Napisano 8 Listopad 200321 l za niedlugo bedzie maly jubileusz :):) 2500 uzytkownikow na forum ! szkoda tylko ze wiekszosc z nich wchodzi na forum aby napisac jeden post i potem nic nie pisza ;/
Napisano 9 Listopad 200321 l zróbmy wielkie Ochlaj-party :D [piwo][piwo][piwo][piwo][piwo] P.S. a tak na poważnie to można by zrobić prezent stronce w postaci szybszego serwera, bo już są problemy a jak dojdzie do 3000 to hoho :)
Napisano 9 Listopad 200321 l z tym szybszym serwerem to by byl swietny pomysl, w zwiazku z tym moze jakies propozycje odnosnie tego??
Napisano 9 Listopad 200321 l Zrzuta na nowy serwer dla Adka :D każdy po 5zł to i jeszcze na [piwo] zostanie [lol2]
Napisano 9 Listopad 200321 l Autor z okazji tego jubileuszu koszulka max3d.pl dla kazdego! :D[lol2][lol2][lol2]
Napisano 9 Listopad 200321 l No ... do 2500 jeszcze troszkę zostało. Ponad 50-ciu użytkowników jeszcze. Zobaczymy wkrótce czy zmiana serwera będzie potrzebna. Strona tu gdzie chodzi działa conajmniej dwa razy szybciej ... być może zmiana serwera nie będzie konieczna. Gry-Online robiło straszne porządki z serwerami, kilka MB łącza zwolniło się ... Ale 2500 użytkowników to już będzie ładna liczba zwazajac na to ,iż forum można przeglądać bez rejestracji :]
Napisano 9 Listopad 200321 l Autor w sumie to mi chodzi dosc szybko forum nie wiem jak innym i wydaje mi sie ze zmiana servera nie jest konieczna
Napisano 11 Listopad 200321 l Autor proponuje zrobic spotkanie na czacie gdy 2500 uzytkownik sie zarejestruje i wypic wirtualne Piwo :D:D
Napisano 11 Listopad 200321 l Autor apropo to wcale tak niedlugo ... w ciagu 2 dni doszlo 7 uzytkownikow ... wiec troche to idzie :):P
Napisano 19 Listopad 200321 l Autor kurcze jednak sobie wykrakalem - do tej pory nie mialem problemow z forum a teraz prawie codziennie sa problemy :(:mad:
Napisano 23 Listopad 200321 l Autor no i co jeszcze 5 zostalo :) a tak mowiliscie ze jeszcze duuuzo :)
Napisano 24 Listopad 200321 l a ja się wbiłem na statystyki jako jeden z pięciu największych postowców [cfaniak] kurde, ale tych okazji się namnożyło [lol2] nie ma bata, trzeba to jakoś uczcić [piwo] nie no DruG, kto cię zastapi ?? :) Hannibal Lecter we własnej osobie ?? :D
Napisano 25 Listopad 200321 l Robie sobie wlasnie kolacje, a tu nagle jak nie skocza na mnie dzieci z kwiatami! Mysle sobie: \"o co chodzi?\", a one krzycza: \"WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1000-nego POSTA DRUGU NASZ KOCHANY !!!!\". Wzruszylem sie kurde, a akurat fotke mi robili. Coz, lubie dzieci. Tylko cholernie dlugo sie gotuja. ***EDIT*** Hehe, znalazlem nawet swojego pierwszego posta, w bitwie Lucasa;) http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5256
Napisano 25 Listopad 200321 l Tak tak.... Tłum fanek-emerytek przed domem? Hah żebyś ty zobaczył mój pierwszy post :>... W pradawnych czasach 2 osób naraz na forum (ogółem 300) i z samymi działami pomocy :>.
Napisano 15 Grudzień 200321 l Taaaa.... FR tez mialo miliardy userow. Po skasowaniu nieaktywych kont zostalo - zeby nie sklamac sprawdze - 956 userow. Tutaj nie byloby chyba wiecej.
Napisano 15 Grudzień 200321 l True, Sportowe Forum Dysk. ma 51 tys, a plFoto 30 tys ale jak dla mnie owe liczby niewiele mówią. Powinna być jakaś dodatkowa statystyka procentowej aktywności. Np. z ostatnich 2 miesiecy.
Napisano 23 Grudzień 200321 l mam pomysl... niech każdy zaloguje sie jako 30 nowych userów... szybciej bedzie 3000 użytkowników i bedzie można świetowac... :D