MF Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Witam. Zapraszam do testowania: http://www.evermotion.org/ec/ Evermotion Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 A planujecie dodać wsparcie dla innych sieci ? Mi osobiście zależy na tlenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Chłopaki wnet będą jak google ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Chłopaki wnet będą jak google ;] albo jak Tesco to już przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 a ja zawsze chciałem dotknąc gwiazd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Ogólnie brawo:) Graficznie bardzo mi sie podoba, fajnie, ze sa newsy, forum etc. Moim zdaniem brakuje opcji wysyłania grafiki, bądź jej fragmentów, tak jak to jest np. w AQQ czy Konnekcie. Przydałaby się również możliwość dołączania kontaktów z innych sieci, gg czy tez tlen. Tyle ode mnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 a ja zawsze chciałem dotknąc gwiazd! jag sie masz? bardzo fajnie - zwłaszcza bajerek z newsami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 na max3d tez fajnie by bylo takie cos miec;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Ogólnie brawo:) Graficznie bardzo mi sie podoba, fajnie, ze sa newsy, forum etc. Moim zdaniem brakuje opcji wysyłania grafiki, bądź jej fragmentów, tak jak to jest np. w AQQ czy Konnekcie. Przydałaby się również możliwość dołączania kontaktów z innych sieci, gg czy tez tlen. Tyle ode mnie. Pozdrawiam. Witam wszystkich Opcja GG jest i dziala. MSN tez jest juz zaimplementowany. Sukcesywnie bedziemy dołączac kolejne pluginy. Opcja wysylania grafiki juz dzis bedzie opublikowana i ograniczona wielkoscia pliku do 250kb. Opcja ta bedzie tez pozwalala na edycje plikow graficznych rysowanie po grafice czy pisanie textu. Opcja niusow czy forum niusow z max3d.pl istnieje w zakladce my sitebarTylko od dobrej woli Administratorow Max3d.pl zalezy czy chce wykonac taki link PHP ktory kazdy bedzie mogl wpisac w opcjach my "sitebar". Pozdrawiam i zycze milej zabawy z EC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Ja juz od jakiegos czasu testuje :) co dzialania to nie mam zastrzezen, pozatym design mi pasuje nie to co te wczesne lata 90 :) Jak tylko wyjdzie nowa wersja odrazu zabiore sie do instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 które porty są wykorzystywane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 EC i GG na 443 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 http://evermotion.org/ec/files/ec_setupBeta.exe oto i beta z mozliwoscia wysylania i edytowania plikow graficznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 szkoda że jest wersja tylko pod windows... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Przymiezałem się właśnie do testowania bo fajnie wygląda...Ściągnełem, zainstalowałem i załaczam..ale nie działą. Cos jakię błąd coś tam coś tam 1.0.0....zła instalka (?!) WTF? Ktos miał coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Może nie masz .net framework? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Może nie masz .net framework? Czego...? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Tego: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en http://ec.evermotion.org/index.php?action=download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Opcja niusow czy forum niusow z max3d.pl istnieje w zakladce my sitebarTylko od dobrej woli Administratorow Max3d.pl zalezy czy chce wykonac taki link PHP ktory kazdy bedzie mogl wpisac w opcjach my "sitebar". Pozdrawiam i zycze milej zabawy z EC. Oczywiscie cos takiego dodamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 szkoda że jest wersja tylko pod windows... Nie wiem czy dobrze mówię ale chyba da się uruchomić aplikacje napisane pod platformę .NET na Linuksie :D Ja tego nie testowałem. Zajrzyj tutaj(Can Mono run binaries produced by Visual Studio?) http://www.mono-project.com/FAQ:_General Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Bardzo fajny komunikator sledzilem od poczatku update i jest coraz lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi