Napisano 15 Lipiec 200717 l Jo jo Witam wszystkich, dawno nic nie zakładałem i nie wrzucałem więc tak mnie wzięło, że postanowiłem się przypomnieć i z grubsza powrzucać co 'ostatnio' wypociłem ;) najpierw notka o wystawie możecie znaleźć ją w wątku z niusami http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=568564#post568564 a tu pracki nie wrzucę wszystkich bo nie mam tyle czasu ale myśl, że wątek mnie zmobilizuje :) Anglorama marzec 2007[36] Anglorama lipiec 2007[37] rys mój scenariusz Tomek Kontny Ilustracje dla budynku użyteczności publicznej w Belfaście (ilustracje jeszcze nie wisza ale juz zgrubsza skończone) i naprędce wizka Paski dla 'głosika' magazyn dla polonii w pn irlandii pozdrawiam :) Edytowane 14 Styczeń 201015 l przez little-ninja
Napisano 15 Lipiec 200717 l Autor dzieki :) wizka ... to foto z wklejonymi w ps'ie ramkami z ilustracjiami, to miałem na myśli :)
Napisano 15 Lipiec 200717 l Rozumiem :) mógłbys sie pokusic o odbicia - stworzyło by to efekt szkła przed obrazkiem. Ale i tak rządzisz :D
Napisano 15 Lipiec 200717 l To jest masakrycznie fajne;] Uwielbiam takie coś :D Masz więcej tych pasków??...Gimi Gimi...! Pozdro.
Napisano 15 Lipiec 200717 l :O wow, potężne te prace. Szczególnie most i "nie too"...i rybki fajne, niezły pomysł. będzie więcej? pozdrawiam!
Napisano 15 Lipiec 200717 l Pretty ugly ... tfuuu ... I meant zajebiste! Wreszcie coś wrzuciłeś - podoba mi się bardzo - kolory świetne, fajne historyjki, a linearty + ciekawe perspektywy w tych co na ścianę idą - genialne! Pozdro!
Napisano 15 Lipiec 200717 l No tak.. :) Brakowało mi troszkę Twoich prac... szalenie lubię patrzeć na to co robisz a tu taka uczta! Rewelacyjnie :) pozdrawiam gorąco!
Napisano 16 Lipiec 200717 l bardzo bardzo fajne. Kiwi rozczulające, rybki refleksyjne. Ilustracje klimatyczne i ujmujące. Most absolutnie rewelacyjny. Z miłą chęcią powiesiłbym sobie go na ścianie.
Napisano 16 Lipiec 200717 l ufff... kawał dobrej ilustracji! Oglądałem z zapartym tchem;) Gratuluję warsztatu i wyobraźni;) Pozdrawiam
Napisano 16 Lipiec 200717 l no swietnie sie to oglada i czyta, most nasuwa mi skojarzenia z escherem...
Napisano 16 Lipiec 200717 l Autor hindus ..wiesz to dla klienta na szybko żeby wiedział jak to będzie fizycznie wyglądało pokazałem na forum tylko żeby było widać jak fizycznie to zawiśnie :) (ale niewątpliwie by się przydały te refleksy seksy ;)) CzAk1 : pasek idzie raz na miesiąc wrzucę z lipca i z sierpnia - przed premiera dla cię heh :) Georgas,Marduk,KLICEK,leszek_lenia,mort,leander,Siegmar,Touch,misiekhc: dzieki panowie :) Morbid Karbid : mogę ci przesłać w lepciejszej rozdziałce heh Kris_R : tez bys ruszył tyłek ty leniu jeden :P mant-raz: eee przesadzasz ... nom ale może ziarnko prawdy w tym siedzi poz
Napisano 21 Lipiec 200717 l gicik ten belfascki:) tez zaczalem smigac teraz toonsy ale nie moge pokazac:/ pozdro maan
Napisano 31 Lipiec 200717 l Autor tu odnosnie wystawy info http://www.komiks.gildia.pl/ pod tym linkiem o wiele wiele lepciejsze zdjecia http://www.gucki.prv.pl/ a na 2 co jest w tle ??:P
Napisano 31 Lipiec 200717 l a na 2 co jest w tle ??:P Probuje zobaczyc, ale plecy tego pana na pierwszym planie swoja magnetyczna sila odciagaja uwage od tla ;) Gratuluje wystawy! Generalnie chyba wymagajaca i wyczerpujaca impreza. Bardzo fajnie to na zdjeciach wyglada.
Napisano 31 Lipiec 200717 l wyglada fajowo a ten pan na 4tym to Ty ? gratki tak wogole, szkoda ze nie ma zadnego materialu filmowego,bo fajny klimat musial byc
Napisano 31 Lipiec 200717 l Autor wyczerpujaca ale przyjemna sprawa nie da sie ukryc ;P ten ostatni to ja a material filmowy bedzie: 11 sierpnia w TVP polonia okolo 16 w programie o pieknie brzmiacej nazwie 'sniadanie na podwieczorek' reportaz o calym tygodniu kultury polskiej w belfascie i jakis wywiad tez tam wpadl niechcacy wiec mozecie chlopy zobaczyc i mi nagrac bo nie mam jak :P poz ps. klimat na wystawie solidny przerodzil sie w impreze ...win bylo 6, a zubrowek tez bodajze 6 tych (0,7) i moze przez to tyle ludzi :P ps. II te magnetyczne plecy to niestety nie boby :P chlopak w kraju wtedy pil :)
Napisano 31 Lipiec 200717 l ps. II te magnetyczne plecy to niestety nie boby :P chlopak w kraju wtedy pil :)Ech. Tak to jest jak sie dlugo czyichs plecow nie widzi. Jesli boba czasem tu zaglada poprosze o podeslanie zdjecia jego plecow, zebym obcych ludzi na ulicy nie zaczepial :P
Napisano 7 Sierpień 200717 l No kucza panie, jak to się mówi: dajesz radę. Nie przeglądam za często 2D, a widzę, że błąd ogromny to. Kreska świetna, a wiadukt kolejowy wprost genialny. Ja tu Tortura komiks chcę, a teraz Twój też chcę. Czekać mi na fajne rzeczy przyszło. Powodzenia życzę i sukcesów.
Napisano 11 Sierpień 200717 l Tak jak obiecałem nagrałem cały program, jak chcesz skompresuje i wrzuce na ftp, a tutaj Twoj wywiadzik :) http://www.youtube.com/watch?v=862vF7gYGcw Gratulacje i powodzenia dalej :) pozdrawiam
Napisano 11 Sierpień 200717 l Autor jestes kochaaaany :) ach ci gorzowianie to takie słowne chłopaki, jak mogę jeszcze o coś prosić to byłbym wdzięczny za wrzut na ftp :). i cos na odswierzenie watku ;) poz i dzieki jeszcze raz klicek :)
Napisano 11 Sierpień 200717 l Szkoda, ze wycieli fragment jak opowiadales o kumplach z max3d.pl, ale poza tym super wywiad ;)
Napisano 11 Sierpień 200717 l no problemas. Wracajac do wywiadu to rzeczywiscie szkoda ze wycieli :| wrzucam na ftp, mam nadzieje ze nie przeszkadza Ci kompresja rmvb ? ;)
Napisano 11 Sierpień 200717 l Autor leander: mówiłem mówiłem i nawet wujka zdziśka pozdrawiałem ale wycieli ech cóż ..tvp ;P klicek : się zobaczy czy przeszkadza czy nie //;) a co do wracania do rzeczywistości wróciłem zaraz tego samego dnia ...spoko spoko :) prawdę mówiąc wywiad wypadł dość sztywno bo się zestresowałem kobitą :P i szczurzy zacisk na ustach miałem przez cały czas nom ale cóż ... taka karma ;) ps. prześlij mi co i jak jak chcesz mogę ci udostępnić mojego ftpa jeszcze raz dzieki :) poz
Napisano 12 Sierpień 200717 l ok spoko mam tam jakies ftp ;) cały program : http://www.digital-aktimel.pl/pub/littleninja.rar sam wywiad : http://www.digital-aktimel.pl/pub/littleninja2.rar pozdro
Napisano 13 Sierpień 200717 l ja widziałem wczoraj niechcący na TV Polonia; z początku myślałem, że ktoś tam twoje prace małpował, ale jak już przyszło do wywiadu to ryj wydał mi się znajomy. prace śliczniusie.
Napisano 13 Sierpień 200717 l Ja cały czas myślałem że jednak dalej masz swoją łysinkę ...a tu włos...;) Fajnie wyszło. Pozdrawiam.
Napisano 30 Październik 200717 l Autor no i po dłuższej przerwie skromny updejcik praca brała udział w konkursie komiksowym w łodzi ale nic nie zdziałała, nom w sumie mało konkursowe to było, ale chciałem się zmierzyć z takim tematem...jestem ciekaw jak gorzowianie to odbierają... błędem też tego komiksu było to że zastosowałem 2 myki czyli wtrąciłem retrospekcje i zmianę pory dnia co nie jest tak czytelne przy tak skondensowanej historii ale cóż siem uczem poz scen tomek kontny rys moj
Napisano 31 Październik 200717 l grautulacje stylu, rewelacyjna kreska + kolory + poczucie humoru = WIELKI GIT!!! Jestem pod wrażeniem ;]
Napisano 31 Październik 200717 l Autor dzięki za odzew co do żużla to rzeczywiście rzadkość na maksa oki jeszcze cuś najnowszy numer angloramy i komiks 2 stronicowy: scenariusz tomek kontny rys jo ;) okładka miniaturka pierwsza strona druga strona pozdrówka
Napisano 7 Listopad 200717 l Autor Miałem przerwę w dostawie prądu i serwer mi padł nom ale teraz odżył i wrzucam mały updejt kolejne paski jeszcze jedna ilustracja z wcześniejszego cyklu pozdrawiam
Napisano 8 Listopad 200717 l co do tej ilustracji ostatniej na papierze - technicznie jak to robiles? klasycznie/digitalnie/hybrydowo? stylowe i kolorystycznie łechtające =)
Napisano 9 Listopad 200717 l Autor mant-raz: hybrudowo szkic recznie, 'tusz' i kolor w kompie papier to podkładka z referki, ciut podrasowana drakula: mógłbyś się określić dokładniej co i jak? bo to byłoby bardzo inspirujące :), co do pasków to sprawa oderwana od wszystkiego co robię aktualnie i w ogólnie. Do angloramy to też sprawa komercyjna. Zużel to autorska rzecz(z Tomkiem Kontnym of course) i nie to żebym się tłumaczył tak wygląda komercyjny pawel i mniej komercyjny ale wiem że może się nie podobać :) tak czy siak czekam na odp. prrrszalony: cieszem siem :) poz
Napisano 3 Grudzień 200717 l Autor oki tu coś mi się rozniosło po necie o tym komiksie :) http://miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35214,4713589.html i okładeczka dla innych planet, klub obchodzi 10 latek: pozdrawiam
Napisano 3 Grudzień 200717 l ładnie wyszła ta okładka, gadałem z Prezesem i też miałem coś wysmarować, ale na gadaniu się skończyło :P bywasz na spotkaniach? ;)