ttaaddeekk Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 nothing fancy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 obiektyw rewelka;) pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 1 i 2 robocik najlepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 wszystko fajne, ale niestety troche jakos nie w Twoim stylu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 obiektyw rewelka;) pozd thx 1 i 2 robocik najlepsze :) thx :) wszystko fajne, ale niestety troche jakos nie w Twoim stylu :) dark side of the moon;), bardziej trening warsztatu niz pomyslow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 i jescze take dzisiejszy gniociki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 szczęka jest ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Dobry pomysł z teczka 3d... Czwórka w zegarku wymiata :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 ooo.. czworka;) dopiero to zauwazylem;) tadek taki miales zamiar czy to gapiostwo [lol] ;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 ooo.. czworka;) dopiero to zauwazylem;) tadek taki miales zamiar czy to gapiostwo [lol] ;P pozdr oczywiscie ze zamiar, sprawdzilem czy ktos zauwazy ;) , gratulacje Mf :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiop1990 Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 ale ta 4 to nie jest blad kiedys chyba sie tak pisalo nie iwem u mnie w miescie jest taki kosciol co w zegarze ma IIII. hmm kosciol 14 wieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 a nie mówiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 ale ta 4 to nie jest blad kiedys chyba sie tak pisalo nie iwem u mnie w miescie jest taki kosciol co w zegarze ma IIII. hmm kosciol 14 wieczny Dokładnie. Oba sposoby zapisu są prawidłowe, chociaż obecnie raczej powszechnie stotuje się IV. Teczka fajna. Obiektyw mi się podoba, choć tam jest jakis niewielki bug na samej soczewce. Napis mógłby mieć nieco noise'u ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Ten czerwony robocik mi się bardzo podoba może byś tak mi go do animacji testowej pożyczył :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 dobry pomysł z ta teczką:P a prace podobają mi sie :) ale zęby za czyste;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 szczeka wymiata !! mozna zobaczyc jej siatke ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Dokładnie. Oba sposoby zapisu są prawidłowe, chociaż obecnie raczej powszechnie stotuje się IV. Teczka fajna. Obiektyw mi się podoba, choć tam jest jakis niewielki bug na samej soczewce. Napis mógłby mieć nieco noise'u ;) no bug jest ciulowy ale juz mi sie niechcialo naprawiac tym bardziej ze niewiadomo od czego on jest Ten czerwony robocik mi się bardzo podoba może byś tak mi go do animacji testowej pożyczył :] spoko, wzuce na forum tylko za jakis tydzien, bo narazie nie bede mial dostepu do kompa (i dzieki bogu) dobry pomysł z ta teczką:P a prace podobają mi sie :) ale zęby za czyste;) no mialy byc w zalozeniu takie "estetyczne" szczeka wymiata !! mozna zobaczyc jej siatke ? :) siatka z zbrusha i wzucona od razu do maxa tak wiec niewiele to da, i to jescze tak hardcorowo ze niektore rejony maja wieksza ilosc poly takze taki bajzel ze nie ma co sie chwalic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 obiektyw wery najs i szczeka tez niegorsza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 tadek widze ze pasjonuje Cie stomatologia:p szczeny, wiertla, odsysacze;) nom oryginalne;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 obiektyw wery najs i szczeka tez niegorsza ;) thx :) tadek widze ze pasjonuje Cie stomatologia:p szczeny, wiertla, odsysacze;) nom oryginalne;) pozdr dwa lata aparatu ortodontycznego pozostawiaja znamie :D kolejne ujecie z silniczka, docelowo bedzie animka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 dwa lata aparatu ortodontycznego pozostawiaja znamie :D wiem coś na ten temat ;-))) możesz zrobić szczene z aparatem ortodontycznym? bedzie gicior! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 11 Maj 2007 Autor Share Napisano 11 Maj 2007 zebow juz nie ruszam :) zwiastun mojej nowej superprodukcji :D sama superprodukcie wysle za 2h bo ja jescze AE trawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 calkiem sympatyczna taczuszka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 11 Maj 2007 Autor Share Napisano 11 Maj 2007 calkiem sympatyczna taczuszka:) thx :D taki maly relaxik miedzy 3d, stary juz troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 11 Maj 2007 Autor Share Napisano 11 Maj 2007 no i czasna premiere superprodukcji :D http://www.tadeuszchmiel.com/engine.zip i wersja na video googlach (gorsza jakosc :)) http://video.google.pl/videoplay?docid=-952301342125499223&hl=pl 30h sie holerstwo renderowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 11 Maj 2007 Autor Share Napisano 11 Maj 2007 i jescze robocik ktorego obiecalem panu Pank :) http://www.tadeuszchmiel.com/robocik.zip ogulnie baaaardzo duzy speed i straszny mess w scenie, ale moze sie komus przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 no kurde fajno :] mam dwie opcje ;-) dziwnie mi z oleju wychodzi kamera, ale możliwe, że tak ma być a dwa to przy przechodzeniu z tłoka(?) do tego górnego "pomieszczenia" widać, ze walec kanciasty :] ale to tak ino czepiam się, bo kojarzy się z profeską z TV :] reszta to mucha nie siada :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Respekcik ;P ale wiesz, dopracuj to... i owo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi