunki..i zajebisty kolor..ale i tak wolalem Twoje blekandlajty ;)..mialy w sobie cos swietnego...:) Edytowane 2 Grudzień 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 Lukasz, lucznik dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 kolejny portret - znowu artrage kolo 1/2h z natury (jak wszystkie zresztą.) Łukasz Jaskólski: super, zwłaszcza drugi (światło i kolory) - elf też się fajnie zapowiada leszek_lenia: w 1'szym fajne kolory (i dynamika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Misa pelna pysznosci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 fajna martwa Ice ze łba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 z glowy wyskoczyło: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 no mi też właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Flamaster Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Mój pierwszy speed i pierwszy rysunek digital. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bladolicy Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 (edytowane) Cześć wszystkim, mój pierwszy post i moja facjata na powitanie :P Ołówek, potem zdjęcie aparatem (niestety nie mam skanera) i poprawki w psie Edytowane 5 Grudzień 2009 przez Bladolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezio Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 atheg, dezzed, i Łukasz, świetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 painter, wysoka gorączka, i prawie godzina dłubania - i znowu białe tło ;) atheg - fajne - dynamiczne flamaster i bladolicy - jak chcecie krytyki to chyba warto to napisac.. a niezależnie ot tego - działajcie dalej, trzymam kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 bezio dzięki kury z googla Dzisiaj robiłem porządki w pędzlach i stwierdziłem że czym bardziej chce się coś wyrzucić to tym bardziej się nie da. Nagle okazuje się że wszystkie brushe są fajne i przydatne. Ehh... A oto co powstało przy porządkach. Pozdrawiam wszystkich speedowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 (edytowane) Dezzed: 2 ostatnie sa swietne, pokus sie moze i wykoncz tego "Black dude with halo" Odemnie taki wstepny szkic, bedzie z tego jakis Asasyn. @Rezo z dolu, nie przasadzaj, jest tu cala masa geniuszy, a ja jestem jeszce zwyklym nowicjuszem ;) Przejzyj sobie czesc stron wczesniejszych, takie osoby jak Lordbiernac, Mant-raz, Leander, weedlog, Lukasz-Jaskolski i wielu innych po prostu niszcza. Edytowane 6 Grudzień 2009 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezo Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Icecold, jak tak przeglądam ten dział, to Twój styl podoba mi się chyba najbardziej :) Świetny speed, jak mogę coś zaproponować - jak będziesz kończył, to pojedź tego nindżę złotem, np. jako ozdobniki na rękawicach i hełmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 dezzed: jak na sprzątanie pędzli to świetne efekty ;) - na serio bardzo mi się podobają - w pejzażu świetnie użycie brushy i światło buduje scenę (+postać ;) te ostre plakatowo-dynamiczne też ok aaa.. nie mam co wrzucić - ale zrehabilituję się następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 icecold dzięki, nie wiem czy będę coś z tego kończył może kiedyś, a na rysunku jest kobieta nie facet :). jokov dzięki, z tego sprzątania to same pozytywy wynikają, nie dość że się zrobił względny porządek to odkryłem jeszcze parę fajnych pędzli których wcześniej nie używałem a to tak dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi