Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cze.Jeśli ktoś ma zły dzień można jechać :)

render-maxwell

czas-po 35min na jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rękojeść mi się nie podoba, tzn. materiał drewna, słoje tak się nie układają.

Napisano

rendery ladne, model tez. Ale bardziej nadaje sie to do speed/testy renderow, oczywiscie nie umniejszajac pracy, bo ogolem jest bardzo dobrze [tylko ten uklad sloi nie pasuje, jak BigBen napisal]

Napisano

bo troszku nie zmapowales zbyt dobrze tego drewna, ale co tam;)

mala rzecz a cieszy;)

pozdr

Napisano

Mi się bardzo podoba... zastanawiam się tylko... po co Ci to? do jakiegoś filmiku? czy tak sobie lubisz czasem wyrenderować korkociąg ? :)

Napisano

Czasem trzeba zrobić coś małego, aby potem popracować nad dużą scenerią... coś w stylu relaksu ;P

Napisano

super renderki, ale to maxwell. Jak zrobisz to na mentalu to mi "zayponujesz Wąski" :p

Napisano

bardzo fajny model i materialy jedynie ulozenie słoji na rękojesci nie lezy mi. ale to tylko kwestia przekrecenia:D

fajne pozdrawiam

Napisano

jak dla mnie rekojeść powinna być błyszcząca a tak to mi sie tylko pierwszy render podoba:)

Napisano

A ja sie czepie co do polaczenia rekojesci z metalem . Ja bym tam cos dodal bo wyglada to jakby calosc byla wkrecona w rekojesc (no chyba ze o to chodzilo) ! ale ogolnie fajnie ! Czasem trzeba sobie odpoczac i zrobic cos malego odprezajacego czego render nie meczy 2 dni a my mamy przy tym frajde :]

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności