Napisano 18 Grudzień 200717 l Siema wszystkim :D:D: to ja zarzucę coś takiego... sorka że takie małe ale już miałem dawno zrobione :D
Napisano 19 Grudzień 200717 l mowisz masz. sigma 50/2.8 makro to swietna zabawka, polecam wszystkim :] a bokeh ma ponoc lepszy niz nikkorowska 50.
Napisano 23 Grudzień 200717 l moge, moge ja? prosze... piekielnie mi sie nudzi przy sprzataniu, a znalazlam cos fajnego w kartonie :D tylko stopke od statywu znjade w tym burdelu, helios juz przymocowany :P
Napisano 25 Grudzień 200717 l Kamilo zdradź cóż było twym obiektem. Skoro wosk w rzeczy samej to nie był
Napisano 25 Grudzień 200717 l takie cos no... kosmiczne. bo kazda igielka, od gory do dolu, jest osobnym kawalkiem wosku... prezent od przyjaciolki. do dzis nie zapalony ani razu (od jakis... 5 lat) ;)
Napisano 25 Grudzień 200717 l piskar... troche niemoralna propozycja. w sumie helios lezy na parapecie. jak sie o cos potkne, to sie zastanowie.
Napisano 4 Styczeń 200817 l Ponieważ jestem bardzo stanowczą osobą i nie zmieniam zdania, wrzucam zagadkę, a druga czeka już w kolejce. ;-)
Napisano 4 Styczeń 200817 l Niejadalne, Master. SoAd dobrze kombinuje. p.s. fajnie, jak nie odgadujecie po 3 sek. xD
Napisano 4 Styczeń 200817 l No Piksar, jeśli odgadniesz, wrzucę kolejne zdjęcie, więc nie będziesz musiał mieć wyrzutów sumienia, że psujesz zabawę tak szybko odgadując.
Napisano 4 Styczeń 200817 l Wykładzina dywanowa, Komfort 45pln/m2, sądząc z układu włosków zainstalowana w korytarzu/przedpokoju najpewniej nie dalej niż 45, 46 zm od drzwi
Napisano 4 Styczeń 200817 l Może taka podpowiedź: Dość małe i używają tego kobity i faceci, ale w innych celach..
Napisano 4 Styczeń 200817 l Illy, a jakie to mogą być te 'inne cele', do których męższyźni potrzebują szczotki do włosów? :0 Jesteście blisko. :)
Napisano 5 Styczeń 200817 l Mi się kojarzy z miotłą:D Ale powiedziałbym, że może jakaś szczoteczka do rzęs,w ogole do makijażu, tylko nie wiem w jakim celu mógłby tego użyć facet:)