Napisano 6 Sierpień 200717 l Twoje ucho bądź kolegi ??? :D:D:D:D:D hehe mmm...jak smacznie się zrobiło...:D Aż się nie mogę doczekać kolejnych odpowiedzi...:D:D:D
Napisano 6 Sierpień 200717 l mydło w takim kolorze widuję tylko jak wracam z biwaków, albo obozów taekwondo ;D jeszcze daleka droga przed wami...
Napisano 6 Sierpień 200717 l wiem co to jest :) ...ale nie mogę sobie przypomnieć ...dosłownie mam na końcu języka
Napisano 6 Sierpień 200717 l no...no...no...no... ;) podpowiem,że takie jakieś kosmiczne makro, to to nie jest (z uwagi na chwilowe braki sprzętowe)...
Napisano 6 Sierpień 200717 l everyman Ty miałeś na końcu, a rudylew na początku... (niestety prototypu nie mam...bo zjadłam...:o :D) rudylew gratki, dawaj foto !:D
Napisano 7 Sierpień 200717 l ok ja mam dzisiaj urodziny i ide pić zgadujcie co to jest.. jutro zobacze efekty... podpowiedz to ... nie jest to dokładnie makro ale kawałek tego czegos :D: pozdro
Napisano 8 Sierpień 200717 l nie nie zgadujcie dalej... ale mnie głowa boli jeszcze :/ :D:D pikSar jest blizej :) +edit+ odp. bo taki przestój, że... to była irda na usb. nic innego nie miałem... kto pierwszy ten lepszy!! proste
Napisano 12 Sierpień 200717 l eech no tak myślałam,ale sie bałam;D tio mogłabym wrzucić? (dobra ściema nie jest zła;p)
Napisano 13 Sierpień 200717 l No to daję :D : zobaczymy, czy wam się uda,takie trudne znowu chyba nie jest...;)
Napisano 24 Sierpień 200717 l Zenit TTL Skan odbitki kwiatek? ... hmm.. jesli masz na mysli taki typowy kwiatek (ozdobny) to nie :) ale roslina
Napisano 26 Sierpień 200717 l no i po zawodach :P tak wogole to dziś rano jeszcze nie była taka stara ;)
Napisano 26 Sierpień 200717 l no i po zawodach :P tak wogole to dziś rano jeszcze nie była taka stara ;)[/uote] Drift ?
Napisano 26 Sierpień 200717 l mhm zarzucił bym nawet fotorelacją ale nie ma czasu zazbytnio, Ad topic: no to coś ktoś wrzuca ;P ?