Napisano 20 Lipiec 200717 l Witam;) Wakacyjne męczenie gałek ocznych - hardcore modeling;) Efekty pracy wczoraj i dziś;) Kolejny update jutro;) ps. do modeli z hardcora juz nie wracam:P
Napisano 20 Lipiec 200717 l no mogeling jest "kozacki", daj jeszcze jakieś renderki w ciemnym studiu :)
Napisano 21 Lipiec 200717 l Autor nielot -> dzięki;) Master -> dzięki:* dawcio, x-em -> rendery bedą na pewno, ale kiedy to nie wiem;) narazie skupiam sie na modelach JohnyCa -> dzieki;) chudy -> to jest niemozliwe gdyz zrobilem ten model wczoraj, od góry do dołu;* carlosss -> dzieki;* dzisiejszy hardkor:
Napisano 21 Lipiec 200717 l Fajny ten hardkor w Twoim wykonaniu:) I jakie siateczki-proste, a ciekawe. Będą kolejne modele?
Napisano 21 Lipiec 200717 l Autor patry -> nie tylko. ale raczej skupię się na rzeczach nieorganicznych. pierwszego dnia wymodelowalem creativa zenka ktory nie jest komorką;) jutro tez cos innego dam:P t0m3k -> hmm... moze od kolejnego razu? Thunder -> do do tekstur nie przywiazuje duzej wagi;) dzieki za odpowiedzi;) pozdrawiam
Napisano 21 Lipiec 200717 l bardzo fajne modele tylko zauważyłem że teksturki masz nie za dobre w tym zamzungu ale jest ok ;)
Napisano 21 Lipiec 200717 l super szybko Ci to idzie ! :D A i jakosciowo nie ma sie do czego przyczepić
Napisano 21 Lipiec 200717 l Spoko to wygląda tylko jak na moje oko są to dosc banalne modele :) Może cos bardziej skomplikowanego? :)
Napisano 21 Lipiec 200717 l Spoko to wygląda tylko jak na moje oko są to dosc banalne modele :) Może cos bardziej skomplikowanego? :) max tylko ze nie ma trudniejszych modeli :) tzw koro hk chce robic jedem model dziennie to ciezko bedzie mu zrobic cos trudnego :)
Napisano 21 Lipiec 200717 l Autor nielot -> 3-5h z przerwamim, dzieki, z ta dziura to poprawie:D max => tez o tym mysle, ale to hardkor - jeden model dziennie - codziennie;) jak wezme cos super skomplikowanego to moge nie zdazyc, ale w niedalekiej przyszlosci sobie zrobie jakąś prace "na 3 dni";)
Napisano 21 Lipiec 200717 l no wlasnie modele bardzo proste, wrecz ograniczaja sie do kilku szczegolow zero krzywizn itp :) tak czy inaczej bardzi mi sie one podoba, ale za takie przedstawienie modeli powinni Ci odciac dlonie wiesz ? :)
Napisano 21 Lipiec 200717 l :) nie chodzi mi o to abys wymodelowal jakis samochód czy cos w tym stylu: http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/214/09/67/214096758. Według mnie robienie dziur w planeach czy tam boxach mija sie z celem ... zero kreatywnosci ... a taka wiertareczka to juz co innego :)