Napisano 1 Czerwiec 200717 l No ja już w domu ;) Przepraszam że tak wcześnie się zmyłem, pewnie ominęło mnie najlepsze ;) Salut !
Napisano 2 Czerwiec 200717 l Niebezpiecznie gromadzić takiej śmietanki forum w jednym miejscu :] w razie przypadkowego ataku terrorystycznego.. to forum opustoszeje w znaczny sposób … A macie już jakieś fotki tego pożaru ? :] Pozdro
Napisano 2 Czerwiec 200717 l Autor jakoś średnia bo duża kompresja jest na fotosiku strażakom kierunek lania wody sie lekko pochrzanił :
Napisano 2 Czerwiec 200717 l Kurczę, ja załapałam się jedynie na odrobinę dymu i okopcone okna. :| Macie jeszcze jakieś ciekawe zdjęcia?
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Nie będzie wysadzone. Będzie za to rozbierane po kawałku od góry, przy pomocy urządzeń zawieszonych na dźwigu. Gdzieś czytałem, że poraz pierwszy mają zastosować w kraju burzyciele ala koparka zdalnie sterowane.
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Autor jeszcze 4 sztuki : zagadka - a kto to nie boi się płomieni ? fotoreporter na szczycie Poltegoru każda okazja sciąga różnych zdrowych alternatywnie siły policyjne sparaliżowane podczas ratowania zagrożonego społeczeństwa - pozdrawiam tego krawężnika - ponad godzine bajerował tę panienkę.
Napisano 6 Czerwiec 200717 l pikSar: jak znjade kapke czasu to pewnie, że wrzuce. ale to najszybciej na weekend albo w poniedziałek. teraz to nawet nie wypakowałem zdjęć z karty a trzeba jeszcze obrobić. ale spokojnie - będą na pewno :)
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Ten facet z ostatniej foty próbował nie pozwolić Tweety'emu wejść na Poltegor, co? :) Co się stało, że tak wygląda?