leander Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Tomur, generalnie to Ty grozny jestes przed tym kompem :) A ja znalazlem referke do jednej z pierwszych prac, postanowilem jeszcze raz namalowac. 50 min referka: http://www.tgfg.pl/tomek/2d/11_ref.jpg (znowu nie zlapalem odchylenia glowy) stary wip z tej referki: http://www.tgfg.pl/tomek/2d/11_2.jpg (czyli Michael Jackson nas kocha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Prezes, odchylenie odchyleniem ale jakie usteczka cudne :). Mozna powiedziec "leandrowskie wisienki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 little-ninja: niech zgadne :] hubba-bubba :-) bardzo fajne takie plastyczne jakies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 nooo nindża elegancko, kolorki elegancko, jakies tutki robisz? leander ladnie ladnie z ta buzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Pora na mały Elficki speed, przy okazji, czemu by nie rzucać tematów na dany dzień? Do szybkich choć niekoniecznie szkiców, pomysł nie jest mój przyglądałem się forum www.conceptart.org tam mają coś takiego, uważam taki pomysł za niezły :D >leander Belluci jak się patrzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Moznaby. Zaloz osoby watek z tematem, zobaczymy jak pojdzie. Daily speed session, czy jakos tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 mnie tez sie podoba pomysl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Mkaszpir: zaslania sie pelerynka jak moj piracik w avatar :-) a ja za to komandoski speedzik.. guano apes i tak wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Co do speed session to moge podjac sie wpisywania tematow np co 2 dni. Przychodze rano do roboty wiec no problem. Dlatego co 2 dni ze np na conceptart ludzie po prostu nie wyrabiaja sie z czasem i zanim dostana jakiekolwiek komentarze jest juz nowy temat. i postowanie mija sie z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 uuu, widze ze portrecikow wiecej się pojawiło:) leander: co do podobieństwa to sami oceńcie, według mnie niezbyt udane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Pora na mojego "czarnego luda", szybko i z referencji. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Wert: heh zgadlem :] Mkaszpir: przez te oczy to mi sie skojarzyl z gosciem z teledysku prodigy:breathe jeszcze ja malego speedka. moze nie rewelka ale pocwiczyc trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 dawno już nic nie malowałem... a myszą to już w ogóle od wieków Nie chce mi się robić nic w pracy dziś (i nie tylko dziś), machnąłęm sobie więc myszką w Photopaincie lalę z kalendarza wiszącego nad biurkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Misi3ck te dwa ostatnie ladne. a ja zamieszczam na wpół rozebranego kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 SCORPI, jestes moim hirou! Takiego speeda to bym sobie na koszulke strzelil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 witam ,fajne te rysunki ,little ninja masz wbudowany tryb GI ...pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scandal! Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 No dobra wrzuce tego babola... Pierwsza grafika 2d na kompie pierwszy raz na tablecie. Artrage 3 min. P.S. :P A to juz z tutka nie wiem czy to tu powinno byc ale 15 min ps. to moja 2 praca na kompie... beda ze mnie ludzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 byc moze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 deus, a czy ty przypadkiem nie poleciałeś z banem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 I znów obijam się w pracy - tym razem z nieco marniejszym skutkiem. mycha+Photopaint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 dawno mnie tu nie bylo... sporo swietnych pracek sie od tego czasu pokazalo :-) i zeby za duzo nie gadac moj dzisiejszy speed: "szarosc zycia samotnosci" (tytul bez ladu i skladu ale niech bedzie) (corel photo-paint 8 + myszka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Scorpi: thx a kot to mnie wlasnie skubaniec gryzie jeden ale zanim mu portret strzele to musze pocwiczyc jeszcze Scandal!: a ten misio to wlasnie moj portet jest zgaduje :] pokaz jeszcze cos Brite&Everyman: kurde ciagle i zawsze podziwiam myszkowcow normalnie ale te pracki macie super! ja tam cwicze pastelkami. jeszcze komandosy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 scorpi, kociak mnie zabił..... mam straszne tyły na speedach, (ukłony dla leandera), niebawem cos się pojawi, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 akryl z żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Bylem kiedys w Zywcu przejazdem i widzialem piwiarnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 remanent -> dzieki Misi3ck -> trzymasz styl i to calkiem ladny orginalny ten akryl fajny. Leander ależ prosze ale przydala bys sie wieksza rozdzielczość :) a tu kolejny torhce mniej udany ;/ a te koty to z tąd że na 14 oprucz kwiatkow to chce jakiegos kotka wytrzasnąć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 faktycznie akryl niczego sobie :) Scprp...troche kotkowi nos odjechal w lewice :P a ja zarzuce male gore :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 phantom, czy to kotek dostał kosę za lewicowe poglądy??? ;) scorpi, te koty masz wypchane czy co, bo ja nie mogę suni nawet do zdjęcia przytrzymać? A tak w ogóle to ten "filemon" też fajny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Scorpi: jestem w szoku totalnym! na 14 powiadasz??uhh stary przerastasz chyba tutaj w takim razie wiekszosc forumowiczow o glowe conajmniej :D plus dla ciebie. a tak btw moze zdradzisz kiedy to?? to moze chociaz speedowego torta dostaniesz (albo kota (mojego)) ehh ja podobnie jak Remanent nie moge ani suki ani kota zlapac :] chyba poczekam az zasna albo co.. sorki ze bez speeda ale bedzie mam nadzieje jutro zanim do ciechocinka pojade :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 e.. drobne nie porozumienie ... 14 to byla 2 lata temu... chodzi o czternastego lutego :D a z tym nosem to faktycznei schiza :( i wogole im dluzej sie na niego patrzy to eh popracowac trzeba wiecej [ale uznajmy że jest mangowy o :0 ] remanent -> a mój kot tez nie chcial pozowac... i jest wielce obrażony jak go wyrywam ze snu przenosze do pokoju i proboje wyrysować :D chociaż te 2 ostatnie to są na podstawie zdjec robione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 ok 16 niech bedzie nie chcialem cie wymladzac za bardzo :-) a skoro ze zdjecia kociaki to i ja sie o swoja Tośkę pokusze (mowilem ze ja spiaca zlape) choc tak naprawfde to czekam az ja z natury zlape.. chetnie pokazalbym wam fotke mojej reki ktora jest cala w szramach przez Toske wlasnie edit.. wybaczcie gadatliwosc ale niedawno z pub'u wrocilem zapomnialem dodac.. to byl super szybki speed 6 minutowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 ale przynajmniej speedzik!!! ja siedziałem prawie godzinę, bo jak już wspomniałem tyły mam jak stąd do tamtąd i rączka odwykła, no ale jeśli to miało przypominać tygrysa to musiałem (to tak a propos kociego tematu) P.S. mój też niestety ze zdjęcia :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 a jeszcze jeden dorzuce, też z referka bo nie mam takiego zwierzaka w domu, pewnie lepiej by się go malowało niż te nasze psy i koty, no ale... Photoshopik+tablecik, ile zajęło to sobie policzycie bo ja idę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 no no .. znowu zwierzyniec :) bravo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 ta wszycy teraz w tygrysy ida ;) hehe szac dla naj.. cgartista tego roku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Scorpi, adoptuj mnie! Super! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Remanent: tygri bardzo milutki taki, ale krowa to dopiero rewelka :] no po nocach sie siedzi ale chociaz cos z tego jest :] ja tak patrze na tygryska twojego i sie skapowalem ze Tośce wasy wszystkie poobcinalem wiec juz dorabiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 duzo fajnych prac wiec niebede wyliczal, taka mala schiza odrazu mowie ze nic nie bralem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 witam wrzucam swoje 3 grosze. każda opinia lub rada mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 sory że tak załączam ale inaczej nie chciał pokazywać obrazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 fajne. Mógłbyś zróżnicować trochę materiały, bo wszystko wygląda jak metal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 to było do tego pierwszego oczywiście:) do drugiego to biodra za wąskie ale też fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 sory że tak załączam ale inaczej nie chciał pokazywać obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 tadek te sposzczone majtki wywoluja obrzydzenie czy oto ci chodzilo? ;) i troche za duzo bluru zwlaszcza na twarzy ale ja sie nieznam mi sie podoba a skomentowalem bo prosiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 hehe ale nudex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persching Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 mój pierwszy w życiu speed, myszka + psp 7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 eol wymiatasz w szczegolnosci ta czerwona lapa mi przypada poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 moj pirewszy mech ;p tak na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 eol - > bardzo mi sie ta pracka podoba swietna. A pracka taaddeeekaa z 16:36 pobudza do myślenia i składnia do różnych refleksji : D i jak dlamnie tam nie zawąska , a ja zamieszczam kotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 nono pracujemy od rana. fajnie że takie dowcipne, ja się nigdy nie mogę na to zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi