Nezz Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Czolem , dawno nic w 3d nie robilem i postanowilem to nadrobic - mam nadzieje ze na tym sie nie skonczy :) niestety nie mam duzo czasu wiec w paru kwestiach musialem pojsc na skroty, bede wdzieczny za komentarze :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 ciekawe ciekawe, mi sie osobiscie podoba :), fajna kolorystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 ladnie oswietlone, wszystko takie miekkie:) jaki soft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 uwielbiam takie miekkie glowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Wspaniałe spojrzenie, bardzo mi się podoba. Juz mam go na pulpicie. Właśnie jaki program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 dzien dobry :) ladnie kolego ladnie, widac ze w domku sie nie opierniczasz ;) (przez te oczka, w miniaturce przypomina mi agenta smitha z matrixa :D ) 3D sie cieplo! pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 bardzo ładna praca oświetlenie bardzo przyjemne szczególnie jego kolorystyka i model ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 w niektórych miejscach wygląda jak z kamienia, zwłaszcza to co mu z tyłu głowy wyrasta, ale klimat świetny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Super pracka. Jednak usta imo są za symetryczne, daj mu jakiś wyraz. Reszta super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Czołem! dzieki za mile komentarze i link na głównej ;) soft to 3dsmax9 +vray + photoshop w ktorym powstaly textury , tlo i duzo poprawiania koncowego ;) pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Wzorowałeś się na czymś prawda?;) Pamiętam, była kiedyś podobna praca, ale tylko odrobinę, te 'dredy' zwróciły moją uwagę;) Bardzo przyjemnie, pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Veery good, bardzo mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Super głowka, bardzo sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 coz moge powiedziec: sliczne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Touch - zartujesz ? oczywiscie ze sie inspirowalem ! :D praktycznie cala ta praca wynika z mojej wielkiej milosci do Pascala Blanché :) Pionier - piona! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Fajnie Nezz;) czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Touch - zartujesz ? oczywiscie ze sie inspirowalem ! :D praktycznie cala ta praca wynika z mojej wielkiej milosci do Pascala Blanché :) Pionier - piona! :) Właśnie miałem napisać że bardzo Pascalowy ten pan jest - zarówno model jak i światło ;). Osobiście bym bardziej nad teksturami popracował i kadr zmienił, ale to moje prywatne zdanie - ja się nie znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2007 to nie kwestia znania lub nie , kazda krytyka jest dla mnie cenna , masz racje co do textur , jesli chodzi o diffuse , to praktycznie ich nie ma , poszedlem na skroty w tej kwestii :) tak samo z bumpem raczej dlugo nie pracowalem , postaram sie w nastepnym stillu nie wypuszczac obrazka tak szybko :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Nie no, wszystko ładne i czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 bardzo fajny staf :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondor Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Nie wiem dlaczego ale ten jegomosc kojarzy mi sie z basta rhymes'em :) Super pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Nezz świetna praca, bardzo mi sie podoba!!! jedynie do czego miałbym zastrzeżenia to te dredy, nie pasuje mi to że mają tą samą texturkę co głowa, ale reszta jest rewelacyjna! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 model, kolorki, oświetlenie, teksturki naprawdę mi śię podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unfa Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Mnie bardzo się podoba :) Ale jestem jeszcze noobiasty, więc cały czas zachodzę w głowę, jak wy to robicie? Pracka super. Ostra, miłe kolory i ten... martwy wyraz twarzy... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi