ortheza Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Jak widze moja teczka nie cieszy siie popularnoscia. No ale trudno. wrzucam nowgo spida z wczoraj, jakies 40 minutek. Dorzucam jescze jeden, 30 minutek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 dziejszy spidzik pt. wsciekla kometa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 No fajne masz te wizje ortheza nie powiem. Troche Tortura czuc w twoich pracach, nie mnie osadzac ale moze warto sie przelamac i poszukac czegos innego w rysunku niz kreseczek? A i poeksperymentuj z trybami mieszkania (overlay soft light itp itd) przy mieszaniu kolorow bo troche zbita paleta operujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 dzieki ze wpadłes :] genrelanie to ja mam tendencje do monochromu. teraz i tak juz jest lepiej niz kiedys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 niebiski las, spidzik z teraz. jakies 45minutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 świetne te twoje pracki, podobają mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Śliczności. Miło popatrzeć. Dziel sie więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2008 mały spid przed wzieciem sie do roboty, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 popieram ..super klimat dajesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2008 dzieki :-) dzis molziwe ze ipdejcik bedzie jakis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 trzeba troche zasilic teczunie :-) spidzik a la blady runer i chyba final do konkursa na cgtalk Uplift Universe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 sympatyczny ten ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 future china-town mnie sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 jeszce jeden spidzik z ... teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Uplift jest na prawdę doby - bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 15 Maj 2008 Autor Share Napisano 15 Maj 2008 (edytowane) Edytowane 15 Maj 2008 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 zbyt dosłownie jej oczy potraktowałeś, przy fajnej malarskości całego speeda. tło jakieś zryte, ostrzejsze niż postać w kolorze i kształcie. Uplift Universe świetne, szczególnie, że udało ci się nad kompozycją i rozróżnieniem planów zapanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 Fajny uplift ale nadal mi nie pasuje to jego opancerzenie, nie pasuję do medyka-aliena ... świetne speedy, ciężko mi sie powstrzymać od malowania myszką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 21 Maj 2008 Autor Share Napisano 21 Maj 2008 dw szybkie spontany na 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 czy to ty jescze 3 miesiace temu rysowales myszka w paintcie czy cie z kims myle? 2 obrazek z posta#262 jest swietny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 to raczej mnie z kims mylisz. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 odrobinke z refki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 25 Maj 2008 Autor Share Napisano 25 Maj 2008 Troche zmagan olowkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 ooooo :) w perwszym (tabletowym) anatomicznie jeszcze troche krzywo, ale technicznie jakas przyjemna swiezoscia powialo!! I kolorki bardzo bardzo. Oloweczki tez przujemnie lekkie :) bardzo mi sie podoba! Musze uwazniej przejrzec Twoja teczke, bo mam wrazenie, ze fajnie to sie wszystko u Ciebie zaczyna skladac do kupy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 25 Maj 2008 Autor Share Napisano 25 Maj 2008 Dzieki za komenta:] Krzywo to malo powiedziane :/ przedemena jeszcze taka kupa roboty, ze nie widac co jest za nia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 to z referki to najlepsza twoja praca, zdecydowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 25 Maj 2008 Autor Share Napisano 25 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 25 Maj 2008 Autor Share Napisano 25 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 wow...to z refki super (pomijajac ze krzywo :) i ta murena tez bardzo fajna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 30 Maj 2008 Autor Share Napisano 30 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 31 Maj 2008 Autor Share Napisano 31 Maj 2008 (edytowane) poprawka wkrotce :) Edytowane 31 Maj 2008 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 (edytowane) Edytowane 5 Czerwiec 2008 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 ostatnie ciekawe PS: sciagnie sobie brushe z neta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 ostatnie i przedostatnie bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 dzieki za komenty :) a ja wrzucam koljengo spida z dzis, z referki... fuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysteryofalbesila Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Bardzo fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Nie wiem czemu on taki smutny ;), wydaje mi się że jego prawa część czaszki za mocno poszła w górę, a tak całkiem sympatyczne stworzonko ;) ... //Pozdr/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2008 pora odswiezyc teczke po urlopie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bornix Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Ładnie ładnie ale ten pierwszy plan mi nie pasuje jakiś taki płaski się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0od Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Bardzo przyjemna kompozycja, sposób w jaki prowadzisz światłem oko. Nawet można darować te drzewa/krzaki z kopiuj->wklej :) Chyba, że się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
len_art Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Ładne w kolorze...robi klimacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 22 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 rewelka ostatni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 przed przed ostatni ma rewelacyjną kolorystyke...niezly progres :) ogolnie w twojej tworczosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi