Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

za niedlugo bedzie maly jubileusz :):) 2500 uzytkownikow na forum ! szkoda tylko ze wiekszosc z nich wchodzi na forum aby napisac jeden post i potem nic nie pisza ;/

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zróbmy wielkie Ochlaj-party :D [piwo][piwo][piwo][piwo][piwo]

P.S. a tak na poważnie to można by zrobić prezent stronce w postaci szybszego serwera, bo już są problemy a jak dojdzie do 3000 to hoho :)

Napisano

z tym szybszym serwerem to by byl swietny pomysl, w zwiazku z tym moze jakies propozycje odnosnie tego??

Napisano
  • Autor

z okazji tego jubileuszu koszulka max3d.pl dla kazdego! :D[lol2][lol2][lol2]

Napisano

No ... do 2500 jeszcze troszkę zostało. Ponad 50-ciu użytkowników jeszcze. Zobaczymy wkrótce czy zmiana serwera będzie potrzebna.

Strona tu gdzie chodzi działa conajmniej dwa razy szybciej ... być może zmiana serwera nie będzie konieczna.

Gry-Online robiło straszne porządki z serwerami, kilka MB łącza zwolniło się ...

Ale 2500 użytkowników to już będzie ładna liczba zwazajac na to ,iż forum można przeglądać bez rejestracji :]

Napisano
  • Autor

w sumie to mi chodzi dosc szybko forum nie wiem jak innym i wydaje mi sie ze zmiana servera nie jest konieczna

Napisano
  • Autor

proponuje zrobic spotkanie na czacie gdy 2500 uzytkownik sie zarejestruje i wypic wirtualne Piwo :D:D

Napisano
  • Autor

apropo to wcale tak niedlugo ... w ciagu 2 dni doszlo 7 uzytkownikow ... wiec troche to idzie :):P

Napisano

ee tam , bierzemy piwo i zwalamy sie wszyscy do Saygona :P

Napisano
  • Autor

kurcze jednak sobie wykrakalem - do tej pory nie mialem problemow z forum a teraz prawie codziennie sa problemy :(:mad:

Napisano

a ja się wbiłem na statystyki jako jeden z pięciu największych postowców [cfaniak]

kurde, ale tych okazji się namnożyło [lol2]

nie ma bata, trzeba to jakoś uczcić [piwo]

nie no DruG, kto cię zastapi ?? :) Hannibal Lecter we własnej osobie ?? :D

Napisano

Robie sobie wlasnie kolacje, a tu nagle jak nie skocza na mnie dzieci z kwiatami! Mysle sobie: \"o co chodzi?\", a one krzycza: \"WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1000-nego POSTA DRUGU NASZ KOCHANY !!!!\".

Wzruszylem sie kurde, a akurat fotke mi robili. Coz, lubie dzieci.

Tylko cholernie dlugo sie gotuja.

1000.gif

***EDIT***

Hehe, znalazlem nawet swojego pierwszego posta, w bitwie Lucasa;)

http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5256

Napisano

Tak tak.... Tłum fanek-emerytek przed domem?

Hah żebyś ty zobaczył mój pierwszy post :>... W pradawnych czasach 2 osób naraz na forum (ogółem 300) i z samymi działami pomocy :>.

Napisano

Taaaa.... FR tez mialo miliardy userow. Po skasowaniu nieaktywych kont zostalo - zeby nie sklamac sprawdze - 956 userow. Tutaj nie byloby chyba wiecej.

Napisano

True, Sportowe Forum Dysk. ma 51 tys, a plFoto 30 tys ale jak dla mnie owe liczby niewiele mówią. Powinna być jakaś dodatkowa statystyka procentowej aktywności. Np. z ostatnich 2 miesiecy.

Napisano

mam pomysl... niech każdy zaloguje sie jako 30 nowych userów... szybciej bedzie 3000 użytkowników i bedzie można świetowac...

:D