Napisano 27 Czerwiec 200519 l czeka na mnie w polsce, jeszcze 4 miesiace. Kwarantanna niestety 6 miesiecy:(
Napisano 27 Czerwiec 200519 l troche nie czytalem ostanio spidow i teraz umarlem a btw. gratuleszyn tiger za M&S, pozdr
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Coś się obijacie! Mało speedów, więcej ględzenia... czy to starość?:P Szybki 2 godzinny speedzior:D
Napisano 28 Czerwiec 200519 l prosze o brawa :> jakiz ja jestem zdolny ;]]] i mysle ze to dobra rzecz by walnac to tam na stronie glownej co sa takie cztery te no grafiki zawsze fajne :>:>:>:>:>
Napisano 28 Czerwiec 200519 l uh, dużo dobrych bardzo prac :) Ja dalej się uczę obsługi tabletu ;) dzisiejszy speed, jakieś 20 min pozdrawiam wszystkich
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Już ni miałem czasu zastanawiać sięnad tym, ze praktycznie nic na tym obrazku nie ma ... ...po prostu takie cośdla rozluźnienia...
Napisano 28 Czerwiec 200519 l blacktalon: moge powiedziec ze podoba mi sie styl ;] zwlaszcza pierwsza pracka :)
Napisano 29 Czerwiec 200519 l leander szykujesz coś na bitwe :] ? ps fajnie wyszło - jak załatwie skaner to wrzuce i moje sketche ;) pozdro.
Napisano 29 Czerwiec 200519 l Thx 4 comments. Heh... tyle artyzmu w prackach Leandera:) kolejny bazgroł:
Napisano 29 Czerwiec 200519 l Ot tak sobie machnołem.... tableta wyprubowuje(kupiłem wczoraj), hyhyhy
Napisano 29 Czerwiec 200519 l leander - prawdziwa sztuka ! w obydwu znaczeniach tego slowa ;) Mizu-spoko fryz zes trzepnal...
Napisano 29 Czerwiec 200519 l Witam wszystkich :] leander: fajne to dzielko, bardzo mi sie podoba takie lekkie jest Ja za to umieszczam mojego speeda...
Napisano 29 Czerwiec 200519 l nie mam czasu na bitwe wiec speedzik (taki slaby - godzina zeszla jak nic - jak zaczalem poprawiac) - flashMX+wacom912 - obrazek idzie na tshirt na zlot rpgowcow
Napisano 29 Czerwiec 200519 l dzieki chopaki! ortheza: ta budowla ciekawie namalowana hindus: z bitwa czekam na natchnienie :)
Napisano 30 Czerwiec 200519 l giciowe leander - smarujesz z tabletem na kolanach? - ja sie wkurzam ze ta A4 nie miesci mi sie na biurku i zamowilem teraz A5 ps: ktos wie czy jest duza roznica miedzy intuosem2 a 3, bo sie juz nie moge doczekac zeby sprawdzic a to dopiero w next week :/
Napisano 30 Czerwiec 200519 l aneye- niewiem, pewnie jakas jest, kup sobie intuos2 A6:P ja mam i nie narzekam, jest wielkości dłoni leanred- jakich brushow urzywasz? podstawowych czy sam je modyfikowałes, ja rysuje zwykłym brushem 1px, z ustawionym fadem koloru na nacisk. porady co do ustawien pędzli w photoshopie mile widziane
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Ortheza, bardzo spoko ;) Star Wars trójeczka mi sie przypomina. Aneye, gdzie jedziesz na zlot? :> Pozdrawiam, Maciek.
Napisano 30 Czerwiec 200519 l o kuna, leander. z tą ostatnią pracką nieźle pojechałeś...fajnie działa tekst z obrazem, a to rzadko się zdarza jak niektórzy wiedzą :)
Napisano 30 Czerwiec 200519 l ej, czy w zwyklym sklepie papierniczym da sie kupic taki szkicownik jak ma kengi? jak to to sie profesjonalnie nazywa?
Napisano 30 Czerwiec 200519 l sprawdź. pytaj o "szkicownik". dawno już nic nie dawałem, pora z powrotem się wkręcać.
Napisano 30 Czerwiec 200519 l ladnie levan :D Wert: poznaje technike :) troche mnie na egzaminie nią zaskoczyles Mizu: ostatnio z lenistwa uzywam tylko kilku brushy pobranych ze strony http://www.stickydoodle.com/extras.htm aneye: tak, na kolanach. Na biurku to mi sie w porywach kubek potrafi zmiescic :) ja sie literek nie boje ;) Wrazliwych na kwestie przepraszam
Napisano 1 Lipiec 200519 l fainy byczek:) czuje go, tylko te białe cos na jego skorze mnie razi, wyglada jakby był w tych miejscach z porcelany... Leander- stronka wymiata, dzięki
Napisano 1 Lipiec 200519 l no wlasnie tez mi to nie pasuje za bardzo :) (jak śluz jakiś czy co, ble :/ ) ale jak sie nie bede mylil to sie niw bede uczyl a to dopiero poczatki :) dzieki :)
Napisano 1 Lipiec 200519 l wert, masz zajefainą technike:P niby żadnych emocji na pierwszy rzut oka nie widac, ale jak sie tak przyjrzysz, to od tego robota na kilometr macierzynstwem zalatuje:) jak dla mnie wypas
Napisano 2 Lipiec 200519 l Haha, bomba pomysl Wercik! To jest dopiero maszyna bojowa! ;) Obok powinien lezec kopcacy sie jeszcze jakis futurystyczny gun czyli.. "Maszyny bojowe: powrot do domu" ;) Swietne pracki, coraz lepiej.. zazdroszcze!
Napisano 2 Lipiec 200519 l Wracam do 2d bo jak widze jakie wy super pracki robicie to mi sie aż chce chwycić za tablet
Napisano 2 Lipiec 200519 l Dzięki mizu, sayonerka. Dzięki tak przychylnym komentarzom mam chęć robić dalej :) Taki fleabot: