Blooddragon Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Witam wszytskich, Przyłaczę się do bitwy, dawno chciałem zmodelować popiersie pana na załaczonym obrazku:) Szkoda, że tylko 1k można zainwestować... Model postaram się skonczyć doc zwartku, potem neistety wybywam na weekend:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 no i troche siaty, wymaga jeszcze dopracowania. narazie widzimy 1100 trojkątów. PS. czy postument musi wliczać się w polycount?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 noo ładny model i pan na załączonym obrazku również super powodzenia życze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 dzięki :) , model już skonczyłem, dokładnie 1000 trójkątów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 bym go troche z tylu uproscil na rzecz podstawki!:)) ale model i tak bardzo ladny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 więc robimy dobre low poly, czy model który wygląda dobrze tlyko z jednej strony? troche lipnie moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 więc robimy dobre low poly, czy model który wygląda dobrze tlyko z jednej strony? troche lipnie moim zdaniem juz nie przesadzaj, te 4 poly bys gdzes znalazl bez ruszania bryly! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 tu mnie masz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 no no no to widze ze silna sie szykuje konkurecja :D super ze bierze udzial w bitwie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Bardzo fajny model, powodzenia przy teksturowaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Zaje..sty koncept:) Wyciśnij ile się da! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Witam!! kurde swietny model, szkoda ze nie masz juz trojkatow na ta podstawke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Dzięki:) dobra wyskubałem z bólem serca te 10 trójkątów na podstawke...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 wrzucam high poly dla C&C. Zbrusha nie chce mi sie już ruszać.., podorzucam jeszcze trochę obiektów w maxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 ulala osom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Nono, robota bardzo dobra! Domyślam się, że textury też nie skaszanisz:p Miłego malowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faceless Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Nie no, super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 super - czy tylko ja jeszce nie umiem zbrusha czy ktos jeszce ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 bez Zbrusha nie ma postaci:) 2 godziny projektowałem normalke... ale efekt jest w miare zadowalający. Na screenie normalka ma 1024x1024 po lewej HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 A w czym paliłeś normal? super - czy tylko ja jeszce nie umiem zbrusha czy ktos jeszce ? :) Tylko Ty Bro:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 a w maxie paliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 póki co super :D Bro nie martw sie znam jednego grafika, który też nie umie ale on w sumie robi 2 miesiąc w 3D wiec może dlatego :D EDIT: sorry Bro mój kumpel jak sie okazało obejrzał videotutki Klicka i już tez umie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Witam!! model suuuper :) Bro--> ja, ja, ja, nie umiem w zibraszu modelowac :) ledyr--> lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 Widze ze nie tlyko ja lubię sobie do późna posiedzieć:) zaczynam texturke, musze ją kurcze jutro skonczyc:\ PS. Ja też nie znam nikogo nie używajacego Zbrusha;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Bardzo fajny modelik. Bro - nie tylko Ty :p Ja o Zbrushu nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Wyglada mi na ZB2.5 dlatego takie rozmyte faldki? Podoba mi sie przedewszystkim poza, przefajna. super - czy tylko ja jeszce nie umiem zbrusha czy ktos jeszce ? :) Tylko Ty :) Ale prawda jest ze do envi nie musisz ... chyba ze robisz rzezbe w parku :) Albo kore drzewa haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 w ZB3 normalke robiłem, o co chodzi z tymi fałdkami? Zaczynam texturować: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 progress, nie wiem czy sie wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 bluznierca!! ty juz sie wyrobiles!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 no super wyglada :) btw to od Ciebie dowod bralismy ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 dzieki;) hehehe, tak odemnie:D nadal nie łapie o co chodziło, może mi wytłumaczysz łaskawie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Kurde-bele, oby tak dalej, wyciśnij z tego texa jeszcze jak możesz! Ze specem będzie superextrawypas:p Już wiem co mi przypomina! Golluma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 No dobra, na dzisiaj tyle. Nie dokonczyłem ręki i jeszcze kilka rzeczy należałoby poporawiac... może uda się coś jeszcze pomieszać w sobote:) textury itd wrzuce potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 a to jeszcze z texturkami 1024:) 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Super, podoba mi się. Może jedynie skóra trochę jaśniejsza - jak na miniaturce?Chociaż tak jak jest też pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faceless Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Ugh! |Z opadniętą szczęką ciężko powiedzieć coś innego:D| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Model fajny, texta okej, prezentacja lezy. Zmien tlo, zmien swiatlo daj ciekawszy kat kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 super do porzodu idziesz. wszystko ładne. Oczy trochę mi nie pasują. frankenstein to bardziej takie małe zapadłe oczka z wielkim płaskim łukiem brwiowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 bardzo konstruktywnie, już poprawione;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 No to wrzucam finala, model niestety nie jest w pełni skończony, ale nie mam już czasu. Nie wiem czy dobrze go przedstawiam:] Niestety nie znam się na oświetleniu i prezentacji :D, dlatego zrobiłem jeszcze 360-tke turnaround.avi i za sugestią Crush3r'a: - niestety jakość dużo gorsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Gratuluję ukończenia i świetnego modelu. Naprawdę ciekawie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 no z tym turn aroundem super, widać jak ładnie zdają egzamin wszystkie mapki. Daj to na jakiegoś youtuba. to będzie łatwiej przyswajalne dla głosującej gawiedzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Zwykle nie jestem na tyle wygadany by komentować prace (no dobra, leń ze mnie :D) ,no ale teraz musze :D Bardzo ładny powrót na forum :D Genialna praca, ale to wiesz ;) Nie wiem czemu pisze... Może to z faktu tej samej profesji w game arcie (tylko w moim przypadku troszke mniej komercyjnie :P), może co innego.. Otóż pamiętam jak się zarejestrowałem tutaj, jeszcze jako dzieciak nie znający pojęcia poly... Walentynki 2003.. Trwała wtedy jedna z pierwszych bitew :D "Ogień wojny" bodajże.. Twój temat był pierwszym do którego zajrzałem i najbardziej utkwił mi w pamięci :D Do dziś pamiętam tą pierwszą twarz cyborga i te naramienniki przycinające łeb... Aż nie chce sie wierzyć, że to już ponad 4 lata, ale ale jakiś tam postęp zrobiłeś... Nie no, żart :D Z resztą co będę słodził, jak reszta forum mnie wyręcza :) No dobra, rozpisałem się, powspominałem troszkę, łezkę uroniłem i... ..Wracam skąd przybyłem :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 Kurcze mi tez się łezka w oku zakręciła:D Tak było, wtedy max3D.pl wyglądał inaczej, było tu co najwyżej kilkadziesiąt aktywnych osób, ambitne projekty, dobre wsparcie, miła atmosfera:) Tutaj zaczęła sie zabawa z 3D, kto by pomyślał do czego to nas doprowadzi:D Kurcze całe moje życie zaczęło sie potem obracać wokół grafiki i tak już pewnie zostanie:) eh...:) thx Chris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 no panowie jak dla mnie to nic od tamtego czasu sie nie zmienilo :-) dla mnie nadal jest zaje... kwestja tego ze wiekszosc ludzie znika z tego forum :/ a szkoda bo dla wielu to forum jest nadal czyms wiecej niz miejsce gdzie moga pokazywac swoje pracki. Ja poznalem Tu ludzi ktorzy sa poprostu niesamowici i corazczesciej dochodze do wniosku ze tak juz poprstu jest :D wszyscy graficy to zajefane ziomki o czym mialem okazje sie min przekonalem na spotaniu w warszawie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Matys dokladnie :D Blood - bo myslelismy ze sie zgrywasz :D i bralismy Cie za kogos innego :D hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 Matys -> No Ty też jesteś zajefajny ziomek:D Trzeba to spotkanie powtórzyć by the way... Dla mnie jakoś ciasno i duszno sie tu zrobiło, zrezygnowałem z forum kiedy codziennie zaczęło powstawać kilka nowych threadów o modelowaniu samochodu, czy 'moja pierwsza głowa w 3d' :) Postaram sie częściej wpadać:D Klicek - WTF ?:D dlaczego tak:D Myslałeś że w dowodzie mam napisane 'Blooddragon' ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość D I Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Blooddragon, kawal dobrej roboty. Zdecydowanie najlepiej wykonany model, oczywiscie w moim skromnym przekonaniu. Podobaja mi sie teksturki, rzezba z Zbrusha i jak to poskladales w calosc w bardzo krotkim czasie. Ubolewam jedynie:) nad podstawka, szkoda, ze Franek troche sie z nia gryzie, brakuje detalu. Ogolnie 5 plus. Moj glos na ciebie. I nie spoznij sie do roboty:) DI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Blood...a Ty pamietasz Thanatosa? ;D kurnaa to byl hit :P nigdy sie nie doczekalem, zebys zrobil texture do konca :P a teraz ;> prosze bardzo, uwijasz sie w pare dni:D good luck w robocie :P i paimetaj...NOBO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi