KLICEK Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Pojawił sie ciekawy timelaps mistrza ;) http://www.ilusiondigital.com/2007/resources/martinkrol/MK_Colossus_H264_id.rar http://www.m3dd.com/martin/MK_Colossus_H264.zip pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Ciekawy? * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * !!! To rozni mistrza od nooba - znajomosc anatomii. Król zna ja doskonale, dlatego wszystko wyglada tak jak wyglada. Slicznosci. Zakochalem sie w ramionach tego tytana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 On jest polakiem ? bo przeczytalem ze w polsce mieszkal i takie polskie nazwisko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Yeap, polakiem. Na CGTalk mozna sprawdzic, ze mowi po polskawemu. Wracajac do tematu dodam jeszcze, ze calosc jest strasznie zmaszczona przez detal. Model podoba mi sie zdecydowanie bardziej w srodkowym etapie prac. Coz... Pogardzam detalikami rozmywajacymi ogol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 kurde nie wiedzialem, tyle prac jego widzialem a nie wiedzialem ze jest polakiem :) filmik wlasnie sciagam.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 i tak bylem pierwszy ;p http://www.max3d.pl/komentuj.php?id=215 filmik jest wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 to jest szalone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 ściagam - dzieki edit obejrzalem - bez komentarza trzeba zamknąć tego gościa bo jest niebezpieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Czy tylko ja mam transfer 4kb??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 tak :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Caly swiat to sciaga, wielce mozliwe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 obejzalem :) i kurde wszystko mu wychodzi kazdy pociagniecie brushem wychodzi tak jak on chce :) teraz wiadomo ile nam brakuje do mistrzowskiego poziomu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Czy tylko ja mam transfer 4kb??? mi leci 250kb :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 teraz wiadomo ile nam brakuje do mistrzowskiego poziomu ;( Nom. Mi niewiele. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 masakra, trzeba sie bedzie ostro wziasc za z brusha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 hehe timelapsik miazdzy :D ot tak sobie zrobil ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 wygląda smakowicie :) zaraz zaczne ściągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Masakra!! Gosc wymiata niesamowicie. Nowy ZB daje rade:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 7,5 mln poly i nic nie zacina, ciekawe na jakim sprzęcie pracuje świetnie sculptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 jak to mówią polak potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 e tam, ja tak nie potrafie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Szaleniec na całego, jak zawsze rewelacja. To rozni mistrza od nooba - znajomosc anatomii. Król zna ja doskonale, dlatego wszystko wyglada tak jak wyglada. Slicznosci. Zakochalem sie w ramionach tego tytana ;) Do tego prowadzi bryłę jak tylko ma ochotę (a nie bryłka jego ;) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Mi się najbardziej podoba to że od samego początku widać że modeluje dokładnie wiedząc co chce osiągnąć, tak jakby wycinał w przestrzeni bryłę która już dawno tam jest i czeka tylko aż ktoś ją odkryje, tylko pozazdrościć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Mi się najbardziej podoba to że od samego początku widać że modeluje dokładnie wiedząc co chce osiągnąć, tak jakby wycinał w przestrzeni bryłę która już dawno tam jest i czeka tylko aż ktoś ją odkryje, tylko pozazdrościć :) eeee... no w koncu to nie jego wymyslany w locie ludek - mial kocept wiec wiedzial jak ma wygladac :) Nie mozna zaprzeczyc, ze wie co z Zbrushem robic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi