Napisano 7 Marzec 200520 l Ale się namnożyło fajnych speedów ostatnio :) Amrun statki - baja , reszta też niczego sobie Gotham - tego "stop" to nie czaję ;) klimatyczna pracka Wert- fajna technika Leander - diabli, dobry jesteś :) a to moje freestylowe pół godzinki :
Napisano 7 Marzec 200520 l WERT-fajnie wykorzystany efekt rozmycia!:) a tu ,inspirowany wladca pierscieni rys zrobilem
Napisano 7 Marzec 200520 l Po prostu musiałem cośprzed snem naskrobać... ale w porównaniu do reszty... to po prostu sięchowam z takim czymś...:P
Napisano 7 Marzec 200520 l Leander, przez te usta obśliniłem monitor :( perfekcyjnie operujesz kolorami, sprawiłeś że one nie są płaskie, wręcz wychodzą z ekranu, jestem jak zwykle pełen podziwu :) pozdrawiam
Napisano 8 Marzec 200520 l Widze, ze troche sie czasowo wylamie z moim 3 godzinnym speedem ;) Obrazek, a wlasciwie, nie ukrywajmy - pomnik ;) dedykuje wszystkim kobietom. No i Loozackowi. Ze wzgledu na tematyke ;) Do szkicu olowkiem uzywalem referencji; aktu chyba z plfoto. Jesli ktos kojarzy to niech da znac.
Napisano 8 Marzec 200520 l no cóż Leander, akurat koło takiej pani nie chciałbym się obudzić, ale dzięki ;) pozdrawiam
Napisano 8 Marzec 200520 l no buka... hehe... eeee ....leander Ty to taki ten...no...eeee... artysta(?) jestes, czy jak to siem tam zwie?...:> pzdr...
Napisano 9 Marzec 200520 l Gotham -> Ciekawy klimat a i wykonanie niczego sobie... Na twoim miejscu rozważyłbym popracowanie nad tagrafika;) ...bo mogłaby wyjść z tego naprawdę niezła praca. I dodałem swoje bazgroły...
Napisano 10 Marzec 200520 l oj .. strasznie zawalony jestem teraz .. do ok. 15 marca musze zakonczyc sklad wkladki i okladki naszego CD ... po 15 wezme sie za Zbrusha .. juz sie stesknilem :P ladne czarne linie konturu ... nie wszystkie ladne .. ale niektore bardzo ladne ;)
Napisano 10 Marzec 200520 l Marduk- Thx :), ale jak już stop to stop ;), poza tym pracuję nad stillkiem teraz i... Hah, no wolę skupić się na jednym, inaczej nic nie powstanie ;).
Napisano 10 Marzec 200520 l kiedys byl space-marine giwerą, teraz po akcji hej Gotham fajne miastko :)
Napisano 11 Marzec 200519 l Tak patrze, patrze i aż się boję wrzucać przy takim poziomie prac. Leander - kolejna inspirująca praca. Brawo. A ja znowu akcik na dobranoc. Ciągle zerkałem na referkę, ale już znacznie mniej niż poprzednio. Właściwie tylko pierwsze 2 minuty z referką, potem jazda na oko. Ok. 30 min.
Napisano 11 Marzec 200519 l edi, twarz ci wyszla troche meska, psuje to efekt. jak juz z taka twarza, to zrob przynajmniej zeby reszta to tez byl facet.
Napisano 12 Marzec 200519 l co raz ciekawiej się robi :) lada dzień się przyłączę.. :) nie ma że boli :D
Napisano 12 Marzec 200519 l Gotham - to ostatnie troche Seegmillerowe. Fajne :) Kwiatki z natury na rozgrzewke po paru dniach przerwy z komputerem.
Napisano 13 Marzec 200519 l Zaczęte wczoraj przed snem, a dzisiaj już stwierdziłem, ze nie mam zapału zeby to skończyć... więc wrzucam jako speed.
Napisano 13 Marzec 200519 l leander - świetne jak zawsze. może trochę to czerwone... nie zdefiniowane. lepiej takie usunąć niż nie określić...chyba :)
Napisano 13 Marzec 200519 l 45 dni nad tym pracowalem;) No to rzeczywiście speed ;) Wert--> Naprawdę ciekawe dobranie kolorów, dajacych naprawdę niezły efekt.
Napisano 13 Marzec 200519 l Leander, twoje prace spokojnie mogłyby się znajdować w książkach od plastyki, jako wzór dla młodego pokolenia :) Gotham, powiedziałbyś w końcu o co chodzi z tym "stop" ;) pozdrawiam
Napisano 14 Marzec 200519 l podobno jak sie napisze stop to juz nie wolno nic domalowywac, bo taka zasada jest ze nie wolno domalowywac jak....STOP ps:a moze to telegram stop ale nie ma takiego miasta stop
Napisano 14 Marzec 200519 l Wert - ciekawy efekt uzyskales mw4d - podoba mi sie kompozycja 45 dni nad tym pracowalem;) smart - ja nad modelka pracuje z rok zeby sie rozebrala, dobry jestes ;) Loozack - no ja też mam nadzieje, ze ministerstwo edukacji pojdzie wreszcie po rozum do glowy ;) Zawsze chcialem zaprojektowac samochod i w koncu sie udalo. Dodatkowo animacja. Poczatkowo tylko muzyke chcialem dodac, ale dorzucilem pare efekcikow. Nie polecam, ale jak ktos ma przez nastepne 40 sekund siedziec bezczynnie to moze wlaczyc ;) http://www.tgfg.pl/tomek/kpax.html aha, referka: http://ewallpaper.ru/Img/josie_maran.jpg
Napisano 14 Marzec 200519 l ta łezka to rozumiem, że ze szczęścia, że to coś ma tyłeczek na nosie (hmm, byle umyty...), tylko zastanawia mnie czy w tych oczach na obrazku wyżej odbijają się twarze czy to efekt niezamierzony? pozdrawiam