little-ninja Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 (edytowane) Jo jo Witam wszystkich, dawno nic nie zakładałem i nie wrzucałem więc tak mnie wzięło, że postanowiłem się przypomnieć i z grubsza powrzucać co 'ostatnio' wypociłem ;) najpierw notka o wystawie możecie znaleźć ją w wątku z niusami http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=568564#post568564 a tu pracki nie wrzucę wszystkich bo nie mam tyle czasu ale myśl, że wątek mnie zmobilizuje :) Anglorama marzec 2007[36] Anglorama lipiec 2007[37] rys mój scenariusz Tomek Kontny Ilustracje dla budynku użyteczności publicznej w Belfaście (ilustracje jeszcze nie wisza ale juz zgrubsza skończone) i naprędce wizka Paski dla 'głosika' magazyn dla polonii w pn irlandii pozdrawiam :) Edytowane 14 Styczeń 2010 przez little-ninja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Świetne prace - zwłaszcza most !!!! Wizka to photo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2007 dzieki :) wizka ... to foto z wklejonymi w ps'ie ramkami z ilustracjiami, to miałem na myśli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Rozumiem :) mógłbys sie pokusic o odbicia - stworzyło by to efekt szkła przed obrazkiem. Ale i tak rządzisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 To jest masakrycznie fajne;] Uwielbiam takie coś :D Masz więcej tych pasków??...Gimi Gimi...! Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 kapitalne :) podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Great! Najlepsze ilustracje - Pierwsza klasa ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 genialne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 wypas....zwlaszcza te na scianie ;) luks...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 :O wow, potężne te prace. Szczególnie most i "nie too"...i rybki fajne, niezły pomysł. będzie więcej? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 pretty great! Akcja z rybkami rozbraja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Pretty ugly ... tfuuu ... I meant zajebiste! Wreszcie coś wrzuciłeś - podoba mi się bardzo - kolory świetne, fajne historyjki, a linearty + ciekawe perspektywy w tych co na ścianę idą - genialne! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 No tak.. :) Brakowało mi troszkę Twoich prac... szalenie lubię patrzeć na to co robisz a tu taka uczta! Rewelacyjnie :) pozdrawiam gorąco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 bardzo bardzo fajne. Kiwi rozczulające, rybki refleksyjne. Ilustracje klimatyczne i ujmujące. Most absolutnie rewelacyjny. Z miłą chęcią powiesiłbym sobie go na ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 ufff... kawał dobrej ilustracji! Oglądałem z zapartym tchem;) Gratuluję warsztatu i wyobraźni;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 elegancko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 no swietnie sie to oglada i czyta, most nasuwa mi skojarzenia z escherem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2007 hindus ..wiesz to dla klienta na szybko żeby wiedział jak to będzie fizycznie wyglądało pokazałem na forum tylko żeby było widać jak fizycznie to zawiśnie :) (ale niewątpliwie by się przydały te refleksy seksy ;)) CzAk1 : pasek idzie raz na miesiąc wrzucę z lipca i z sierpnia - przed premiera dla cię heh :) Georgas,Marduk,KLICEK,leszek_lenia,mort,leander,Siegmar,Touch,misiekhc: dzieki panowie :) Morbid Karbid : mogę ci przesłać w lepciejszej rozdziałce heh Kris_R : tez bys ruszył tyłek ty leniu jeden :P mant-raz: eee przesadzasz ... nom ale może ziarnko prawdy w tym siedzi poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 gicik ten belfascki:) tez zaczalem smigac teraz toonsy ale nie moge pokazac:/ pozdro maan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 zawsze mozesz przeslac na prajwa :) jestem ciekaw man poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2007 tu odnosnie wystawy info http://www.komiks.gildia.pl/ pod tym linkiem o wiele wiele lepciejsze zdjecia http://www.gucki.prv.pl/ a na 2 co jest w tle ??:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 a na 2 co jest w tle ??:P Probuje zobaczyc, ale plecy tego pana na pierwszym planie swoja magnetyczna sila odciagaja uwage od tla ;) Gratuluje wystawy! Generalnie chyba wymagajaca i wyczerpujaca impreza. Bardzo fajnie to na zdjeciach wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 wyglada fajowo a ten pan na 4tym to Ty ? gratki tak wogole, szkoda ze nie ma zadnego materialu filmowego,bo fajny klimat musial byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2007 wyczerpujaca ale przyjemna sprawa nie da sie ukryc ;P ten ostatni to ja a material filmowy bedzie: 11 sierpnia w TVP polonia okolo 16 w programie o pieknie brzmiacej nazwie 'sniadanie na podwieczorek' reportaz o calym tygodniu kultury polskiej w belfascie i jakis wywiad tez tam wpadl niechcacy wiec mozecie chlopy zobaczyc i mi nagrac bo nie mam jak :P poz ps. klimat na wystawie solidny przerodzil sie w impreze ...win bylo 6, a zubrowek tez bodajze 6 tych (0,7) i moze przez to tyle ludzi :P ps. II te magnetyczne plecy to niestety nie boby :P chlopak w kraju wtedy pil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 spoko nagram :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2007 z góry dzieki i trzymam za slowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 ps. II te magnetyczne plecy to niestety nie boby :P chlopak w kraju wtedy pil :)Ech. Tak to jest jak sie dlugo czyichs plecow nie widzi. Jesli boba czasem tu zaglada poprosze o podeslanie zdjecia jego plecow, zebym obcych ludzi na ulicy nie zaczepial :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 masz niezla kreske . brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 No kucza panie, jak to się mówi: dajesz radę. Nie przeglądam za często 2D, a widzę, że błąd ogromny to. Kreska świetna, a wiadukt kolejowy wprost genialny. Ja tu Tortura komiks chcę, a teraz Twój też chcę. Czekać mi na fajne rzeczy przyszło. Powodzenia życzę i sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Tak jak obiecałem nagrałem cały program, jak chcesz skompresuje i wrzuce na ftp, a tutaj Twoj wywiadzik :) http://www.youtube.com/watch?v=862vF7gYGcw Gratulacje i powodzenia dalej :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 jestes kochaaaany :) ach ci gorzowianie to takie słowne chłopaki, jak mogę jeszcze o coś prosić to byłbym wdzięczny za wrzut na ftp :). i cos na odswierzenie watku ;) poz i dzieki jeszcze raz klicek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Szkoda, ze wycieli fragment jak opowiadales o kumplach z max3d.pl, ale poza tym super wywiad ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 no problemas. Wracajac do wywiadu to rzeczywiscie szkoda ze wycieli :| wrzucam na ftp, mam nadzieje ze nie przeszkadza Ci kompresja rmvb ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 leander: mówiłem mówiłem i nawet wujka zdziśka pozdrawiałem ale wycieli ech cóż ..tvp ;P klicek : się zobaczy czy przeszkadza czy nie //;) a co do wracania do rzeczywistości wróciłem zaraz tego samego dnia ...spoko spoko :) prawdę mówiąc wywiad wypadł dość sztywno bo się zestresowałem kobitą :P i szczurzy zacisk na ustach miałem przez cały czas nom ale cóż ... taka karma ;) ps. prześlij mi co i jak jak chcesz mogę ci udostępnić mojego ftpa jeszcze raz dzieki :) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 ok spoko mam tam jakies ftp ;) cały program : http://www.digital-aktimel.pl/pub/littleninja.rar sam wywiad : http://www.digital-aktimel.pl/pub/littleninja2.rar pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 ja widziałem wczoraj niechcący na TV Polonia; z początku myślałem, że ktoś tam twoje prace małpował, ale jak już przyszło do wywiadu to ryj wydał mi się znajomy. prace śliczniusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Ja cały czas myślałem że jednak dalej masz swoją łysinkę ...a tu włos...;) Fajnie wyszło. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 no i po dłuższej przerwie skromny updejcik praca brała udział w konkursie komiksowym w łodzi ale nic nie zdziałała, nom w sumie mało konkursowe to było, ale chciałem się zmierzyć z takim tematem...jestem ciekaw jak gorzowianie to odbierają... błędem też tego komiksu było to że zastosowałem 2 myki czyli wtrąciłem retrospekcje i zmianę pory dnia co nie jest tak czytelne przy tak skondensowanej historii ale cóż siem uczem poz scen tomek kontny rys moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 ...fajnie, że o Jancarzu! Komiks o żużlu to rzadkość.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 grautulacje stylu, rewelacyjna kreska + kolory + poczucie humoru = WIELKI GIT!!! Jestem pod wrażeniem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 dzięki za odzew co do żużla to rzeczywiście rzadkość na maksa oki jeszcze cuś najnowszy numer angloramy i komiks 2 stronicowy: scenariusz tomek kontny rys jo ;) okładka miniaturka pierwsza strona druga strona pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 7 Listopad 2007 Autor Share Napisano 7 Listopad 2007 Miałem przerwę w dostawie prądu i serwer mi padł nom ale teraz odżył i wrzucam mały updejt kolejne paski jeszcze jedna ilustracja z wcześniejszego cyklu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 co do tej ilustracji ostatniej na papierze - technicznie jak to robiles? klasycznie/digitalnie/hybrydowo? stylowe i kolorystycznie łechtające =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Nie przemawia do mnie... kiedys jakos bardziej mi Twoj styl pasowal :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 bardzo podoba mi się ostatnia ilustracja, mocno inspirująca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 mant-raz: hybrudowo szkic recznie, 'tusz' i kolor w kompie papier to podkładka z referki, ciut podrasowana drakula: mógłbyś się określić dokładniej co i jak? bo to byłoby bardzo inspirujące :), co do pasków to sprawa oderwana od wszystkiego co robię aktualnie i w ogólnie. Do angloramy to też sprawa komercyjna. Zużel to autorska rzecz(z Tomkiem Kontnym of course) i nie to żebym się tłumaczył tak wygląda komercyjny pawel i mniej komercyjny ale wiem że może się nie podobać :) tak czy siak czekam na odp. prrrszalony: cieszem siem :) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 rewelka prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 oki tu coś mi się rozniosło po necie o tym komiksie :) http://miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35214,4713589.html i okładeczka dla innych planet, klub obchodzi 10 latek: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 ładnie wyszła ta okładka, gadałem z Prezesem i też miałem coś wysmarować, ale na gadaniu się skończyło :P bywasz na spotkaniach? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi