Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciekawy?

* - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * !!!

To rozni mistrza od nooba - znajomosc anatomii. Król zna ja doskonale, dlatego wszystko wyglada tak jak wyglada. Slicznosci. Zakochalem sie w ramionach tego tytana ;)

Napisano

Yeap, polakiem. Na CGTalk mozna sprawdzic, ze mowi po polskawemu.

Wracajac do tematu dodam jeszcze, ze calosc jest strasznie zmaszczona przez detal. Model podoba mi sie zdecydowanie bardziej w srodkowym etapie prac.

Coz... Pogardzam detalikami rozmywajacymi ogol.

Napisano

kurde nie wiedzialem, tyle prac jego widzialem a nie wiedzialem ze jest polakiem :)

filmik wlasnie sciagam.... :)

Napisano

ściagam - dzieki

edit

obejrzalem - bez komentarza

trzeba zamknąć tego gościa bo jest niebezpieczny

Napisano

obejzalem :)

i kurde wszystko mu wychodzi kazdy pociagniecie brushem wychodzi tak jak on chce :)

teraz wiadomo ile nam brakuje do mistrzowskiego poziomu ;(

Napisano

7,5 mln poly i nic nie zacina, ciekawe na jakim sprzęcie pracuje

świetnie sculptuje

Napisano

Szaleniec na całego, jak zawsze rewelacja.

To rozni mistrza od nooba - znajomosc anatomii. Król zna ja doskonale, dlatego wszystko wyglada tak jak wyglada. Slicznosci. Zakochalem sie w ramionach tego tytana ;)

Do tego prowadzi bryłę jak tylko ma ochotę (a nie bryłka jego ;) ).

Napisano

Mi się najbardziej podoba to że od samego początku widać że modeluje dokładnie wiedząc co chce osiągnąć, tak jakby wycinał w przestrzeni bryłę która już dawno tam jest i czeka tylko aż ktoś ją odkryje, tylko pozazdrościć :)

Napisano
Mi się najbardziej podoba to że od samego początku widać że modeluje dokładnie wiedząc co chce osiągnąć, tak jakby wycinał w przestrzeni bryłę która już dawno tam jest i czeka tylko aż ktoś ją odkryje, tylko pozazdrościć :)

eeee... no w koncu to nie jego wymyslany w locie ludek - mial kocept wiec wiedzial jak ma wygladac :) Nie mozna zaprzeczyc, ze wie co z Zbrushem robic :)