Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 77
  • Wyświetleń 34,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rewelacja :] I ten pomysł na spawy super... Generalnie modeling i render jest świetny.

Napisano

no co tu więcej pisać? świetna robota i tyle! gratki za fronta

Napisano

co tu duzo gadac pikna robota, fura stylowa a zaraze dynamiczna, poprostu ma cos w sobie. Swietnie !

Napisano

Na uwagę zasługuje ładna prezentacja modelu, sam model wykonany jest dobrze, mozna powiedziec ze nawet bardzo, z tym ze nie jestem wielkim fanem starych pojazdów, badz tez takich o dziwnych kształtach wiec wiele na ten temat powiedziec nie moge - poprostu jako pojazd mi sie nie podoba, i dlatego tez odnosze mieszane uczucia co do oceny - wykonanie modelu jest pierwszorzedne, pomimo złego moim zdaniem wyboru - jesli idzie o model/typ pojazdu.

Rendery ukazujące wnetrze uszczuplają pracy.

Napisano
poprostu jako pojazd mi sie nie podoba, i dlatego tez odnosze mieszane uczucia co do oceny - wykonanie modelu jest pierwszorzedne, pomimo złego moim zdaniem wyboru - jesli idzie o model/typ pojazdu.

jak wynika z wypowiedzi visiona, to ta fura byla robiona na zlecenie, wiec o sam wybor auta nie powinnismy miec do niego pretensji;]

Napisano
jak wynika z wypowiedzi visiona, to ta fura byla robiona na zlecenie, wiec o sam wybor auta nie powinnismy miec do niego pretensji;]

ale ja nie mam :) jako model spoko, jako auto wogole - ale to nie wpływa na ocene

Napisano

Z "wyglądu wygląda" jak wygładzona i orurowana na siłę cobra ;)

A co do modelu, szczegółowość jest piękna i ten silniczek!

Napisano

fajna samochoda ...... tylko tekstury na oponach sa odwrotnie i druga sprawa takie wpuszczone kierunkowskazy (przednie) chyba by nie przyszly homologacji poniewaz nie widac ich jezeli patzysz z boku auta. Pozatym gicior

Napisano

No no, samochodzik przegięty na maksa,model bardzo poprawny

tylko ta matowość mi sie nie podoba,coś jest nie tak

ale na pięć ***** zasłużyłeś, brawo

pozdrawiam

Napisano

Ciekawy model i fantastyczne wykonanie! Pięknie zaprezentowany pojazd. Respect :)

Gratulacje!!!

Napisano

Wszyscy chwalą to ja pójdę pod włos ! Pomówmy o silniku - co to ?

I na renderkach strasznie sztywno wyszedł dużo gorzej od reszty, reszty której nie chwalę bo już cała polska walcząca to zrobiła ;) Miejscami shaderki źle zagrały w tej scenie miedzy innymi skóra na fotelach. Co do designu znasz moje zdanie nie od dziś. No i wchodząc w detale, wydaje mi się że niektóre elementy zawieszenia są nieco za filigranowe. Niemniej ja daje 5,23 na 6. Gratulacje i pozdrów Tadeusza czekam na prototyp :]

EDIT:

Drażni jeszcze to że bump na tapicerce wyraźnie się powtarza no weź że to na 6 dopracuj kolego sympatyczny ;)

Napisano

do modelu nie mam ja i nikt się przyczepić do niczego gdyż jest cool tylko kierowca musi być bardzo wysportowany (z resztą jak jego fura) żeby wejść do takiego samochodzika

Napisano

No i to jest wspaniale!!:D chcialbym kiedys osiagnac taki poziom... tymczasem kleje swoja scene mam nadzieje ze bede mogl sie z wami nia podzielic w czasie blizszym niz przypuszczalem :)

10/10

Napisano

...samochodzik przyjemny - jak na moj gust nieco przesadzony ale jestem pewien ze egzemplarz w realu robilby wrazenie- podoba mi sie ze to polska mysl :) -to mi sie chyba najbardziej podoba :D

...odwiedzilem stronke tego pana- szczerze to ten koncept bardziej udany niz replika Cobry- cena spora ale chyle czola przed umiejetnosciami - wykonac recznie taki samochod to juz jest cos :) -zapewe ten koncept jest w zasadzie kolejna propozycja nadwozia dla tej samej ramy- i musze powiedziec ze calkiem fajne -czyzbym wyczuwal wplywy serialu "Viper" ? ;)

Napisano

do perfekcji brakuje tylko poprawnego napisu goodyear na gumie :)

masz odwrocony napis i zle to wyglada :)

pozatym PRO :)

Napisano

Vision3d napisał że ten napis jest w jak najlepszym miejscu :) a tak poza tym to modelik mi się podoba i jest naprawde zajefajny a jedyne o co mógłbym się przyczepić to ilość szczegółów których i tak na renderze nie widać :D chyba że to było dla własnej satysfakcji... duuuuuuży respekt!!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.