WWWoj Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 pojechany ten ostatni zresztą inne tez ;), mam dziadka zegarmistrza to niezły temat chyba tez cos zrobie zrobie tik tak tik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Obo - thanks Omam - Dzięki Dzięki czeba się niezle zaprzec zeby cokolwiek wychodziło pamiętam swoje pierwsze pracki ..:P Szymanek - banie trzeba najpierw opić ...:P poważnie to zaczynać od prostych rzeczy z czasem wszystko przychodzi.. WWWoj-Dawaj Dawaj czekam na tą prackę jak sobie z nią poradzisz z tk tak :) No a tu cosik spokojniejszego zarówno w kolorkach jak i kompozycji jak zawsze wasze uwagi mile przyjme na klate :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 To ostatnie juz bardzo fajne :] Widac wyraznie byly, dobre swiatlo, troche perspektywa szaleje ale tylko miesjacmi. Dzialaj dalej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Kostek Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Fajnie, fajnie tylko dlaczego szmaty w namiocie na siodle się poruszają a pod mordą bestyjki już nie ? I ile nóg ma to stworzenie, bo na oko to ze trzy. Takie uwagi na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 To co powyżej, i jeszcze jedno: czy ta bestia ma czerwonego irokeza czy co to jest ? Jeśli tak to jakoś mi nie pasuje to stworka i wogóle moim zdaniem trochę odstaje od kompozycji ( irokez of course...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Omen:Denki Denki :) Mr kostek ot masz szyb8ie ale trafne :) QbiseQ irokez to element hełmu i raczej zostawie ..thanks Dziękówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Fajny ... pajnt ... a czemu ten zwierz ma taką dziwną morde? Jeżlei jedziesz już w ten sposob to wyciągnij detal na maxa na pierwszym planie albo przygaś drugi plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 5 Październik 2007 Autor Share Napisano 5 Październik 2007 desognboot : taki mix :P Thanks Dziękówka za spostrzerzenia ludziska :)! A tutaj cosik z lat o kilka melonów lat swietlnych do przodu.. Chetnie posłucham co o myslicie ... Zdrówko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Troszkę płasko się zrobiło. Te błękity są chyba za podobne. Działają z tym orangem jak u Matisse'a , heh ;) Brązy tak samo. Nie wiem, czy ta deformacja jest celowa, czy przypadkowa, bo nawet fajnie gra. (Kobieta nie ma proporcji.) Całkiem ciekawa praca. Nie przeszkadzają mi jej wady. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 6 Październik 2007 Autor Share Napisano 6 Październik 2007 Dzięki Leace..deformacja celowo :) co do kolorków o widzisz teraz to widze ..biore sie za moją małą o długich gabarytach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 6 Październik 2007 Autor Share Napisano 6 Październik 2007 (edytowane) Zróznicowałem troszku te błekity choć bardzo ich nie chce zmienać aby tak by więcej było przestrzeni ..a wogóle to sztuka matissa to b mi sie podoba..:) Upek i Pozdrówka Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 propozycja finalna na tutejszą bitwe CC Dreamcatcher: Pozdrówka opinie zawsze mile widziane...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 whoa:) mi sie widzi bardzo bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Niezły ten dreamcatcher, podobają mi się kolorki, ten szkic z boku mógłby być nieco bardziej dopracowany, ale koncept jako całość prezentuje się bardzo ladnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Super koncepcik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 pierwsza klasa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 11 Październik 2007 Autor Share Napisano 11 Październik 2007 Dziękówka wszyskim mile oglądającym ..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 A tutaj cosik z innego ... Wasze uwagi zawsze mile przyjme :) Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Robi świetne wrażenie, spoko kolorki (widzę że lubisz niebieskie) efekciarskie dość, chociaż powiedziałbym że się gubi lekko, zmienił bym trochę tą różdżkę bo przestrzeń zakłóca jakoś tak, można by pokombinować coś (dodać więcej światła od niej, albo zmienić kolor, zgasić, wedle uznania) bo widzisz, masz zimne blade dość odcienie na przodzie a tam taki ebitnie ciepły mocny pomarańcz. Jeszcze coś z tymi postaciami po prawej, domyślam się że to postacie ale ciężko określić o co z nimi kaman ;P, ja bym posiedział jeszcze bo na pierwszy rzut oka wygląda naprawdę gut ;P Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 maszrum - dzięks wielki postaram sie poprawic yo i owo.. Mały koncepcik postaci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 ...nie no lubię tą twoją technikę, jakoś tak fajnie oleiście to robisz + te ostre cięte pojedyncze kreseczki, i tak swobodnie ci to przychodzi, też bym tak chciał a jakoś sztywno u mnie ;P, może rady czy cooś tipy jakieś pice of advice please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Maszrum..oj jeszcze ogromnie duzo do wycwiczenia... - dokładnie nie mam pomysła jak to wytłumaczyc ze to tak wychodzi..ale mysle ze duzy wpływ ma to ze przezroczystosc pędzla na początku jest bardzo mała potem ją zwiększając...jak to się mówi zargonem żuć "na to troche mięsa " Wielki dzięks za kommenta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 fajna postać, fajne detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 swietna praca, no i ten konkretny detal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 fajnie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 MarbidKarbid , DaRoz, Maronski - dzięki Panowie..:) Cos magicznego tym razem...... chciałbym cosik wkońcu wystawic na cg z czyms do ludzi czeba pójsc :) - jaka jest wasza opinia nada sie :P?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 nada się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 z wielkim zapasem mocy sie tam nada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Janko wez ty sobie zrob przerwe i poćwicz olowkiem anatomie i budowanie bryl. Az szkoda tych obrazkow bo wykoncznia masz fajne ale kazdy jeden polega na podstawach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 O tym samym sobie myślę, co Omen, kiedy oglądam Twoje prace. Świetne kolory, prace wypieszczone, piękne światła, a anatomia kulawa jak.....pies z kulawą nogą;) To niestety przypadłość takiego didżitalu, że fajnie i ładnie się robi piękne obrazy, które można poprawiać i dopieszczać bez żadnych przeszkód, a zapomina się o tym, że się ołówkiem ręki nie potrafi dobrze narysować. Saluty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Kostek Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Niestety racja. Popracuj nad podstawami a zakasujesz wielu, bo zadatki masz na to. Ćwicz podstawy i jeszcze rysuj, aż do obrzydzenia. Inaczej sie nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Mi sie bardzo podoba pod względem kolorystycznym. Tkaniny świetnie namalowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 Maronski ; Gras :Czak1 - Dziękówka Panowie Omen ; Grim666 ; mr Kostek ; Moje ułomnie jak narazie oko widac wszystkiego nie dostrzega ...całkiem powaznie czeba porysosac anatomie ..eh ale tak korci do kolorków ze .....:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 to jest poprostu niesamowite patrzac na Twoje pierwsze prace i te ostantio zrobiles taki skok jakosciowy ze kazdego bylbys w stanie zawstydzic ;D . Napewno Ciezko na to pracujesz i to glownie dlatego masz moje wielkie uznanie :-) ...jak dla mnie w takim tepie bedzeisz niesamowitym artysta w ciagu max kilku lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 matys - Troche sie wylało i jeszcze duuuzo sie wyleje potów :) Duzo czeba rezygnowac mysle ze tutejsi gwazdorzy wiedzą o co chodzi ale i szaraki(me ) zaczynają rozumiec ze bez poswięcenia nic nie,, urosnie; Milo słyszec czasem upgrejdujące słowa ... Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 (edytowane) Huh czeba by tu troszke odkurzyć :) Troszke ostatnich pracek... Pozdrówka kommenty jak zawsze cenne i mile widziane..ciągle 2okiem studiuje anatomie :) Monrose CA Drider Na koniec Troche cwiczen z facjendą... Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Pani z referki jest taka troche wow - mam nadzieje ze nie samplowales fotki i ze nie jest to paintover :] Ale i tak - wow. Jak tak dalej bedzie szlo to naprawde zaczniesz wymiatac :] Tylko przypominam - cwicz podstawy, zapanuj nad bryla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Omen- nie nie to nie Overpainting - podpatrywałem z refki ale to głownie zeby wyciosac lineart potem to tylko z bańki (moze dla tego niedociosana jest do końca)...Wielki Dzięks za słówka no i postaram sie nad podstawami zawsze pamiętac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 no hej janko juz mowilem ci co sadze o panience jest przepieknie zrobiona zreszta tylko czekalem az przysiadziesz ze swoja techinka do takich pracek :D pierwsze dwa takie bardzo twoje ale anatomia jest nie takowa u babeczki, wiem ze cwiczysz podstawy ale wkoncoz dojdziesz :) ostatni jak wyslales na gg tez mnie powalil :D zdrowko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 CA drider jest bardzo fajnie demoniczny :) lalunia no kurde... szkoda że tak nie potrafie :( panna na koniu też mi sie strasznie podoba... no nawet na tapetke sie nada :) P.S. Ostatnio wchodząc na forum tylko sie dołuje widząc jak wysokie poziomy sie tu ostatnio lansują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 ładny upek przyznam! Masz dryg gościu i to byczy ;] Ostatni mi najbardziej podpasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 7 Listopad 2007 Autor Share Napisano 7 Listopad 2007 (edytowane) Daroz : dzięks stary ..chodzą plotki ze niedługo cos wyciosanego wyciągniesz z pod płaszyka :) Pozdrówka Mortom Maszrum - Dziękii wielkie Panowie i cosik Sapkowskiego się wykluo - Strzyga Pozdrawiam i dziekuję :) Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 hihi janko sie okaze :D dobra a teraz juz nie masz nad glowa deadlinu, to moze by na spokojnie przemyslec ta gre swiatel od lampek jakis z tylu postaci i poprawic to co ci mowilem? pomysl bo fajna pracka mozna by jeszcze urozmaicic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 (edytowane) Daroz : spróbuje powalczyc :) Uh dziękówka wszyskim ....pare gorących pracek... ps..wciąz walcze z anatomią :) Last mohicain z wątku finished Magdalena Johnson z jakiejs book Własny wymysł :) Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 no "swoj wymysl" zdecydowanie lepszy od poprzedniej :-) "mohikanin" tez niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Chce zebys namalowal zwykla, bez ubrania ( moze byc w bieliznie :D) kobiete :] Moze byc z fotki (nie na fotce) byle by byla poprawna anatomicznie. Moze to cie czegos nauczy bo od kilku rysunkow te same bledy powtarzasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 sluszna uwaga :] zmierz sie z anatomia, popracuj nad tym, nie probuj rysowac z glowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciosek Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Wydaje mi sie ze tej Magdaleny Johnson biust ma "zeza rozbieznego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 no pierwszy raz widze chyba taki ewenement, ze kolory i swiatlocien robisz naprawde zawodowo,ale same postacie,proporcje,perspektywa i wszystkie inne podstawy to kiepsko wychodzi w porownaniu do kolorow;/ naprawde wiem ze tablet moze uzaleznic,bo masz wszystkie kolory, mozesz sobie mazac,poprawiac w nieskonczonosc ,pedzli kupa,tu obrocisz ,tu wytniesz itp. ale to wszystko nic jezeli nie masz podstaw opanowanych,wiec rzuc na chociaz tydzien tablet i zamiast mazac te kolorki to wrzucaj olowki i nie z glowy a z referek;] aha i jeszcze jedno-czasem mysl co i jak rysujesz np. ostatnia pani ucieta w kolanach czy jak?bo wyglada jakby na kolanach chodzila i to nie dlatego ze obrazek uciety,ale ta trawa wyglada jakby rosla nisko. I ostatnia sprawa-fajne cocnepty,ale czasami drazni brak tej ergonomii-niektore ubrania wygladaja fajnie,ale sadze ze w praktyce to nie daloby sie tego nalozyc/chodzic w tym... nie wiem moze i na tym concept art polega,ale troche realizmu tez by sie przydalo pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi