Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ogólnie brawo:)

Graficznie bardzo mi sie podoba, fajnie, ze sa newsy, forum etc.

Moim zdaniem brakuje opcji wysyłania grafiki, bądź jej fragmentów, tak jak to jest np. w AQQ czy Konnekcie. Przydałaby się również możliwość dołączania kontaktów z innych sieci, gg czy tez tlen. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam.

Napisano
a ja zawsze chciałem dotknąc gwiazd!

jag sie masz?

bardzo fajnie - zwłaszcza bajerek z newsami.

Napisano
Ogólnie brawo:)

Graficznie bardzo mi sie podoba, fajnie, ze sa newsy, forum etc.

Moim zdaniem brakuje opcji wysyłania grafiki, bądź jej fragmentów, tak jak to jest np. w AQQ czy Konnekcie. Przydałaby się również możliwość dołączania kontaktów z innych sieci, gg czy tez tlen. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam.

Witam wszystkich

Opcja GG jest i dziala. MSN tez jest juz zaimplementowany. Sukcesywnie bedziemy dołączac kolejne pluginy.

Opcja wysylania grafiki juz dzis bedzie opublikowana i ograniczona wielkoscia pliku do 250kb. Opcja ta bedzie tez pozwalala na edycje plikow graficznych rysowanie po grafice czy pisanie textu.

Opcja niusow czy forum niusow z max3d.pl istnieje w zakladce my sitebarTylko od dobrej woli Administratorow Max3d.pl zalezy czy chce wykonac taki link PHP ktory kazdy bedzie mogl wpisac w opcjach my "sitebar".

Pozdrawiam i zycze milej zabawy z EC.

Napisano

Ja juz od jakiegos czasu testuje :) co dzialania to nie mam zastrzezen, pozatym design mi pasuje nie to co te wczesne lata 90 :)

Jak tylko wyjdzie nowa wersja odrazu zabiore sie do instalacji.

Napisano

Przymiezałem się właśnie do testowania bo fajnie wygląda...Ściągnełem, zainstalowałem i załaczam..ale nie działą. Cos jakię błąd coś tam coś tam 1.0.0....zła instalka (?!)

WTF?

Ktos miał coś takiego?

Napisano

Może nie masz .net framework?

Napisano

Opcja niusow czy forum niusow z max3d.pl istnieje w zakladce my sitebarTylko od dobrej woli Administratorow Max3d.pl zalezy czy chce wykonac taki link PHP ktory kazdy bedzie mogl wpisac w opcjach my "sitebar".

Pozdrawiam i zycze milej zabawy z EC.

Oczywiscie cos takiego dodamy ;)

Napisano
szkoda że jest wersja tylko pod windows...

Nie wiem czy dobrze mówię ale chyba da się uruchomić aplikacje napisane pod platformę .NET na Linuksie :D

Ja tego nie testowałem.

Zajrzyj tutaj(Can Mono run binaries produced by Visual Studio?)

http://www.mono-project.com/FAQ:_General