Diesel Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Fajny projekt i wykonanie:)***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Szacuneczek!! Piekna robota, super detal, design rewelka - jak bede mial kase to zamawiam to autko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Rewelacja :] I ten pomysł na spawy super... Generalnie modeling i render jest świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 no co tu więcej pisać? świetna robota i tyle! gratki za fronta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 co tu duzo gadac pikna robota, fura stylowa a zaraze dynamiczna, poprostu ma cos w sobie. Swietnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Na uwagę zasługuje ładna prezentacja modelu, sam model wykonany jest dobrze, mozna powiedziec ze nawet bardzo, z tym ze nie jestem wielkim fanem starych pojazdów, badz tez takich o dziwnych kształtach wiec wiele na ten temat powiedziec nie moge - poprostu jako pojazd mi sie nie podoba, i dlatego tez odnosze mieszane uczucia co do oceny - wykonanie modelu jest pierwszorzedne, pomimo złego moim zdaniem wyboru - jesli idzie o model/typ pojazdu. Rendery ukazujące wnetrze uszczuplają pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 poprostu jako pojazd mi sie nie podoba, i dlatego tez odnosze mieszane uczucia co do oceny - wykonanie modelu jest pierwszorzedne, pomimo złego moim zdaniem wyboru - jesli idzie o model/typ pojazdu. jak wynika z wypowiedzi visiona, to ta fura byla robiona na zlecenie, wiec o sam wybor auta nie powinnismy miec do niego pretensji;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 jak wynika z wypowiedzi visiona, to ta fura byla robiona na zlecenie, wiec o sam wybor auta nie powinnismy miec do niego pretensji;] ale ja nie mam :) jako model spoko, jako auto wogole - ale to nie wpływa na ocene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 podobna do cobry, bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Chyba nic odkrywczego już nie napisze?! o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ozi_91 Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Z "wyglądu wygląda" jak wygładzona i orurowana na siłę cobra ;) A co do modelu, szczegółowość jest piękna i ten silniczek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 kawał solidnej roboty! i w symie nie zły czas wykonania. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 fajna samochoda ...... tylko tekstury na oponach sa odwrotnie i druga sprawa takie wpuszczone kierunkowskazy (przednie) chyba by nie przyszly homologacji poniewaz nie widac ich jezeli patzysz z boku auta. Pozatym gicior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 No no, samochodzik przegięty na maksa,model bardzo poprawny tylko ta matowość mi sie nie podoba,coś jest nie tak ale na pięć ***** zasłużyłeś, brawo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Ciekawy model i fantastyczne wykonanie! Pięknie zaprezentowany pojazd. Respect :) Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 pierwsze 3 renderki b. fajne, wnętrze wyszło sztucznie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 serwus :) bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 no nie wiem :) jak na forum nic nie ma to nic nie ma :) a jak wpadnie perełka to przez kolejne kilka miesiecy moze sie nic nie pojawiac :) gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Wszyscy chwalą to ja pójdę pod włos ! Pomówmy o silniku - co to ? I na renderkach strasznie sztywno wyszedł dużo gorzej od reszty, reszty której nie chwalę bo już cała polska walcząca to zrobiła ;) Miejscami shaderki źle zagrały w tej scenie miedzy innymi skóra na fotelach. Co do designu znasz moje zdanie nie od dziś. No i wchodząc w detale, wydaje mi się że niektóre elementy zawieszenia są nieco za filigranowe. Niemniej ja daje 5,23 na 6. Gratulacje i pozdrów Tadeusza czekam na prototyp :] EDIT: Drażni jeszcze to że bump na tapicerce wyraźnie się powtarza no weź że to na 6 dopracuj kolego sympatyczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 do modelu nie mam ja i nikt się przyczepić do niczego gdyż jest cool tylko kierowca musi być bardzo wysportowany (z resztą jak jego fura) żeby wejść do takiego samochodzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość shadowmajk Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 No i to jest wspaniale!!:D chcialbym kiedys osiagnac taki poziom... tymczasem kleje swoja scene mam nadzieje ze bede mogl sie z wami nia podzielic w czasie blizszym niz przypuszczalem :) 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 bardzo fajne autko :) naprawde swietnie ci to wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Piękne !!!! normalnie arcycacko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 ...samochodzik przyjemny - jak na moj gust nieco przesadzony ale jestem pewien ze egzemplarz w realu robilby wrazenie- podoba mi sie ze to polska mysl :) -to mi sie chyba najbardziej podoba :D ...odwiedzilem stronke tego pana- szczerze to ten koncept bardziej udany niz replika Cobry- cena spora ale chyle czola przed umiejetnosciami - wykonac recznie taki samochod to juz jest cos :) -zapewe ten koncept jest w zasadzie kolejna propozycja nadwozia dla tej samej ramy- i musze powiedziec ze calkiem fajne -czyzbym wyczuwal wplywy serialu "Viper" ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKOL3D Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 :eek: super po prostu... Nawet silnik jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 do perfekcji brakuje tylko poprawnego napisu goodyear na gumie :) masz odwrocony napis i zle to wyglada :) pozatym PRO :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroyik2006 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Vision3d napisał że ten napis jest w jak najlepszym miejscu :) a tak poza tym to modelik mi się podoba i jest naprawde zajefajny a jedyne o co mógłbym się przyczepić to ilość szczegółów których i tak na renderze nie widać :D chyba że to było dla własnej satysfakcji... duuuuuuży respekt!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi