biglebowsky Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 Gdyby to wypracowanie jeszcze jakies pozory poprawnosci ortograficznej posiadalo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukyo Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 wczoraj wysmazylem taka odpowiec w tonioe sorry ale wcielo ja forum gdzies to mysle siade mazne cos na tablecie to wam dam mozliwosc mnie skrytykowac merytoryczno-plastycznie-obiektywnie:) 1 moj rysunej na tablecie, zeszlo mi gdzies z godzine, painer 6, nowszego niestety nie wiem skad... : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 Hje, no mi juz przeszlo wiec negatywnej krytyki o zabarwieniu emocjonalnym raczej nie bedzie:) nowszego painterka?... ze sklepu:)? ee 6 ma ta przewage ze przynajmniej jest lzejsza od nowszych i szybsza troszeczke, a obrazek spoko, masz kreche fajna i kolorki swietne, no, te oczka to moglbys juz wyrownac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 ukyo: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6271 A Ty Bigle nie powtarzaj po nim! :) Poprawilem wasze posty na politycznie poprawne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 dziekujemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukyo Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 To czego sie uzywa najlepiej pod tableta? Photoshop ujdzie? Dzisiaj patrzylem to mozna te pedzelki troche podkrecic fajnie zeby jakos udawaly painterowe ale to ciagle nie to...Tak sie zapytam wprost czego wy uzywacie? I takie mam jeszcze pytanko lamerskie, jak zaczynacie malowac to w jakiej rozdzielczosci? znaczy w wysokiej a potem redukujecie jak skonczycie malunek? oczek nie ma bo oczek nie potrafie z glowki malowac zbyt... a paintera kolega z Rosji obiecal nowego w liscie przyslac poczta:) W moskwie na placu podobno wszystko lezy co dusza zapragnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 ehh, nieladnie, nie podpowiemy ci gdzie soft znalezc, co najwyrzej ze nie jest to trudne, poprostu - nie gadamy o tym jak zdobyc nielegalny soft - nie i basta. No ja uzywam szopa, jakos sie do niego przekonalem i doszedlem do wniosku ze brushe moga byc nawet najprostrze, widzialem bardzo fajne prace z MS Painta.wiekszosc ludzi urzywa Paintera do malowania, lub jego uproszczonej wersji - painter classic, masz jeszcze do wyboru alias sketchbook, gimp, satori, aura, paint shop pro, photopaint, deeppaint, poprostu potestuj je sobie, jesli chodzi o pedzle to painter zdecydowanie jest chyba najlepszy. rozdzielczosc?, jak ci wygodnie i zalezy do czego, zwyczjowo szkicuje sobie na plikach wielkosci okolo 1000px, w domku gdzie monitorek mniejszy i procek wolniejszy jakies 800px, a co innego podmalowki, te sie na ogol robi dwukrotnie wieksze niz obraz docelowy czyli jak w tv rozdzielczosc palowa = 720x576 to robisz 1440x1152px, i jeszcze inaczej przy materialach do druku. a tu jakis troszke starszy obrazeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Buehhe... Quasimodo? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Nie DruG, spojrz na perspektywe powietrzna ;) wszystko sie wyjasni [lol2] Btw bigle niezła laska .. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 dla druG aby nie krytykował ludzi bo go wciągne jak te ślimaczki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 DarCon, moim zdaniem poszedłeś za bardzo w szczegóły w tym speedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 Nie no extra, prawie nie widac sladow pedzla, a ile czasu ci zajelo namalowanie tego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 hehehe fajny SPEED :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Wow, DarCon, swietne zdjecie! Ale dlaczego ten pan trzyma Cie w reku? [lol] Poza tym ja nie krytykuje, tylko zartuje. Bigle i Tiger wiedza o co chodzi, a jak tez chcesz byc w temacie, to przesledz pare wczesniejszych stron;) \"Quasimodo\" to juz chyba kultowy text ;) \"Wciagne Cie jak slimaka\"? Brzmi zachecajaco;) Ide sie umyc i umalowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Originally posted by DruG Wow, DarCon, swietne zdjecie! Ale dlaczego ten pan trzyma Cie w reku? [lol] Poza tym ja nie krytykuje, tylko zartuje. Bigle i Tiger wiedza o co chodzi, a jak tez chcesz byc w temacie, to przesledz pare wczesniejszych stron;) \"Quasimodo\" to juz chyba kultowy text ;) \"Wciagne Cie jak slimaka\"? Brzmi zachecajaco;) Ide sie umyc i umalowac. DruG mi właśnie chodzi o żart:) nikogo nie chce urazic tylko żarty a pędzle sam wymyśliłem takie reality sami sprubójcie :) jesteście naprawdę super ferajną cieszę się że was poznałem .DruG czy ty lubisz się tak malować jak na swoim avatarze?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 I kolejny szybcik ale na interesujący mnie temat. Wybaczcie błędy ale ciężko jest to robić myszką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuka Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Jak wszyscy, to i ja coś na szybko wrzucę. Chociaż nie wiem czy to jeszcze speed - blisko 2 godz. się z tym bawiłem. No ale jak na mnie to express, zwłaszcza że z wyobraźni i kilkakrotnie musiałem poprwiaac niektóre elementy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Ta pani musi miec strasznie chropowata reke ze sie minka mu marszczy jak go po policzku glaszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 muhaho: to co ciebie interesuje?!:) Pociete puszki po piwie zostawione w lesie?:) ...A powanie to naprawde nie wiem co to jest... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Originally posted by misiekhc muhaho: to co ciebie interesuje?!:) Pociete puszki po piwie zostawione w lesie?:) ...A powanie to naprawde nie wiem co to jest... :) Hehe, coś lipne oko i wyobraźnia. Przyjrzyj się, facet trzyma na barku i celuje z karabinu maszynowego z lunetą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 tiger zle to zinterpretowales przeciez na pierwszy rzut oka widac ze udezyla go jego matka pouczajac go ze nei wolno palic paipiorosow przeciez to oczywisce :) :P :D pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 wuka: udalo Ci sie osiagnac najfajniejsza rzecz, mianowicie pozostawiles pole do interpretacji. Zobacz ile glupich teorii powstalo;) Ja nie bede gorszy: z ucha tego kolesia wychodzi motylica watrobowa, a ta kobieta to podstarzala Dana Scully, ktora przyglada sie i czeka, aby ja przechwycic. Mulder czeka na nia w laboratorium, gdzie dla zabicia czasu inwestyguje mloda pania doktor... Ide sie polozyc na chwile :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Mam nadzieje że teraz nie będzie wątpliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 misiekhc zle to oceniles ja na poczatku tez nei iwedzialem co to dokladnei jest ale w koncu doszedlem i zdumilo mnie to bardzo fajna technika pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuka Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 Uwaga! Uwaga! Rozwiązanie mini-konkursu :) mwrd!! Trafiłeś w 10!! Dokładnie tak miało być. Matka strzela w twarz syna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 obniża się niestety poziom tego :speed forum: to sygnał tylko... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 widzicie wygralem :) ha jestem najlepszy, pozdrawiam wszystkich serdecznie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 Sylwek, maruder z ciebie, wylacz nazekactwo i lepiej wrzuc cos, skanerek masz nie:)? btw. to postanowilem pourzywac sobie wszystkiego czego nie cierpie - miekkich pedzli, screenow i multyply:) brakuje burnow, dodgy i smudga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@rko Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 Biglebowsky, te malarskie prace miałeś o wiele lepsze, tu podoba mi sie koszula, reszta jest za bardzo dopowiedziana, pełna, ale i tak jest fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 Bo sie probuje nauczyc rysowac na tej piekielnej machinie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 O wiele lepsze? Hmm... grubasek jest swietny, a najbardziej podoba mi sie koszula, ktora ignoruje kszywizny ciala:) Daj mi jeszcze! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 no grubas fajny wyglada jak ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 Szybkie, beznadziejne szkice olowkiem. Zona sie wiercila;) Chyba musze zaczac robic to czesciej, wiec przygotujcie sie na powodz moich bazgrolow :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 Zona sie zbuntowala, wiec musialem rysowac z lustra ;) Zmascilem ramie, bo nie jest w skrocie, jak powinno i dlon wyszla przy nim fatalnie. Blehhhh... Oczywiscie moj beznadziejny skaner zniszczyl kazdy subtelny ton :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Bigle klatka na koszuli sprała sie na twarzy grubasa, btw, czy to autoportret ;) DruG: fajne rycinki , daj wiecej .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Te bicepsiki jakieś takie płąskie Drug - postaraj sie :D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@rko Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Drug, ale z ciebie atleta!:D, albo poprostu wyidealizowałeś trochę. Poproś żonę aby ci popozowała nago (chyba, że się naraziłeś i nie chce:D). Kostium kompilowy bardzo deformuje, trzeba naprawdę dobrze rysować aby nie dać się oszukać. Najlepiej nnajpierw rysować nagusa a potem go drapować, choćby to nawet miał byc astronauta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 No zona atletyczna, nrdowska plywaczka:) cwiczcie, cwiczcie, bedziecie dluzej i zdrowiej zyli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 ROTFL [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 na szybkiego to tutaj macie moje ale takie na podstawie zdjeć robione tak jak bigla ten z tybetu : gilmorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 jakiś taki ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 tego pana powinniście znać już z wczesniejszego threda ale nikt nie zkojarzy pewnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 a ponieważ sie troche rozpędziłem to jeszcze małpy i to dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Scorpi, super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 nooo:)!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 dzięki niedługo więcej speeed painta w moim wydaniy fajna zabawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 kolejna moja pracka okropny elefantowy bazgrul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Po \"Bad Boys 2\" musialem jakos odreagowac i walnalem szybki auto-portrecik-reakcje_po_filmie;) Tak glupiego i beznadziejnego filmu dawno nie widzialem. 15-20 min; A3, olowek szkolny z gumka + troszke PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Scorpi przez Ciebie myśle o emeryturze ;) DruG przez Ciebie niestety tez :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Jaka z Ciebie kokietka sie zrobila :P Ale zrobie to dla Ciebie: \"Nieee... Tiger, gdzie mi do Ciebie!? Przeciez Ty malujesz lepiej ode mnie, to ja powinienem przejsc na emeryture. No co Ty, nie wyglupiaj sie. Jestes swietny i najlepszy i w ogole....\" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi