Napisano 16 Październik 200321 l Autor Nie, nienie, zalosnie to wyglada osobnik w skarpetkach, krawacie i golym ptakiem, golych z mieczami to ja bym sie bal:) Odd, fajnie ze sie dolaczyles.
Napisano 17 Październik 200321 l hahahahah ten komentarz z siostra i psem jest zajebistty.... usmialem sie - szczegolnie ze z moja jest podobnie :):):):)::)) hihihihihih - pracki [po za tym ] sa cool - i z laski swej napisz na [email protected] - w jakim programiku robi sie takie ;farbiarskie; tekstury , moze to sa zwyle rysunki...... i trak mi sie podobaja napisz 0 [email protected] - moze to photoshop...... - niewazne i tak napisz - najlepiej z krotkim opisem jak . bo jestem cienki w malowaniu ------ z gory dzieki za odpowiedz...:):
Napisano 19 Październik 200321 l hehehe...podoba mi się...naprade...mimo plamistego wykonania...wygląda z przymrużeniem oka na zdjęcie ;) Tylko przy mała piłeczka :P a to mój dłuższy speed :) pozdrawiam...
Napisano 21 Październik 200321 l oDD: Drzewo genialne. Chociaż nieźle dołujące są Twoje prace. Kolory, tematyka ciężkie. Tak więc.. czekamy na więcej :) Phantom: fajna poza i wykonanie. Od razu mi się przypomniała stara, ale kultowa gra na Atari - World Karate Championship. Gościa poniżej robiłem na potrzebe bitwy 2D, ale czasu na resztę zabrakło więc gladiator ląduje w speedach.
Napisano 21 Październik 200321 l oDD sie rozkręcił :) Leander jednak taki styl wychodzi Ci najfajniej :) Cholera zescie sie rozspeedowali...
Napisano 21 Październik 200321 l Eya! Kurcze... tak patrze na te obrazki i w pewnej chwili jestem bliski rozpaczy... Czemu ja tak nie umiem?! :P Postanowilem tez cos wydlubac na speeda... Wiem ze jestem slaby, ale chociaz powiedzcie co ewentualnie moglbym zmienic lub poprawic... Acha, praca jest zrobiona mychą w szopie :D Pozdro
Napisano 21 Październik 200321 l P.S.1 Praca robiona w 1,5 h P.S.2 O nie! To napewno nie jestem ja! :D
Napisano 21 Październik 200321 l No i kolejny z mojej strony speed art. Chociaz nie wiem czy mozna go tak nazwac, gdyz robiony byl okolo 2 godzin , ale i tak nie jestem z niego zadowolony... Poprostu chowam sie jeszcze do was... :( Acha... i jeszcze jedno... Mam prośbę, sprobujcie powiedziec kto jest na tym arcie...
Napisano 21 Październik 200321 l ja wiem! ja wiem! Bardzo fotorealistycznie wyszło, aż za bardzo. Mi się podoba, choć w tym wypadku wolałbym fotkę. A przy twardych pędzlach i odrobinie improwizacji zdecydowanie wolę rysunek.
Napisano 22 Październik 200321 l to i ja się przyłączam do zabawy :) Obrazek już ma trochę - ale zrobiony został w parę godzin - więc jak na mnie to speed :) trochę photoshopa i dużo paintera.
Napisano 22 Październik 200321 l To moze zaloz nowy watek ze swoimi pracami, bo faktycznie to nie speed, za to sama praca jest czadowa:)
Napisano 22 Październik 200321 l Pocieszyliscie mnie... pierwszy raz cos wyszlo podobnego :D hehe... Ale tak serio to wlasnie Camereon Diaz
Napisano 22 Październik 200321 l DruG - dziękuję ale speed rzecz względna :) (dla każdego czas jest względny) ta pracka zajęła mi ok 3 godzin.
Napisano 22 Październik 200321 l Kooba ładna praca :) Ale chyba rzeczywiscie nie speed :) Fajny klimacik to ma :)
Napisano 22 Październik 200321 l leander, giorgione: dzięki, co do dołujacego klimatu moich prac, rzeczywiście bardzo dużo ludzi mi to mówi. Siedzi coś we mnie takiego :P czasami sie będe zmuszał żeby moja prace były yyy bardziej wesołe...
Napisano 22 Październik 200321 l Panda w zwierzątkach mnie trochę przygnębiła choć bardzo fajna, ale tu po prawej stronie to już naprawdę sporo \"wyemanowałeś\" tej pozytywnej energii :)
Napisano 22 Październik 200321 l oDD ja sie popłakałem ;) Świetny ten drugi speed, klimacik nie do wygięcia :)
Napisano 22 Październik 200321 l Autor aaaa, odd atakuje:) zima na wsi jest pierwsza klasa poprostu, reszta tez swietna, plakac nie ma co, za dobre toto na placz i szlochy, za to popadnij moze w jakies samozadowolenie, czy cus:)
Napisano 23 Październik 200321 l OK - no to robótka na szybciocha :) tym razem ok 40 minut - schodzę w dół z czasem :) Moje miasto:
Napisano 23 Październik 200321 l Była już na forum moda na kwiatki i jest teraz moda na speedy więc uznałem ze trza coś pokazać też. Nie wiem czy wogóle się to nadaje ale w pięć minut robione. Pozdrówka [piwo]
Napisano 23 Październik 200321 l ODD! OMG! zima na wsi jest lepsza od zimy na wsi biglebowskiego :) buahah ale mi sie powiedzialo :) ale teraz serio. Widac bardzo ze sie rozwijasz a twoje rozwiniecie jest niezwykle pasujonujace, naprawde wielkie brawa i powodzenia w dalszym super speedowaniu
Napisano 23 Październik 200321 l Khe, zarzucilem na troche speedy, bo roboty kupa, ale ta futrzana czapeczka mnie skusila zeby jednak siasc do photka na chwile. Khe, khe od tego siedzenia to mnie lupie w kregoslupie. Ani chybi zima. salutt Dziadek Stal
Napisano 23 Październik 200321 l Obejrzalem wasze prace i mnie naszlo - pierwszy raz namalowalem cos na kompie :D To jest trzecia pracka z kolei i w zyciu :o , pod spodem jest oryginalny obraz z filtrami i przezroczystoscia a pod tym dodajace efekt szaro bialo czarne tlo ;) tak ze to nie do konca samo paintowanie :D http://www.toya.net.pl/~marcol/sp_ktm1s.jpg a to moj drugi obraz, jak zauwazylem ze ta czarna kreska nie jest w osobnej warstwie bylo juz za pozno, wiec troche psuje, tylko nie mowcie ze to zolte to gory a to czarne to ptak a odbicie slonca w wodzie to tornado - niektorzy maja tak bujna wyobraznie [lol2] http://www.toya.net.pl/~marcol/widoczek.jpg jezdem otfarty na krytyke :P
Napisano 23 Październik 200321 l Wow!!! ludzie super!!! A ode mnie taki optymistyczny kontrast do speedow ODD\'a:).Mazalem sobie tak i takie cos w godzine wyszlo:).Dzieki ci panie za Grainy Water:D.Pierwszy bez szkicow pod spodem tylko odrazu mazanina:D
Napisano 23 Październik 200321 l Scatmax bardzo optymistyczna praca. W przypływie nieciekawego humoru maznąłem coś takiego...Emocje chwili..drzewo...
Napisano 23 Październik 200321 l Dziadek Stal: odlot! IMHO bardzo, bardzo dobre. Tiger: nice try:) Widze postac wystajaca z drzewa:)
Napisano 23 Październik 200321 l Tiger świetna praca - wszyscy zresztą daliście świetne prace - ale to drzewo tigera mnie urzekło.
Napisano 23 Październik 200321 l tyle ekstra pracek... aż mnie natchnęliście i ruszyłem sowje leniwe d... cztery liter. w efekcie powstało coś takiego. PS i 40 minut. Nie wiem czy się kwalifikuje ale zobaczcie sami. pozdrawiam wszystkich
Napisano 23 Październik 200321 l Dziadek Stal: trochę mi się nie podoba nonszalacja z pędzlem nad uchem, speed speedem, ale czy ta pani faktycznie jest łysa? Jakoś mi się to źle kojarzy. Poza tym super. Scatmax: jest taki test psychologiczny z rysowaniem drzewa, kiedyś robiłem. Sprawdzę Twoje wyniki, ale, o ile pamiętam, dziupla Ci dobrze nie wróży :P Tiger: rewelacja, \"You\'re the man!\" jak mawiają starzy górale.. To tlye komentarzy bo ide.. na kawę. Ale wszystkie prace to miód na moje oczy.
Napisano 24 Październik 200321 l biglebowsky ma konkurenta :P (odda oczywiście - świetne pracki) Pozdr Giorgione
Napisano 24 Październik 200321 l Ile osob pokazujacych swoje prace tutaj ma tablet?? Myslalem ze wy to myszka wszystko [lol2] ja mam tylko myszke.. niestety Aaa tak sie bawilem kolorkami
Napisano 24 Październik 200321 l Z tableciarzami nie mamy szans :( - my biedne żuczki :( Pozdr Giorgione
Napisano 24 Październik 200321 l Otóż to Bigle. Tym bardziej że kto jak kto ale Giorgione biednym żuczkiem na pewno nie jest :) O czym świadczą jego arty (jak najbardziej analogowe).
Napisano 25 Październik 200321 l Lander=>Bede wdzieczny z sprawdzenie:) A tutaj speedek chociaz nawet nie speed:) prawie 3h.Ale jestem zadowolony nawet:).
Napisano 25 Październik 200321 l ten pan specjalnie duzo jadl? czy to kulturysta i ma duze muły na nogach ;) extra skrzydelka
Napisano 25 Październik 200321 l Tiger 1313: Niesamowita jest ta praca z drzewem!! Uwielbiam takie klimaty.
Napisano 25 Październik 200321 l Originally posted by mrc ten pan specjalnie duzo jadl? czy to kulturysta i ma duze muły na nogach ;) extra skrzydelka Thx raczej nie kulturysta a nogi ma tak rozstawione dlatego tak szeroko to nie muly:)
Napisano 25 Październik 200321 l Scatmax - fajnie Ci poszedl ten aniołek szczególnie ześ kolory nieźle rozpracował:) Misiekhc - zafajniasty klimacik, trzym tak dalej :)
Napisano 26 Październik 200321 l samo kolorwanie duzo czasu nie zajelo bo szkic w sumie dokladny zrobilem. szkic plus kolor tak w sumie to okolo 30 albo 40 minu,t trudno powiedziec dokladnie ale nie mialem wiekszych problemow i wszsytko poszlo łatwo.