Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ooo dzięki za informacje :)

hehe nawet Wimal się pojawi - ciekawe czym przyjedzie : >

Napisano

pytam narazie niezobowiązująco - jest jakieś zainteresowanie we Wrocku ?

zakładając że byśmy autem pojechali ?

powrót niestety prawie zaraz po pokazie - najdalej o 15.30

Napisano

Ja również prawdopodobnie się pojawie, no chyba, że coś pójdzie wybitnie nie po mojej myśli i będę musiał się uczyć ;)

Napisano

Kurcze kurcze kurcze ze tez musiałem nie być na cwiczenia juz nie moge nie isc pojawie sie ale pewnie koło 12 :/

Napisano

Czy ktoś tamtejszy może napisać jak dojechać tam od strony "autostrady" kierunek Wrocław ?

Napisano

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&q=Katowice,+Katowice,+Polska&sll=37.0625,-95.677068&sspn=63.12754,88.857422&ie=UTF8&cd=1&om=1&ll=50.247946,19.000983&spn=0.012692,0.021694&z=16&iwloc=addr

Możesz zjechać na tych "ślimakach", jak będziesz widział fioletowy most, to najwyższy czas, żeby zjechać na prawo :) musisz na wjechać na Mikołowską i nią aż do ronda (plac wolności - na środku jakiś obelisk stoi, uważaj na tramwaje ;) ) i tam kręcisz w Sokolską -> do końca, żeby wjechać na chorzowską (DTŚ-ka), tunelem pod rondem i po wyjeżdzie pierwsza droga w prawo, prosto rondem, prawo w piastowską i tam szukaj parkingu.

jakbyś tam się rozminął z zjazdem, to możesz też zjechać tutaj:

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&q=Katowice,+Katowice,+Polska&sll=37.0625,-95.677068&sspn=63.12754,88.857422&ie=UTF8&cd=1&om=1&ll=50.247328,19.023063&spn=0.012693,0.021694&z=16&iwloc=addr

(następny zjazd) na Francuską (w lewo ofc ;) ) i do końca, aż do warszawskiej, tam pierwsza w prawo (bankowa), potem chełmońskiego -> piastowa i jak wyżej.

Sam altus jest przy ulicy uniwersyteckiej, ale z tego co się roientuje, to parking jest właśnie od piastowej (tam gdzie ten "dzyndzel"):

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&q=Katowice,+Katowice,+Polska&sll=37.0625,-95.677068&sspn=63.12754,88.857422&ie=UTF8&cd=1&om=1&ll=50.261803,19.02566&spn=0.006344,0.010847&z=17&iwloc=addr

Aha, jak zobaczysz taki czerwony most w budowie, a po prawej media markt, real itd, tzn, że jesteś na 3 stawach, czyli za daleko.

Napisano
preferowałbym koło 10:00 na tyłach dworca pkp - tam gdzie autobusy :)

a czerwona torebka będzie ?

Napisano

nie :P

właśnie maila dostałem że do 11 mamy się stawić u reseller'a apple'a w tym budynku na I piętrze. Więc 10 będzie dobra. jak ktoś chce telefon do mnie to priv. ;)

Napisano
ja będę...o 10 na dworcu powiadacie (PKP, czy PKS )?

Przecież ro prawie jedno, wychodzi z pkp i jesteś na pks :)

Jakby się tak zdarzyło, że będę wcześniej, to jak was rozpoznam ? Jakoś oflagowani będzięcie ? ;P

Napisano
Przecież ro prawie jedno, wychodzi z pkp i jesteś na pks :)

Jakby się tak zdarzyło, że będę wcześniej, to jak was rozpoznam ? Jakoś oflagowani będzięcie ? ;P

call me. i przejżyj 'drugą stronę ekranu' ;)

Napisano

No ok dworzez pkp jest dość duzy proponuje 2 miejsca

-na dworcu pkp jest kładka nad pks mozna przy schodach czyli jakby na koncu tej kładki (z peronu kirujecie sie w strone rynku)

- po zejsciu z kładki jest taki pomnik ŻABY (początek ul stawowaj na ktorej jest mc donald) dośc harakterystyczny to praktycznie to samo miejsce co wyzej tylko chyba wygodniejsze. nie mozna tego nie znaleść :D

P.s. shopgun ty kiedyś miałeś ten duży plakat z max3d :D masz go jeszcze ?

Napisano
na dworcu pkp jest kładka nad pks

W tym miejscu pomyślałem "O w morde, samobójca"

mozna przy schodach czyli jakby na koncu tej kładki

A tutaj się uspokoiłem ;)

chveti - ja będę prawdopodobnie później (ok 10.20 na zawodziu), ale was znajde, jak ciebie nie rozpoznam, to AGmakonts'a na pewno ;)

Napisano

Tych twarzy nie można przegapić

oni są jak

Mental i Vray

Flip i Flap

Pat i Patafian

Thelma i Luise

Prezio i Premio

bliżniaki

258c7135325686b5.jpg

Napisano

pikSar - czekamy na twoje zdjęcia :)

mnie spodobało się zdanie, które powiedzieli na koniec, że zawsze można przyjść, pooglądać, pobawić się do woli, dzisiaj czasu nie miałem, jutro po egzaminie idę :)

...:::do postu poniżej:::...

Cortland katowice, budynek Altusa, pierwsze piętro :)

jak chcecie się macami pobawić to można też do np siriusa, ale tam trzeba się męczyć z padem, nie zawsze są włączone, no i nie ma nojnowszych produktów adobe zainstalowanych ;)

Napisano

Gdzie można sobie przyjść i pobawić się? Dawać więcej fotek no i przede wszystkim opiszcie swoje wrażenia.

Tylko nie tak jak się mówi mamie, jak było w szkole. Dokładnie, z detalami, z pasją, z drżącymi wargami.

Napisano

Własnie gdzie fotki gdzie fotki :D hah i mowcie co mnie omineło bo z kolokwium poprawkowego i tak nici :P mogłem zostać :D...

Napisano
i makówka w tle!!! aaaahhhh :]

nie byle jaka - najmocniejsze, ośmiordzeniowe dziecko apple'a :D

Napisano

Co to tam takie czarne za cintiq'iem knyshy jest? :O

Duże jak stół.

Napisano

dobra - zdjęcia - nie wszystkie i nie po kolei - pracuje nad tym

na początek humorek :

foty słabe, nie udało mi się doświetlić sali kinowej lampą 430EX (dla Remediego)

af1eb033f7421717.jpg

7c6d4ecaacd8c642.jpg

max3d :

ed3cc92c55290309.jpg

f78c77f4216cd03b.jpg

Napisano
Pewnie 30" Dell. ;)

Apple Cinema Display 30" HD - tylko kleknac przed tym monitem i wznosic modly do niego :)))))

Napisano

pikSar - nie wierzę, że te fotki były robione Canonem EOS 30D. Wyglądają KATASTROFALNIE. Czy możesz wyjaśnić dlaczego? :)

Napisano

hehehhe niezłe JBL głośniczki zrobił

nie widziałem ich wcześniej :P