ttaaddeekk Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 wazelina techniczna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Twoje ucho bądź kolegi ??? :D:D:D:D:D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Twoje ucho bądź kolegi ??? :D:D:D:D:D hehe mmm...jak smacznie się zrobiło...:D Aż się nie mogę doczekać kolejnych odpowiedzi...:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 pasta BHP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 a może mydło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 mydło w takim kolorze widuję tylko jak wracam z biwaków, albo obozów taekwondo ;D jeszcze daleka droga przed wami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 smalec własnej produkcji bądź lody :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 to smalec z lodami:D zgadujcie dalej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 wiem co to jest :) ...ale nie mogę sobie przypomnieć ...dosłownie mam na końcu języka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 no...no...no...no... ;) podpowiem,że takie jakieś kosmiczne makro, to to nie jest (z uwagi na chwilowe braki sprzętowe)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 masło orzechowe..?? lub podkład do makijażu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 masło orzechowe..?? chyba właśnie to miałem na końcu języka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 everyman Ty miałeś na końcu, a rudylew na początku... (niestety prototypu nie mam...bo zjadłam...:o :D) rudylew gratki, dawaj foto !:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 ok ja mam dzisiaj urodziny i ide pić zgadujcie co to jest.. jutro zobacze efekty... podpowiedz to ... nie jest to dokładnie makro ale kawałek tego czegos :D: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 card reader zapalniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 dyktafon . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 nie nie zgadujcie dalej... ale mnie głowa boli jeszcze :/ :D:D pikSar jest blizej :) +edit+ odp. bo taki przestój, że... to była irda na usb. nic innego nie miałem... kto pierwszy ten lepszy!! proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 eech no tak myślałam,ale sie bałam;D tio mogłabym wrzucić? (dobra ściema nie jest zła;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 jak wiedzialas a sie bałas to wiadomo że mozesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 No to daję :D : zobaczymy, czy wam się uda,takie trudne znowu chyba nie jest...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 buehehehe plecy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 nom-plecy,poziom trudności "0" :mad::D:D:D Dajesz cos ZiBi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 o kurde no to chwila:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 wysuszone sledzie w czekoladzie o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 jakieś frutti di mare? smakowicie wygląda;) BLee...fuj!:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Fusy herbaciane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 jakis kompot, albo ziolka wygotowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 jakis kompot, albo ziolka wygotowane to nie kompot, zatkał by igłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 RA zapodajesz fote !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Nie mam sprzętu do tego. :( Zrzekam się prawa do wykonania zdjęcia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Ni ch...olery:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Co tak cicho ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 wstaw coś to drgnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 to moze ja wtrace swoje 3 grosze :) proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 kwiatek robiony komórką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Zenit TTL Skan odbitki kwiatek? ... hmm.. jesli masz na mysli taki typowy kwiatek (ozdobny) to nie :) ale roslina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 brzoskwinia przecięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 lub pomidor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 dmuchawiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Nie ma sensu chyba tego ciagnac Mak niech wiec kto inny wrzuci fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Kwiat maku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 ależ prosze was bardzo :),jesli mozna to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 stara opona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 no i po zawodach :P tak wogole to dziś rano jeszcze nie była taka stara ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 no i po zawodach :P tak wogole to dziś rano jeszcze nie była taka stara ;)[/uote] Drift ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 mhm zarzucił bym nawet fotorelacją ale nie ma czasu zazbytnio, Ad topic: no to coś ktoś wrzuca ;P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 twoje sniadanie :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 szarlotka?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi