Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Jak widze moja teczka nie cieszy siie popularnoscia.

No ale trudno. wrzucam nowgo spida z wczoraj, jakies 40 minutek.

kotek.jpg

Dorzucam jescze jeden, 30 minutek:

jaskinia.jpg

• Odpowiedzi 862
  • Wyświetleń 154,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No fajne masz te wizje ortheza nie powiem. Troche Tortura czuc w twoich pracach, nie mnie osadzac ale moze warto sie przelamac i poszukac czegos innego w rysunku niz kreseczek?

A i poeksperymentuj z trybami mieszkania (overlay soft light itp itd) przy mieszaniu kolorow bo troche zbita paleta operujesz

Napisano
  • Autor

dzieki ze wpadłes :]

genrelanie to ja mam tendencje do monochromu. teraz i tak juz jest lepiej niz kiedys.

Napisano
  • Autor

trzeba troche zasilic teczunie :-)

spidzik a la blady runer i chyba final do konkursa na cgtalk Uplift Universe

blade3m.jpg

uplift16m.jpg

Napisano

zbyt dosłownie jej oczy potraktowałeś, przy fajnej malarskości całego speeda. tło jakieś zryte, ostrzejsze niż postać w kolorze i kształcie.

Uplift Universe świetne, szczególnie, że udało ci się nad kompozycją i rozróżnieniem planów zapanować

Napisano

Fajny uplift ale nadal mi nie pasuje to jego opancerzenie, nie pasuję do medyka-aliena ... świetne speedy, ciężko mi sie powstrzymać od malowania myszką...

Napisano

czy to ty jescze 3 miesiace temu rysowales myszka w paintcie czy cie z kims myle?

2 obrazek z posta#262 jest swietny.

Napisano

ooooo :) w perwszym (tabletowym) anatomicznie jeszcze troche krzywo, ale technicznie jakas przyjemna swiezoscia powialo!! I kolorki bardzo bardzo. Oloweczki tez przujemnie lekkie :)

bardzo mi sie podoba!

Musze uwazniej przejrzec Twoja teczke, bo mam wrazenie, ze fajnie to sie wszystko u Ciebie zaczyna skladac do kupy :))

Napisano
  • Autor

Dzieki za komenta:]

Krzywo to malo powiedziane :/ przedemena jeszcze taka kupa roboty, ze nie widac co jest za nia.

Napisano

ostatnie ciekawe

PS: sciagnie sobie brushe z neta...

Napisano
  • Autor

dzieki za komenty :)

a ja wrzucam koljengo spida z dzis, z referki... fuj :)

girl0606.jpg

Napisano

Nie wiem czemu on taki smutny ;),

wydaje mi się że jego prawa część czaszki za mocno poszła w górę, a tak całkiem sympatyczne stworzonko ;) ...

//Pozdr/.

Napisano

Ładnie ładnie ale ten pierwszy plan mi nie pasuje jakiś taki płaski się wydaje

Napisano

Bardzo przyjemna kompozycja, sposób w jaki prowadzisz światłem oko. Nawet można darować te drzewa/krzaki z kopiuj->wklej :) Chyba, że się mylę?

Napisano

przed przed ostatni ma rewelacyjną kolorystyke...niezly progres :) ogolnie w twojej tworczosci