Wert Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 wooow, fajowa sprawa, kolorystyka i usta, fajne fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Ale się namnożyło fajnych speedów ostatnio :) Amrun statki - baja , reszta też niczego sobie Gotham - tego "stop" to nie czaję ;) klimatyczna pracka Wert- fajna technika Leander - diabli, dobry jesteś :) a to moje freestylowe pół godzinki : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 WERT-fajnie wykorzystany efekt rozmycia!:) a tu ,inspirowany wladca pierscieni rys zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Leander- Hoho ;) Łukasz Jaskólski- Stop... No po prostu... Stop ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Po prostu musiałem cośprzed snem naskrobać... ale w porównaniu do reszty... to po prostu sięchowam z takim czymś...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Leander, przez te usta obśliniłem monitor :( perfekcyjnie operujesz kolorami, sprawiłeś że one nie są płaskie, wręcz wychodzą z ekranu, jestem jak zwykle pełen podziwu :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 coś mi się spodobał taki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Widze, ze troche sie czasowo wylamie z moim 3 godzinnym speedem ;) Obrazek, a wlasciwie, nie ukrywajmy - pomnik ;) dedykuje wszystkim kobietom. No i Loozackowi. Ze wzgledu na tematyke ;) Do szkicu olowkiem uzywalem referencji; aktu chyba z plfoto. Jesli ktos kojarzy to niech da znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 leander, spox, ok i wogole, tylko palce jakies takie odstajace, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 nie speedpaintowo, tylko speedphotopaintowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 .................................... O kur**. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 no cóż Leander, akurat koło takiej pani nie chciałbym się obudzić, ale dzięki ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Buka!!! :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 no buka... hehe... eeee ....leander Ty to taki ten...no...eeee... artysta(?) jestes, czy jak to siem tam zwie?...:> pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 Gotham -> Ciekawy klimat a i wykonanie niczego sobie... Na twoim miejscu rozważyłbym popracowanie nad tagrafika;) ...bo mogłaby wyjść z tego naprawdę niezła praca. I dodałem swoje bazgroły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 tablet, Painter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 przed snem odchodzi miss stress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 leander ... rozwaliles mnie tym speedem ... zdolny leander .. zdolny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Robokot czy coś :) ; półgodzinki PS Siegmar: Jak tam ZB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 oj .. strasznie zawalony jestem teraz .. do ok. 15 marca musze zakonczyc sklad wkladki i okladki naszego CD ... po 15 wezme sie za Zbrusha .. juz sie stesknilem :P ladne czarne linie konturu ... nie wszystkie ladne .. ale niektore bardzo ladne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Marduk- Thx :), ale jak już stop to stop ;), poza tym pracuję nad stillkiem teraz i... Hah, no wolę skupić się na jednym, inaczej nic nie powstanie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 *ziew* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 HDRI z ręki :) rozkręcasz się Gotham! I bardzo dobrze :) Tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 kiedys byl space-marine giwerą, teraz po akcji hej Gotham fajne miastko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 ...bardzo mile zaskakujecie panowie Gotham i Tomur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Tak patrze, patrze i aż się boję wrzucać przy takim poziomie prac. Leander - kolejna inspirująca praca. Brawo. A ja znowu akcik na dobranoc. Ciągle zerkałem na referkę, ale już znacznie mniej niż poprzednio. Właściwie tylko pierwsze 2 minuty z referką, potem jazda na oko. Ok. 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 edi, twarz ci wyszla troche meska, psuje to efekt. jak juz z taka twarza, to zrob przynajmniej zeby reszta to tez byl facet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomisia Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 speedwektor w nieco odstajacym od reszty klimacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Kris_R, Tomur, peter_muler- Thx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 ano ciekawe :> Gotham, przerzuciles sie na 2d? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 Deus- Thx, na nic się nie przerzucam. Po prostu staram rozwijać :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 co raz ciekawiej się robi :) lada dzień się przyłączę.. :) nie ma że boli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 Gotham - to ostatnie troche Seegmillerowe. Fajne :) Kwiatki z natury na rozgrzewke po paru dniach przerwy z komputerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 hm ..cale 5 minut to sie nazywa szybki szkic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Zaczęte wczoraj przed snem, a dzisiaj już stwierdziłem, ze nie mam zapału zeby to skończyć... więc wrzucam jako speed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 40 min chyba :) Jedna referka byla ( twarzyczka :/ ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 45 dni nad tym pracowalem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 leander - świetne jak zawsze. może trochę to czerwone... nie zdefiniowane. lepiej takie usunąć niż nie określić...chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 45 dni nad tym pracowalem;) No to rzeczywiście speed ;) Wert--> Naprawdę ciekawe dobranie kolorów, dajacych naprawdę niezły efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 blizniak smarta - tez 45 dni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Kolejna naga kobietka ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Leander, twoje prace spokojnie mogłyby się znajdować w książkach od plastyki, jako wzór dla młodego pokolenia :) Gotham, powiedziałbyś w końcu o co chodzi z tym "stop" ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 podobno jak sie napisze stop to juz nie wolno nic domalowywac, bo taka zasada jest ze nie wolno domalowywac jak....STOP ps:a moze to telegram stop ale nie ma takiego miasta stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 to po obejrzeniu ja robot :) Wert, Leander, Gotham - good work :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 robiony na lekcji pokemon bez tlowia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Wert - ciekawy efekt uzyskales mw4d - podoba mi sie kompozycja 45 dni nad tym pracowalem;) smart - ja nad modelka pracuje z rok zeby sie rozebrala, dobry jestes ;) Loozack - no ja też mam nadzieje, ze ministerstwo edukacji pojdzie wreszcie po rozum do glowy ;) Zawsze chcialem zaprojektowac samochod i w koncu sie udalo. Dodatkowo animacja. Poczatkowo tylko muzyke chcialem dodac, ale dorzucilem pare efekcikow. Nie polecam, ale jak ktos ma przez nastepne 40 sekund siedziec bezczynnie to moze wlaczyc ;) http://www.tgfg.pl/tomek/kpax.html aha, referka: http://ewallpaper.ru/Img/josie_maran.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 ta łezka to rozumiem, że ze szczęścia, że to coś ma tyłeczek na nosie (hmm, byle umyty...), tylko zastanawia mnie czy w tych oczach na obrazku wyżej odbijają się twarze czy to efekt niezamierzony? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi