Napisano 29 Maj 200717 l Hella to chyba związene coś z lampami samochodowymi, więc pewnie to część czegoś do oświetlenia, ale nic mi to nie przypomina
Napisano 29 Maj 200717 l szkielko od lampy rowerowej, samochodowej, chyba okragle, ujete z lewej strony chyba musialem zmniejszyc fotke zeby skumac perspektywe
Napisano 29 Maj 200717 l no to w sumie tą odpowiedź mogę uznać :) dokładniej to to jest kawałek lewego kierunkowskazu z samochodu opel (jaki model - nie wiem). illy: rób fotkę :)
Napisano 29 Maj 200717 l z racji iz moj aparat robi makro z odleglosci 3 metrów ....pałeczke przekazuje komu innemu!:)
Napisano 29 Maj 200717 l Aha, no nie jest to takie typowe makro, ze macie tu przedmiot dwucentymetrowy, jest dosć pokaźny. :}
Napisano 30 Maj 200717 l Policyjny kogut taki szeroki na dachu. illy: ja z wypowiedzi colgatte zrozumialem, ze to to ma wiecej niz 2 cm
Napisano 30 Maj 200717 l colgatte: dawaj odpowiedź. jak nikt nie trafił to postujesz kolejną fotke. w starym Makro contescie czas do odgadnięcia był 24h więc za kilka godzin dawaj odpowiedź albo nową fotkę :]
Napisano 30 Maj 200717 l Może to jakaś designerska nowinka, taka ubijaczka do piany w kształcie wibratora?xD Na pewno coś podłużnego i owalnego w przekroju;) Jeszcze jakaś podpowiedź, a minuta po 0.oo dajesz nową fotkę;)
Napisano 30 Maj 200717 l też jest taki absolwent jeśli chodzi o kolor..a ja stawiam na kiełbasa na śrubokręt:]
Napisano 30 Maj 200717 l Tak, Kuciel, z branży gastronomicznej. :P jasne Odpowiedź brzmi.. pam param pam! Butelka. Ale taka gładka, zwykła czerwona nie po finlandii - gratuluję, AG!
Napisano 30 Maj 200717 l to jest dmuchany materac :) taki polprzezroczysty, silikonowy... albo inaczej - to jest raczka od srubokreta :) acha, a jednak butelka ;) Drakula: have no fear, tweet is here :]