biglebowsky Napisano 16 Październik 2003 Autor Share Napisano 16 Październik 2003 Nie, nienie, zalosnie to wyglada osobnik w skarpetkach, krawacie i golym ptakiem, golych z mieczami to ja bym sie bal:) Odd, fajnie ze sie dolaczyles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 17 Październik 2003 Share Napisano 17 Październik 2003 hahahahah ten komentarz z siostra i psem jest zajebistty.... usmialem sie - szczegolnie ze z moja jest podobnie :):):):)::)) hihihihihih - pracki [po za tym ] sa cool - i z laski swej napisz na [email protected] - w jakim programiku robi sie takie ;farbiarskie; tekstury , moze to sa zwyle rysunki...... i trak mi sie podobaja napisz 0 [email protected] - moze to photoshop...... - niewazne i tak napisz - najlepiej z krotkim opisem jak . bo jestem cienki w malowaniu ------ z gory dzieki za odpowiedz...:): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 18 Październik 2003 Share Napisano 18 Październik 2003 szybki ponad 5 godzinny speedzik :) do u recognize ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 hehehe...podoba mi się...naprade...mimo plamistego wykonania...wygląda z przymrużeniem oka na zdjęcie ;) Tylko przy mała piłeczka :P a to mój dłuższy speed :) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 drzewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 oDD: Drzewo genialne. Chociaż nieźle dołujące są Twoje prace. Kolory, tematyka ciężkie. Tak więc.. czekamy na więcej :) Phantom: fajna poza i wykonanie. Od razu mi się przypomniała stara, ale kultowa gra na Atari - World Karate Championship. Gościa poniżej robiłem na potrzebe bitwy 2D, ale czasu na resztę zabrakło więc gladiator ląduje w speedach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 oDD sie rozkręcił :) Leander jednak taki styl wychodzi Ci najfajniej :) Cholera zescie sie rozspeedowali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 Eya! Kurcze... tak patrze na te obrazki i w pewnej chwili jestem bliski rozpaczy... Czemu ja tak nie umiem?! :P Postanowilem tez cos wydlubac na speeda... Wiem ze jestem slaby, ale chociaz powiedzcie co ewentualnie moglbym zmienic lub poprawic... Acha, praca jest zrobiona mychą w szopie :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 P.S.1 Praca robiona w 1,5 h P.S.2 O nie! To napewno nie jestem ja! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 Gość odrobinę przypomina posła Rokitę :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 Drzewo jest odlotowe - świetna pracka Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 No i kolejny z mojej strony speed art. Chociaz nie wiem czy mozna go tak nazwac, gdyz robiony byl okolo 2 godzin , ale i tak nie jestem z niego zadowolony... Poprostu chowam sie jeszcze do was... :( Acha... i jeszcze jedno... Mam prośbę, sprobujcie powiedziec kto jest na tym arcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 ja wiem! ja wiem! Bardzo fotorealistycznie wyszło, aż za bardzo. Mi się podoba, choć w tym wypadku wolałbym fotkę. A przy twardych pędzlach i odrobinie improwizacji zdecydowanie wolę rysunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Też, chyba wiem (nareszcie ;)) - Cameron D. - czy tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 to i ja się przyłączam do zabawy :) Obrazek już ma trochę - ale zrobiony został w parę godzin - więc jak na mnie to speed :) trochę photoshopa i dużo paintera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 To moze zaloz nowy watek ze swoimi pracami, bo faktycznie to nie speed, za to sama praca jest czadowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Pocieszyliscie mnie... pierwszy raz cos wyszlo podobnego :D hehe... Ale tak serio to wlasnie Camereon Diaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 DruG - dziękuję ale speed rzecz względna :) (dla każdego czas jest względny) ta pracka zajęła mi ok 3 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Kooba ładna praca :) Ale chyba rzeczywiscie nie speed :) Fajny klimacik to ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 leander, giorgione: dzięki, co do dołujacego klimatu moich prac, rzeczywiście bardzo dużo ludzi mi to mówi. Siedzi coś we mnie takiego :P czasami sie będe zmuszał żeby moja prace były yyy bardziej wesołe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Panda w zwierzątkach mnie trochę przygnębiła choć bardzo fajna, ale tu po prawej stronie to już naprawdę sporo \"wyemanowałeś\" tej pozytywnej energii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 hehe , to teraz chyba bedziesz płakał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 oDD ja sie popłakałem ;) Świetny ten drugi speed, klimacik nie do wygięcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 dzieki tiger zima na polskiej wsi, depresja do kwadratu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 22 Październik 2003 Autor Share Napisano 22 Październik 2003 aaaa, odd atakuje:) zima na wsi jest pierwsza klasa poprostu, reszta tez swietna, plakac nie ma co, za dobre toto na placz i szlochy, za to popadnij moze w jakies samozadowolenie, czy cus:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 OK - no to robótka na szybciocha :) tym razem ok 40 minut - schodzę w dół z czasem :) Moje miasto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Była już na forum moda na kwiatki i jest teraz moda na speedy więc uznałem ze trza coś pokazać też. Nie wiem czy wogóle się to nadaje ale w pięć minut robione. Pozdrówka [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 ODD! OMG! zima na wsi jest lepsza od zimy na wsi biglebowskiego :) buahah ale mi sie powiedzialo :) ale teraz serio. Widac bardzo ze sie rozwijasz a twoje rozwiniecie jest niezwykle pasujonujace, naprawde wielkie brawa i powodzenia w dalszym super speedowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Stal Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Khe, zarzucilem na troche speedy, bo roboty kupa, ale ta futrzana czapeczka mnie skusila zeby jednak siasc do photka na chwile. Khe, khe od tego siedzenia to mnie lupie w kregoslupie. Ani chybi zima. salutt Dziadek Stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Obejrzalem wasze prace i mnie naszlo - pierwszy raz namalowalem cos na kompie :D To jest trzecia pracka z kolei i w zyciu :o , pod spodem jest oryginalny obraz z filtrami i przezroczystoscia a pod tym dodajace efekt szaro bialo czarne tlo ;) tak ze to nie do konca samo paintowanie :D http://www.toya.net.pl/~marcol/sp_ktm1s.jpg a to moj drugi obraz, jak zauwazylem ze ta czarna kreska nie jest w osobnej warstwie bylo juz za pozno, wiec troche psuje, tylko nie mowcie ze to zolte to gory a to czarne to ptak a odbicie slonca w wodzie to tornado - niektorzy maja tak bujna wyobraznie [lol2] http://www.toya.net.pl/~marcol/widoczek.jpg jezdem otfarty na krytyke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Wow!!! ludzie super!!! A ode mnie taki optymistyczny kontrast do speedow ODD\'a:).Mazalem sobie tak i takie cos w godzine wyszlo:).Dzieki ci panie za Grainy Water:D.Pierwszy bez szkicow pod spodem tylko odrazu mazanina:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Scatmax bardzo optymistyczna praca. W przypływie nieciekawego humoru maznąłem coś takiego...Emocje chwili..drzewo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Dziadek Stal: odlot! IMHO bardzo, bardzo dobre. Tiger: nice try:) Widze postac wystajaca z drzewa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Tiger świetna praca - wszyscy zresztą daliście świetne prace - ale to drzewo tigera mnie urzekło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 tyle ekstra pracek... aż mnie natchnęliście i ruszyłem sowje leniwe d... cztery liter. w efekcie powstało coś takiego. PS i 40 minut. Nie wiem czy się kwalifikuje ale zobaczcie sami. pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Dziadek Stal: trochę mi się nie podoba nonszalacja z pędzlem nad uchem, speed speedem, ale czy ta pani faktycznie jest łysa? Jakoś mi się to źle kojarzy. Poza tym super. Scatmax: jest taki test psychologiczny z rysowaniem drzewa, kiedyś robiłem. Sprawdzę Twoje wyniki, ale, o ile pamiętam, dziupla Ci dobrze nie wróży :P Tiger: rewelacja, \"You\'re the man!\" jak mawiają starzy górale.. To tlye komentarzy bo ide.. na kawę. Ale wszystkie prace to miód na moje oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 biglebowsky ma konkurenta :P (odda oczywiście - świetne pracki) Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 Ile osob pokazujacych swoje prace tutaj ma tablet?? Myslalem ze wy to myszka wszystko [lol2] ja mam tylko myszke.. niestety Aaa tak sie bawilem kolorkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 Z tableciarzami nie mamy szans :( - my biedne żuczki :( Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 24 Październik 2003 Autor Share Napisano 24 Październik 2003 a analogowe media to co, przezytek:>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 Otóż to Bigle. Tym bardziej że kto jak kto ale Giorgione biednym żuczkiem na pewno nie jest :) O czym świadczą jego arty (jak najbardziej analogowe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 Lander=>Bede wdzieczny z sprawdzenie:) A tutaj speedek chociaz nawet nie speed:) prawie 3h.Ale jestem zadowolony nawet:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 ten pan specjalnie duzo jadl? czy to kulturysta i ma duze muły na nogach ;) extra skrzydelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 Tiger 1313: Niesamowita jest ta praca z drzewem!! Uwielbiam takie klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 Originally posted by mrc ten pan specjalnie duzo jadl? czy to kulturysta i ma duze muły na nogach ;) extra skrzydelka Thx raczej nie kulturysta a nogi ma tak rozstawione dlatego tak szeroko to nie muly:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 taki speed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 Scatmax - fajnie Ci poszedl ten aniołek szczególnie ześ kolory nieźle rozpracował:) Misiekhc - zafajniasty klimacik, trzym tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 dzieki wszuystkim za te mile slowa :cool: koncepcik ogra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 ile czasu malowales go? (go malowales) ...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 samo kolorwanie duzo czasu nie zajelo bo szkic w sumie dokladny zrobilem. szkic plus kolor tak w sumie to okolo 30 albo 40 minu,t trudno powiedziec dokladnie ale nie mialem wiekszych problemow i wszsytko poszlo łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi