Lis Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Witam. Kolejna scenka do AE5 :) Czas pracy 5 dni roboczych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Jedno jest pewnie - nie obijasz się. Fajny, wieczorny klimat całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 ladnie ale brakuje mi listkow na drzewach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 I zdecydowanie za mocne IES'y(?) na balkonie/tarasie. Świetny klimat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Super! ale... 2 rzeczy mi się rzuciły w oczy- brak ramki (albo niewidzialna) w prawej części budynku i krzywe ramki (przynajmniej jakos dziwnie to wygląda) w części jeszcze bardziej po prawej. A poza tym to kul :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 WitaM!! swietne !! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Z tego co zauważyłem nie wiele sobie robisz po wypowiadziach innych ale co tam spoce sie ;-) Masz dobry warsztat i dobrze opanowane podstawy, zarówno kompozycji jak i oswietlenia, w projekt nie wchodze bo nie wiem czy ot twoj koncept czy wzorowany moze na jakims innym - tego typu budowle sa bardzo popularne w swiecie drogich wizek oraz wspomnianych projektow. Napewno rzucaja sie w oczy wspomniane liscie, brak ramki to pewnie tylko złudzenie bo widac w tamtej czesci szybe wiec ten minus pomijam, bardzo rzuca sie w oczy przepalenie w lewej czesci pomieszczenia - swiatła. Druga rzecza ktora mi tu nie pasuje to tekstury wewnatrz pomieszczenia w ktorym są wspomniane juz przepalenia. Tekstura na ziemi daje wiele do zyczenia, oraz brak dispa na ceglanych podporach tez stanowi taki mały minusik - wiekszosc tych rzeczy to drobnostki ale jak chcesz byc pro to bedziesz oceniany pod tym kątem ;-) Z grubsza to tyle - moze dodam jeszcze to ze bardziej bym widział wiecej mebli wewnatrz ale to nie o to chodzi. Na plus nepewno zasługuje kolorystyka - niebieskie niebo bardzo fajnie współgra z ciemną płaszczyzna podłoża oraz ciepłym kolorem wnętrz. Daje 5 gwiazdek chociaz pamietaj o wspomnianych minusach. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Od środka do lewej - super. Prawa strona straciła trochę klimatu, ale oryginał nie dla wszystkich mógł być czytelny i atrakcyjny w sumie. :) Ale ciepłe światła już mogłeś wszędzie zostawić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Z tego co zauważyłem nie wiele sobie robisz po wypowiedziach innych Zawsze wszystko dokładnie czytam i analizuję. Jeśli dana sugestia przypadnie mi do gustu to jak najbardziej zastosuję. Praktycznie zawsze znajdzie się coś co mi się podoba a innym nie :) taka już moja natura. -Displace był. Tylko nie wiem czemu go wyłączyłem :) hmm. Przerenderuje się. -Co do ramek w środkowej części. to ich tam nie ma. tak jak w oryginale. w projekt nie wchodze bo nie wiem czy ot twoj koncept czy wzorowany moze na jakims innym Projekt oczywiście nie mój. Nie jestem architektem niestety. W tytule jest nazwa budynku. Łatwo można w sieci odnaleźć. Dzięki wszystkim za komentarze. cieszę się że vizka przypadła wam do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Rozumiem ale czesto widze ze renderki ktore puszczasz w galeri leca do evera bez wprowadzania zmian dlatego to napisałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 zawsze sie można do czegoś przyczepić ale ja się nie czepiam bo tak nie potrafię dla mnie bardzo przyjemny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 bardzo miło:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 lepsze od oryginału :) przydałby się ciut większy kadr z lewej strony, bo budynek sie "rozpycha" ps: na kopniętym crt wygląda super bo jest trochę niedopowiedzianych ciemnych miejsc, na lcd za dużo widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 jestem jednak za głupi na taka architekture, boze to box nie architektura. Wykonanie jak zawsze super, do niczego sie przyczepic nie mozna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 bardzo ładnie;] złapałeś klimat ale liscie musza być;] a właśnie czy autor tego wątku ma coś wspólnego z nową partią polityczną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Witam Mam drobne pytanie nie wiem czy to kwestia rozdziałki ale jako architekt czepne sie jednej rzeczy W lewym dolnym rogu budynki które sa w tle- czy one nie mają okien bo teraz wyglądają jak zwykłe dziury?? Chyba ze to za mała rozdziałka żeby zobaczyć podział okien albo ewentulanie rame okienną A tak pozatym to całkiem pro......chciałoby sie mieć troche czasu żeby porzeźbić coś podobnego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 poza podlozem i tym co juz zostalo powiedziane, podoba mi sie. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Swietny projekcik a i wykonanie super. Mobilizuje mnie do sprobowania sil w exteriorach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi