Wert Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 wooow, fajowa sprawa, kolorystyka i usta, fajne fajne
Łukasz Jaskólski Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Ale się namnożyło fajnych speedów ostatnio :) Amrun statki - baja , reszta też niczego sobie Gotham - tego "stop" to nie czaję ;) klimatyczna pracka Wert- fajna technika Leander - diabli, dobry jesteś :) a to moje freestylowe pół godzinki :
smart Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 WERT-fajnie wykorzystany efekt rozmycia!:) a tu ,inspirowany wladca pierscieni rys zrobilem
Gotham Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Leander- Hoho ;) Łukasz Jaskólski- Stop... No po prostu... Stop ;)
Marduk Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Po prostu musiałem cośprzed snem naskrobać... ale w porównaniu do reszty... to po prostu sięchowam z takim czymś...:P
Loozack Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Leander, przez te usta obśliniłem monitor :( perfekcyjnie operujesz kolorami, sprawiłeś że one nie są płaskie, wręcz wychodzą z ekranu, jestem jak zwykle pełen podziwu :) pozdrawiam
leander Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Widze, ze troche sie czasowo wylamie z moim 3 godzinnym speedem ;) Obrazek, a wlasciwie, nie ukrywajmy - pomnik ;) dedykuje wszystkim kobietom. No i Loozackowi. Ze wzgledu na tematyke ;) Do szkicu olowkiem uzywalem referencji; aktu chyba z plfoto. Jesli ktos kojarzy to niech da znac.
sammael_at Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 leander, spox, ok i wogole, tylko palce jakies takie odstajace,
Reanimator Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 .................................... O kur**.
Loozack Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 no cóż Leander, akurat koło takiej pani nie chciałbym się obudzić, ale dzięki ;) pozdrawiam
Amrun Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 no buka... hehe... eeee ....leander Ty to taki ten...no...eeee... artysta(?) jestes, czy jak to siem tam zwie?...:> pzdr...
Marduk Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Gotham -> Ciekawy klimat a i wykonanie niczego sobie... Na twoim miejscu rozważyłbym popracowanie nad tagrafika;) ...bo mogłaby wyjść z tego naprawdę niezła praca. I dodałem swoje bazgroły...
Siegmar Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 leander ... rozwaliles mnie tym speedem ... zdolny leander .. zdolny ...
Łukasz Jaskólski Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 Robokot czy coś :) ; półgodzinki PS Siegmar: Jak tam ZB ?
Siegmar Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 oj .. strasznie zawalony jestem teraz .. do ok. 15 marca musze zakonczyc sklad wkladki i okladki naszego CD ... po 15 wezme sie za Zbrusha .. juz sie stesknilem :P ladne czarne linie konturu ... nie wszystkie ladne .. ale niektore bardzo ladne ;)
Gotham Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 Marduk- Thx :), ale jak już stop to stop ;), poza tym pracuję nad stillkiem teraz i... Hah, no wolę skupić się na jednym, inaczej nic nie powstanie ;).
Kris_R Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 HDRI z ręki :) rozkręcasz się Gotham! I bardzo dobrze :) Tak trzymaj
Tomur Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 kiedys byl space-marine giwerą, teraz po akcji hej Gotham fajne miastko :)
buczer Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 ...bardzo mile zaskakujecie panowie Gotham i Tomur
Edi Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 Tak patrze, patrze i aż się boję wrzucać przy takim poziomie prac. Leander - kolejna inspirująca praca. Brawo. A ja znowu akcik na dobranoc. Ciągle zerkałem na referkę, ale już znacznie mniej niż poprzednio. Właściwie tylko pierwsze 2 minuty z referką, potem jazda na oko. Ok. 30 min.
Ania Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 edi, twarz ci wyszla troche meska, psuje to efekt. jak juz z taka twarza, to zrob przynajmniej zeby reszta to tez byl facet.
goomisia Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 speedwektor w nieco odstajacym od reszty klimacie :)
Drakula Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 ano ciekawe :> Gotham, przerzuciles sie na 2d? :>
Gotham Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 Deus- Thx, na nic się nie przerzucam. Po prostu staram rozwijać :).
Kris_R Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 co raz ciekawiej się robi :) lada dzień się przyłączę.. :) nie ma że boli :D
leander Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 Gotham - to ostatnie troche Seegmillerowe. Fajne :) Kwiatki z natury na rozgrzewke po paru dniach przerwy z komputerem.
Marduk Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Zaczęte wczoraj przed snem, a dzisiaj już stwierdziłem, ze nie mam zapału zeby to skończyć... więc wrzucam jako speed.
Ufooox Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 40 min chyba :) Jedna referka byla ( twarzyczka :/ ).
Wert Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 leander - świetne jak zawsze. może trochę to czerwone... nie zdefiniowane. lepiej takie usunąć niż nie określić...chyba :)
Marduk Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 45 dni nad tym pracowalem;) No to rzeczywiście speed ;) Wert--> Naprawdę ciekawe dobranie kolorów, dajacych naprawdę niezły efekt.
Loozack Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Leander, twoje prace spokojnie mogłyby się znajdować w książkach od plastyki, jako wzór dla młodego pokolenia :) Gotham, powiedziałbyś w końcu o co chodzi z tym "stop" ;) pozdrawiam
buczer Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 podobno jak sie napisze stop to juz nie wolno nic domalowywac, bo taka zasada jest ze nie wolno domalowywac jak....STOP ps:a moze to telegram stop ale nie ma takiego miasta stop
Tomur Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 to po obejrzeniu ja robot :) Wert, Leander, Gotham - good work :)
leander Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 Wert - ciekawy efekt uzyskales mw4d - podoba mi sie kompozycja 45 dni nad tym pracowalem;) smart - ja nad modelka pracuje z rok zeby sie rozebrala, dobry jestes ;) Loozack - no ja też mam nadzieje, ze ministerstwo edukacji pojdzie wreszcie po rozum do glowy ;) Zawsze chcialem zaprojektowac samochod i w koncu sie udalo. Dodatkowo animacja. Poczatkowo tylko muzyke chcialem dodac, ale dorzucilem pare efekcikow. Nie polecam, ale jak ktos ma przez nastepne 40 sekund siedziec bezczynnie to moze wlaczyc ;) http://www.tgfg.pl/tomek/kpax.html aha, referka: http://ewallpaper.ru/Img/josie_maran.jpg
Loozack Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 ta łezka to rozumiem, że ze szczęścia, że to coś ma tyłeczek na nosie (hmm, byle umyty...), tylko zastanawia mnie czy w tych oczach na obrazku wyżej odbijają się twarze czy to efekt niezamierzony? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi