Napisano 8 Maj 200420 l little-ninja: wkońcu widzę kolor na twoich pracach, wcześnij sama czerń i biel ... no i dobrze, że się przełamujesz :) // choć na razie dosyć monochromatyczne odcienie :)
Napisano 8 Maj 200420 l ale anatomia nie daje rady .. zwłaszcza ucho i nos no chyba, że kosmita jakiś :) ... wtedy jest ok.
Napisano 8 Maj 200420 l eh ta anatomia ;> co racja to racja w wolnych chwilach cwicze, narazie załóżmy ze to star trek ;>
Napisano 9 Maj 200420 l scatmax... fajny ten hitler ze skrzydelkami... moze troche moglbys mu skore czerwienia mocniej rozbarwic. np. w okolicach nosa, ucha. cos jak w tym zolniezyku. ale i tak podoba mi sie. moj \"noref\"...
Napisano 10 Maj 200420 l leander: wery gut! trafiles idealnie w moj guscik:) kcem wiecej takich! zazdroszcze wyczucia i krechy:) ja mam balaganiarska kreche za bardzo...
Napisano 10 Maj 200420 l leander fajne, a to przedmaturalny ultraspeed, ech... zyczcie mnie powodzenia:P
Napisano 10 Maj 200420 l mysle ze te kolory sa najlepszym dowodem na to ze nie jestem malkontentem :P
Napisano 10 Maj 200420 l Lubię spacery z dzieckiem.W razie czego,to jest dziewczynka ale nie umiem jeszcze rysować.Pies to wilczur ale to nie ważne bo już nie wychodzi na spacery (stary był i nie doczekał)a głupawy nastrój obrazka mnie dobija.
Napisano 10 Maj 200420 l misiekhc: powodzenia :) geminus: czy oDD na pewno trafil w Twoj nastroj? ;P oDD: super praca, ale troche sie wylamujesz z szyku tymi.. kolorami ;) Tym razem cos dla zapalonych czytelnikow lektur. Czyli dla maturzystow :P
Napisano 10 Maj 200420 l leander: w koncu chyba znalazles sobie modelke bo bardzo sympatyczna, czyt. proporcjonalna ;)
Napisano 10 Maj 200420 l rotfl coza komentaze ;o oDD: a to na pewno speed jest? Tyle elementow. Chyba didaskalia powinienes pisac do tych obrazkow ;]
Napisano 11 Maj 200420 l akdsn: Przekaze, ze proporcjonalna. Na pewno sie ucieszy ;) Ale nie zapominajmy o moich zaslugach - poznales, ze to ta sama osoba na obu obrazkach. Zdolniacha ze mnie..
Napisano 11 Maj 200420 l Ja widzialem te kolezanki leandera i wcale... WCALE sie nie dziwie, ze je maluje ;>
Napisano 11 Maj 200420 l Ello! W przerwie podczas pisania magisterki i dłubania sie z dyplomem. Prawdziwy speed - 4 min. Mam nadzieje ze sie spodoba:)
Napisano 12 Maj 200420 l :D no nieźle - drug ciekawe masz koleżanki:D thiger - gostek przypomina mi kingpina :D ma swój klimat :D pozdr giorgione
Napisano 13 Maj 200420 l Tiger: a mi premierro Lexa Luthora przypomina. Wersje komiksową, a nie filmową. Ma w sobie tez cos z Wojciecha Manna od szyi w dol :) DruG: Twoja kolezanka mi nikogo nie przypomina :) ale chyba by jej schlebiala taka oryginalnosc :) Portrecik swietny. oDD: to chyba moja ulubiona Twoja praca. Genialna bym powiedzial.. giorgione: fajny klimat stworzyles z pszczolka. W ostatnim brakuje mi jeszcze jednego sharpena i byloby git ;) Kolezanki maja mature, wiec dla odmiany zaprezentuje kolege Stefana:
Napisano 13 Maj 200420 l a ja myślę, że koleżanka która pozowała DruGowi ma na imię lustro; no i zaskakujecie mnie chłopaki ... coraz lepsze są wasze speedy; pamitam wasze wcześniejsze prace .... hmm czuć progres. good work.
Napisano 13 Maj 200420 l \"a ja myślę, że koleżanka która pozowała DruGowi ma na imię lustro\" Ales j***** frache.
Napisano 13 Maj 200420 l wlasciwie to speed drawing, dwa smieszne szkice w godzine w ramach zawarcia z najomasci z programem aura 1.0
Napisano 13 Maj 200420 l misiekhc alieny niezłe,ten poprzedni to mi się kojarzy z \"Legend\" Ridleya Scota.
Napisano 13 Maj 200420 l A mi takie coś wylazło samo 25minut, wiem że długo ale paintera mało znam i wiem że powiniennem zacząć od ołówków ale to by jeszcze dłużej trwało.
Napisano 14 Maj 200420 l Tak na poczatek sie przywitam:))) Moj pierwszy post tutaj (choc czytam i ogladam od daaaawna) i pierwszy speed po nabyciu graphire3. aaaa - szkic na podstawie foto z sieci, reszta w paiter 7. Ok 1h mazania:)