Napisano 18 Czerwiec 200717 l Mało wyraźne zdjęcie... Czy to ma szew? EDIT: I sądzę, że zasady są zbyt sztywne... EDIT2: Znalazłem kruczek! Ha! ;) Bo napisane jest: "Jedno zdjęcie to jedna odpowiedź zgadującego." A ja zadałem pytanie! :P
Napisano 20 Czerwiec 200717 l dobra, wale z cyklu pierwsze i nieudane zabawy z heliosem od tylca :D ciekawe kto zgadnie co to ^^
Napisano 20 Czerwiec 200717 l o to sie nie pobawie, sluzbowy komp nie puszcza zdjec, tylko z fotosika
Napisano 21 Czerwiec 200717 l barszcz w proszku instant :) podobne ale nie. dywan :rolleyes: czasem sprzatam :P reszta tez niestety nie, choc najblizej byla opd. ;) : aberracja chromatyczna. a tak naprawde jest to jakis ususzony owoc z kolekcji mojej mamy :)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l No ale co to za owoc? Skoro nikt nie zgadł, uzurpuję sobie prawo zadania obrazka:
Napisano 21 Czerwiec 200717 l No ale co to za owoc? szczerze? blizej nieokreslony, bo nie z tego kontynentu. cos afrykanskiego. twarda skorupka taka. po prostu tykwa. jej kawalek dokladnie.
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Jakiś auto-wyzwalacz. Lub suwak do nastawień odległość czy coś w tym stylu .
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Ja się wepchnę ze swoim :D To praktycznie cały obiekt. Wycięte są charakterystyczne części .
Napisano 2 Lipiec 200717 l ...aaa, rzeczywiście tylko, czy mam coś co się nada (?) hmm, ze 'starych' czasów powinienem coś jeszcze mieć, bo dawno w ultra przybliżenia się już nie bawiłem - poszukam i za 10-15min wrzucę --- edycja --------- podpowiedź: KM Z3 bez dodatków typu raynox pełen kadr prosto z aparatu (zmniejszony)