slizgi Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 hehe taki szybko handymade dzis w nocy, nei moglem spac :) titlE:) crying Earth :) [Wyedytowany dnia 10-7-2004 > slizgi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 Tak jak obiecywałem (w sumie to bardziej sobie obiecywałem) dzisiaj dwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 Ehm, no więc oto i on- mój speed. Zrobiłem go w niecałą godzinę, co może nie jest idealnym usprawiedliwieniem, ale JA JESTEM POCZĄTKUJĄCY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conraderro Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 kolegaalek - gdyby nie te oczy, uszy, wąsy, rogi, zęby, skóra i tło to była by ciekawa pracka :] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 czyli nos ci sie podoba?:) O KUR#A to mój setny post!! [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > kolegaalek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 Tiger: tak po prawdzie to troche plaski wyszedl portret. Ale spoko, wczoraj probowalem zrobic wlasny i wyszla przyslowiowa kupa. Chociaz wcale jej nie przypominam ;) Carioca: ten pierwszy bardzo fajny kolegoalku: niby proporcje ok, tematyka ciekawa a mimo to wciaz cos mi nie gra ;) Moj test Paintera 7. Czy ktos uzywa? Mam 2 problemy: - jak sie splaszcza obrazek? Group + collapse nie dziala poprawnie. - jak dziala gumka? Bo zamiast scierac zawartosc warstwy ona maluje podobnie do airbrusha. Niestety help mi nie dziala, wiec bede wdzieczny za ew pomoc. usta, referencje. Zrezygnowalem z dalszego ciagu wlasnie z braku gumki: [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > leander] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Znowu Arnold, dlonie oczywiscie do wymiany (jak tylko naucze sie je rysowac :) szybki 15 minutowy roboczy wektor ze zdjecia (flash) [Wyedytowany dnia 10-7-2004 > leander] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 to znowu ja i znowu nie moglem spac :D, przysiadlem dzis jak z bronXa wrucielem, nie wiem ile ale wsumie krotko bo jak skonczylem to bylo jeszcze ciemno a z bronXa wrucielm o 1:oo :D ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 tomek, o wektory to sie doprosic nie moge :) taki tam concepcik, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 leander, bardzo fajna ta rybka, ciekawy efekt miekkosci uzyskales. szkoda ze tak walniete bez pomyslu na czarne tlo. radze powalczyc. no i usteczka sexy, panienki, nie ryby hehe :) [Wyedytowany dnia 12-7-2004 > kengi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Zmutowany ptaszor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Space schuttle 20 min. no Reffzz @Tomur: Fajne ma kolorki na łbie ten twój ptak:D [Wyedytowany dnia 12-7-2004 > Carioca] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Tomur: ptaszor bardzo fajny. Ze wszystkich Twoich prac, ta mi sie najbardziej podoba. Przynajmniej ze speedow. Kengi: juz widze tego jaszczura w ZBrushu :) a..i dzieki za rybe ;) A u mnie sesja z lustrem. Zorientowalem, ze painter ma troche zabawek podobnych do zBrusha jesli chodzi o faldy, wypustki, dziury. Na ponizszym przykladzie niewiele zostalo z prob deformacji i innych mutacji, ale polecam. [Wyedytowany dnia 13-7-2004 > leander] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 ale futro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geminus Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 Czujnym okiem przeglądam wszystkie speedy. Wiele świetnych ale nie będę wymieniał - czasu brak. Powodzenia wszystkim w dalszych poczynaniach. Ps.Witaj leander ,wiem że to nie dział na takie pytania (ale \"ezoteryke \" ktoś zamknął ) A więc słuchaj czytałem kiedyś o wilkołakach czy wiesz coś na ten temat więcej?? Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 Dawno mnie tu nie bylo... Speed Sketch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 @leander: fajnie fajnie... wyglądasz nieco jak Wolverine:D @dr Ug: Całkiem spokośne, ale powinieneś uważać na to aby nie krzyżować lini pod kątem 90 stopni. Wiem że może to fajnie wyglądać, ale tylko w grafice ( w sztychach, akwaforcie itp itd.)ale nie za brdzo w rysunku. Pozdrawiam!!! [Wyedytowany dnia 13-7-2004 > Carioca] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 Taaa... znam teorie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZZar Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Miała wyjść zwykla chmura ale jak zwykle znowu coś poknociłem... [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > ZZar] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Będziesz modelował w 3d?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Jak sie okazuje - nie ;) Chociaz, moze... kiedys... Jak ktos chce, to moze sobie wymodelowac. [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > dr Ug] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 no ten koncepcik juz ladny...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 drug concepcik fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 @Tiger1313 - rozwalasz mnie- ty i goran z conceptart jestescie moimi idolami :) oczywicho DSG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Tiger: nowszy model Zoski? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 tiger: fajny render ;) szkoda ze nie czuc wiatru. to idzie pod wiatr chyba. nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Tiger zaprzestań!!! Ja już nie mogę !!! Wpędzasz mnie w kompleks niższości ;). Biorę sie do roboty. P.S Ile go robiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 15 Lipiec 2004 Share Napisano 15 Lipiec 2004 Tiger - Very tejszty end deliszys :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 15 Lipiec 2004 Share Napisano 15 Lipiec 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 15 Lipiec 2004 Share Napisano 15 Lipiec 2004 Nie ma to jak mega speed :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 15 Lipiec 2004 Share Napisano 15 Lipiec 2004 Jeszcze jedna róża.. tym razem bez doręczyciela :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Lipiec 2004 Share Napisano 15 Lipiec 2004 fajne prace panowie. Takie nie bez kozery jak by to powiedzial leander. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 15 Lipiec 2004 Share Napisano 15 Lipiec 2004 Idzemy na żywioł! Kto narysuje więszego bazgroła z czadem! :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 To jeszcze nie jest ten żywioł... następnym razem zaszaleję... na razie pener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 A to taka latajaca rybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 bedzie z tego dopieszczony koncepcik... mam nadzieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 To w painterze prawda Tomur? Muszę spróbować.. ma świetne pędzle... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 kris - artrage ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 Artrage + podbicie swiatla z prawej strony w Photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 Kengi: nawet mi sie nie chce pisac, ze super. Tak a propos mojego conceptu - klamalem;) He`s commin`... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 wow zajefajny wampirek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 No dr Ug powiem ci że mnie zaskoczyłeś. W pierwszym momencie myślałem że to 2d. Super:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Dr Ug, mozesz jeszcze raz koncept zarzucic? Tomur: ta osa na budynkach jest swietna, moglbys to wykonczyc w kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 W sumie moge... ;) Concept jest troche nieaktualny, bo tworzony byl pod inna postac, a inna robie. Pozostal ksztalt twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Dzieki Dr Ug, tak myslalem, ze nos za dlugi ;) Nie ma to jak uniwersalny szkic, mozna pojsc w dowolnym kierunku.. byle nie za daleko, jak mawiaja ratownicy WOPR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Leander, jezeli ktos by mi powiedzial, ze to Twoje, to bym nie uwierzyl ;) Great progress. Taka ladna glowa na szybie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 no nie... ja sie tak nie bawie ;-( jak patrze na speedzika swojego i leandera to szkoda gadac ;-( nigdy chyba nie dojde do takiego pozimu... (myszka + corel photo 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Dzieki Dr Ug :) Ale ja juz odkrylem tajemnice. Poprzednie prace psul ten maly podpisik "leander", tu sobie odpuscilem i sa efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 heh , leander - ŁAŁ ps. 800 post! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi