Ania Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 Sprężynki chyba nie mają mocowania, wyglądają jakby wychodziły prosto z metalu nogi. Teraz materiał wygląda dużo lepiej.
Kimmi Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 No fajnie tylko, że tych sprężynek nie powinno tam raczej być. Z technicznego punktu widzenia w niczym by one nie pomogły, zamiast nich wstawiłbym jakieś siłowniki. Gratuluję pomysłu.
Mortom Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Napisano 13 Styczeń 2008 Dzięki Aniu i Kammi..macie racje sprężynki nie pasują totalnie. A tu przymiarka do malowania wikinga, bardzo wczesna wersja..co o tym sadzicie??
tokem Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 Witam Na ostatnim obrazku te kapselki na tarczy trochę takie "niekapslowate" - płaskie i mają chyba za mało ząbków. Co do poprzednich renderów to nie upierałbym się przy superrealistycznej rdzy (pomijam fakt, że chyba masz odwrotnie ustawionego bumpa) na nogach mecha. Wtedy dopiero wyglądałaby to dziwnie w takiej scenie jaką planujesz. Tak sądzę :). Jeśli mech miałby mieć przekreślone znaczki pepsi to może wiking miałby u pasa przytroczone niebieskie sprężynki ( te od otwierania puszki) niczym skalpy u czerwonoskórych. Dobrze, że wróciłeś na wojenną ścieżkę :) Pozdrawiam
kamil.ochel Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 Wydaje mi się że teksturka wikinga, a szczególnie tło trochę za bardzo sposteryzowane. Przez to wygląda jak by był namalowany, nie 3d. Zgadzam się z uwagami z poprzedniego postu + nie podoba mi się napis na spodzie puszki i te przypadkowe numerki (za często powtarza się 4, 5 i 6)
Kr3tz Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 (...)Przez to wygląda jak by był namalowany, nie 3d.(...) imho pojscie w ta strone byloby dobrym pomyslem, dodalo by klimatu.
Gość jymal Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 Heh...no świetnie...pomysł zaj.... wszytko super. Zgadzam się co do numerków na dole puszki. Jak skończysz, zanimuj to i wyślij gdzieś do pepsi, albo coli...zależy która ma wygrać xD może zrobią z tego reklame x))
kamil.ochel Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 Jakby zrobili z tego reklamę i ją puścili to Pepsi by Colę zabiła. Nie podoba mi się jeszcze topór. Jest kanciasty (może taki miał być) Pozdrawiam i powodzenia
tokem Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 jeszcze w sprawie kapselka ;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4be6e0989690bf09.html Mam nadzieję, że nie będziesz miał za złe
Gość ant-3d Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 heh to jak sie tak kolegi z kapselkiem czepiliscie to wspomoge kolege tym tutem do kapselka. http://www.tutoriaisweb.com/abrir.php?acao=visitar&id=552
Mortom Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 Odkopuje wątek... szlak by to trafił, 2 lata minęło od ostatniego postu! Ale kupiłem nowy monitor i chciałem wypróbować go na czymś innym niż wizki :) Zmieniłem trochę tex wikinga na bardziej zaprawionego w bojach. Hełm ma imitować chochlę z urwaną rączką, ale raczej nie imituje :| Ciekaw jestem co powiedzie o tym po takim szmacie czasu :) Pozdr :)
mk2 Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Haha świetne te modele :) To jest dobry pomysł na grę :)
Szymon_176 Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 A mnie ciekawi druga strona konfliktu. Z kim będą walczyć?
Mortom Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 Jak to z kim... z odwiecznym i podstępnym wrogiem... Pepsi :>
FF Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Na tarczy sie chyba nosi swoje godło a nie przeciwnika;)
Marten Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 To nie godło na tarczy tylko skalpy pokonanych wrogów :), butelkowców z klanu Pepsi Podpisuję się : pomysł świetny
carlosss Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 wątek zmartwychwstał! no niezłe te puszeczki pytanie tylko czy Pepsi będzie tą dobrą stroną czy złą :D
Mortom Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Napisano 7 Grudzień 2010 Jako fan "czerwonych" odpowiadam, że Pepsi będzie stroną zła... ;)
Moonred Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Jako że wszystko pokazujesz jako takie, zrobione z "niczego" trochę rażą mnie rogi. Jakoś może je "przytwierdzić" do chochli.
velendil Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 tak jak napisal Moonred, przytwierdz rogi i mnie strasznie rażą śróby, takie kopjuj wklej.. Puszka jest mega, bardzo mi sie podoba tekstura te wszystkie zadrapania, czekam na dalszy up pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi