Kirian Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 dzieki:)) ale chyba niewidzisz kto to;( wiec model nieudany:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 widac ze to al pacino :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 rispecta 4 sculpting. Najlepszy ten koles z wielką grzywą z kilku stron przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Niektore modele juz naprawde niezle wygladaja. Zwlaszcza protek moze naprawde wyjsc git. Ostatnia glowka tak samo, dorzuc detalu i bedzie cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2007 Dzieki Nielot!:) mial to byc wlasnie młody Pacino za czasow God Father 1 dziekuje za komentarze!:) motywuja do dalszej pracy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2007 UPDATE Protossa: z racji ze to protoss musialem troszke zmienic anatomie:P wkoncu niemoge skopiowac identycznie budowy Mariusza P z inna glowa wygietymi nogami i pielucha na tylku:p nazbieralem ile sie da referek(szkicow) protossow ale wiekszosc jest rozna i niema jednej klasycznej budowy wiec pozwolilem sobie pare rzeczy zmienic... mam nadzieje ze na lepsze;P:) Bardzo!prosze o rady bo powoli koniec modelu i tylko HD detal...( raczki biedaczek ma dalej w budowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 armor dla protka w drodze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 ogólnie to szczena opada, wiadomo, ale nie podoba mi sie jego wyraz twarzy:D Wygląda jak by chciał nieudolnie gwizdać:) Ale może taki urok tej rasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 nom taka dziwna;P ale spoko bedzie mial chustke jak Zeratul: http://bestgamewallpapers.com/files/starcraft-2/zeratul.jpg pozatym ten mały wlot na dole twarzy to napewno nie usta;P niewiem co to jest ale musi raczej byc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 A mi się morduch bardzo podoba. Reszta mniej i w ogóle nie wiem jak by wyglądał w bardziej normalnym oświetleniu ale morduch super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Cookiez_ Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Świetne ZBrushowanie. Jak ty robisz sobie brusha który robi ostre krawędzie? Po prostu widze że taki dość ostry jest dlatego pytam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 facjata fajna; bez kitu :) ale tak ogulnie to zaduzo w twoich pracach zbrusha; mało konkretnego modelowania; spróbuj zrobić coś co ma mniej niz kilkaset tys poly :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 fajne fajne, teraz już wiem dlaczego te łapy tak dziesiątkowały marinsów ;D - nie chciałbym dostać z płaskiego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 niezly kox :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Jeden z lepszych protosow jakei widzialem. Dajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Witam:) model Jakuba Wędrowycza znanej mendy i szkodnika spolecznego, ale rowniez egzorcysty amatora i nieprzecietnego pijaka;)(opis dla nieznajacych typa;P) -wiedzmin przy nim to pokemon:] model z założenia do bitwy GameArt ale kampania wrzesniowa niepozwoli mi na wyrobienie sie z txt itp wiec bedzie high poly ale narazie bejsmesz(wczesna wersja- raczki jak zwykle 'sie robia'): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 apdejt głowy Jakuba z w.w bejsmesza jak zwykle prosze o owocne uwagi;) (uszy beda pod czapka wiec nietracilem na nie czasu/) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 szkoda ze ostatnio niemoge liczyc na oceny, czy fachowe rady:/ trudniej sie czegos nowego nauczyc Toudi WIP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 ładny toudi :) dłonie do poprawy i dopieszczenia bo są kwadratowe. reszta całkiem ok. co do wczesniejszej głowy.. to ma strasznie dziwny usmiech. lepiej zrób go w normalnej minie. powodzenia w dalszej pracy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Dzieki Blade!:) ten usmiech wyżej jest specjalnie;)(zebow biedaczek niema od 50 lat;P) ale bede jeszcze nad nim pracował/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 na brzuchu mu brakuje wyraźniejszego mięśnia, nie pasuje to do reszty. przegib łokciowy jest związany jak kiełbasa, co prawda trudno mi ocenić czy toudi tak ma mieć czy nie, ale jeśli ramię ma być raczej ludzkie to trochę to popraw. ogólnie mam wrażenie że przy głowie i nogach się dużo bardziej starałeś niż przy reszcie. do głowy i nóg nie mam krytycznych uwag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 11 Luty 2008 Autor Share Napisano 11 Luty 2008 Taki modelik do pewnej scenki ktora planuje powstal w chwilach pomiedzy egzaminami:) z góry dziekuje za konstruktywne uwagi i popracuje nad tym dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 fajny, podoba mi sie, troche ten luk na brzuchu ma tylko za mocno zarysowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 ładnie:) troche tłuszczyk na brzuszku:P. ps. kiedy bedzie laska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 11 Luty 2008 Autor Share Napisano 11 Luty 2008 Dziekuje Adek i Grigorio, tez wlasnie wrocilem z tren. i zauwazylem ten 'łuk', tak to jest jak cos sie robi w na raz:), zawsze musze odpoczac od modelu i popatrzec na niego po pewnym czasie by wprowadzic poprawki:) ps to nie tluszcz tylko mięsień... piwny;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 12 Luty 2008 Autor Share Napisano 12 Luty 2008 musialem to poprawic:) reszte zrobie po sesji, dodalem tez sutki i ząbki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi