Napisano 24 Sierpień 200717 l rispecta 4 sculpting. Najlepszy ten koles z wielką grzywą z kilku stron przed.
Napisano 24 Sierpień 200717 l Niektore modele juz naprawde niezle wygladaja. Zwlaszcza protek moze naprawde wyjsc git. Ostatnia glowka tak samo, dorzuc detalu i bedzie cacy.
Napisano 24 Sierpień 200717 l Autor Dzieki Nielot!:) mial to byc wlasnie młody Pacino za czasow God Father 1 dziekuje za komentarze!:) motywuja do dalszej pracy;]
Napisano 26 Sierpień 200717 l Autor UPDATE Protossa: z racji ze to protoss musialem troszke zmienic anatomie:P wkoncu niemoge skopiowac identycznie budowy Mariusza P z inna glowa wygietymi nogami i pielucha na tylku:p nazbieralem ile sie da referek(szkicow) protossow ale wiekszosc jest rozna i niema jednej klasycznej budowy wiec pozwolilem sobie pare rzeczy zmienic... mam nadzieje ze na lepsze;P:) Bardzo!prosze o rady bo powoli koniec modelu i tylko HD detal...( raczki biedaczek ma dalej w budowie:)
Napisano 2 Wrzesień 200717 l ogólnie to szczena opada, wiadomo, ale nie podoba mi sie jego wyraz twarzy:D Wygląda jak by chciał nieudolnie gwizdać:) Ale może taki urok tej rasy...
Napisano 2 Wrzesień 200717 l Autor nom taka dziwna;P ale spoko bedzie mial chustke jak Zeratul: http://bestgamewallpapers.com/files/starcraft-2/zeratul.jpg pozatym ten mały wlot na dole twarzy to napewno nie usta;P niewiem co to jest ale musi raczej byc;)
Napisano 2 Wrzesień 200717 l A mi się morduch bardzo podoba. Reszta mniej i w ogóle nie wiem jak by wyglądał w bardziej normalnym oświetleniu ale morduch super.
Napisano 2 Wrzesień 200717 l Świetne ZBrushowanie. Jak ty robisz sobie brusha który robi ostre krawędzie? Po prostu widze że taki dość ostry jest dlatego pytam :)
Napisano 2 Wrzesień 200717 l facjata fajna; bez kitu :) ale tak ogulnie to zaduzo w twoich pracach zbrusha; mało konkretnego modelowania; spróbuj zrobić coś co ma mniej niz kilkaset tys poly :) pozdro
Napisano 2 Wrzesień 200717 l fajne fajne, teraz już wiem dlaczego te łapy tak dziesiątkowały marinsów ;D - nie chciałbym dostać z płaskiego ;p
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Autor Witam:) model Jakuba Wędrowycza znanej mendy i szkodnika spolecznego, ale rowniez egzorcysty amatora i nieprzecietnego pijaka;)(opis dla nieznajacych typa;P) -wiedzmin przy nim to pokemon:] model z założenia do bitwy GameArt ale kampania wrzesniowa niepozwoli mi na wyrobienie sie z txt itp wiec bedzie high poly ale narazie bejsmesz(wczesna wersja- raczki jak zwykle 'sie robia'):
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Autor apdejt głowy Jakuba z w.w bejsmesza jak zwykle prosze o owocne uwagi;) (uszy beda pod czapka wiec nietracilem na nie czasu/) pozdrawiam!
Napisano 26 Wrzesień 200717 l Autor szkoda ze ostatnio niemoge liczyc na oceny, czy fachowe rady:/ trudniej sie czegos nowego nauczyc Toudi WIP:
Napisano 26 Wrzesień 200717 l ładny toudi :) dłonie do poprawy i dopieszczenia bo są kwadratowe. reszta całkiem ok. co do wczesniejszej głowy.. to ma strasznie dziwny usmiech. lepiej zrób go w normalnej minie. powodzenia w dalszej pracy. pozdrawiam
Napisano 27 Wrzesień 200717 l Autor Dzieki Blade!:) ten usmiech wyżej jest specjalnie;)(zebow biedaczek niema od 50 lat;P) ale bede jeszcze nad nim pracował/
Napisano 27 Wrzesień 200717 l na brzuchu mu brakuje wyraźniejszego mięśnia, nie pasuje to do reszty. przegib łokciowy jest związany jak kiełbasa, co prawda trudno mi ocenić czy toudi tak ma mieć czy nie, ale jeśli ramię ma być raczej ludzkie to trochę to popraw. ogólnie mam wrażenie że przy głowie i nogach się dużo bardziej starałeś niż przy reszcie. do głowy i nóg nie mam krytycznych uwag.
Napisano 11 Luty 200817 l Autor Taki modelik do pewnej scenki ktora planuje powstal w chwilach pomiedzy egzaminami:) z góry dziekuje za konstruktywne uwagi i popracuje nad tym dalej:)
Napisano 11 Luty 200817 l fajny, podoba mi sie, troche ten luk na brzuchu ma tylko za mocno zarysowany
Napisano 11 Luty 200817 l Autor Dziekuje Adek i Grigorio, tez wlasnie wrocilem z tren. i zauwazylem ten 'łuk', tak to jest jak cos sie robi w na raz:), zawsze musze odpoczac od modelu i popatrzec na niego po pewnym czasie by wprowadzic poprawki:) ps to nie tluszcz tylko mięsień... piwny;P
Napisano 12 Luty 200817 l Autor musialem to poprawic:) reszte zrobie po sesji, dodalem tez sutki i ząbki:P