Napisano 18 Maj 200717 l Cze.Jeśli ktoś ma zły dzień można jechać :) render-maxwell czas-po 35min na jpg
Napisano 18 Maj 200717 l Rękojeść mi się nie podoba, tzn. materiał drewna, słoje tak się nie układają.
Napisano 18 Maj 200717 l rendery ladne, model tez. Ale bardziej nadaje sie to do speed/testy renderow, oczywiscie nie umniejszajac pracy, bo ogolem jest bardzo dobrze [tylko ten uklad sloi nie pasuje, jak BigBen napisal]
Napisano 18 Maj 200717 l bo troszku nie zmapowales zbyt dobrze tego drewna, ale co tam;) mala rzecz a cieszy;) pozdr
Napisano 18 Maj 200717 l Mi się bardzo podoba... zastanawiam się tylko... po co Ci to? do jakiegoś filmiku? czy tak sobie lubisz czasem wyrenderować korkociąg ? :)
Napisano 19 Maj 200717 l Czasem trzeba zrobić coś małego, aby potem popracować nad dużą scenerią... coś w stylu relaksu ;P
Napisano 19 Maj 200717 l super renderki, ale to maxwell. Jak zrobisz to na mentalu to mi "zayponujesz Wąski" :p
Napisano 20 Maj 200717 l bardzo fajny model i materialy jedynie ulozenie słoji na rękojesci nie lezy mi. ale to tylko kwestia przekrecenia:D fajne pozdrawiam
Napisano 20 Maj 200717 l jak dla mnie rekojeść powinna być błyszcząca a tak to mi sie tylko pierwszy render podoba:)
Napisano 20 Maj 200717 l materialy i oswietlenie nie podobaja mi sie, troche malo w tej pracy:/ pozdr
Napisano 20 Maj 200717 l A ja sie czepie co do polaczenia rekojesci z metalem . Ja bym tam cos dodal bo wyglada to jakby calosc byla wkrecona w rekojesc (no chyba ze o to chodzilo) ! ale ogolnie fajnie ! Czasem trzeba sobie odpoczac i zrobic cos malego odprezajacego czego render nie meczy 2 dni a my mamy przy tym frajde :] Pozdrawiam
Napisano 24 Maj 200717 l Na mnie robi wraznie tylko render nr 3., ale caslosciowo i udane tylko rzeczywiscie ta raczka nieteges