hkropinski Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Witam;) Wakacyjne męczenie gałek ocznych - hardcore modeling;) Efekty pracy wczoraj i dziś;) Kolejny update jutro;) ps. do modeli z hardcora juz nie wracam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 bajer misiu patysiu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 az sie prosi zeby porenderowac tego sony ericssona bardzo ładne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Swietnie! Modeling pierwsza klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 a czy ja tego soniacza nie widziałem już gdzieś wcześniej? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 no mogeling jest "kozacki", daj jeszcze jakieś renderki w ciemnym studiu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 super modele, podziel sie z nami biednymi :F ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 nielot -> dzięki;) Master -> dzięki:* dawcio, x-em -> rendery bedą na pewno, ale kiedy to nie wiem;) narazie skupiam sie na modelach JohnyCa -> dzieki;) chudy -> to jest niemozliwe gdyz zrobilem ten model wczoraj, od góry do dołu;* carlosss -> dzieki;* dzisiejszy hardkor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Fajny ten hardkor w Twoim wykonaniu:) I jakie siateczki-proste, a ciekawe. Będą kolejne modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 załozeniem jest codziennie jeden model;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Na razie extra :) Ale to będą tylko komórki? Może jakaś organika...? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 swietne modele, kiedy bedzie jakis videotutek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 patry -> nie tylko. ale raczej skupię się na rzeczach nieorganicznych. pierwszego dnia wymodelowalem creativa zenka ktory nie jest komorką;) jutro tez cos innego dam:P t0m3k -> hmm... moze od kolejnego razu? Thunder -> do do tekstur nie przywiazuje duzej wagi;) dzieki za odpowiedzi;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 bardzo fajne modele tylko zauważyłem że teksturki masz nie za dobre w tym zamzungu ale jest ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 super szybko Ci to idzie ! :D A i jakosciowo nie ma sie do czego przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 jaki czas robienia jednego modelu ? z tylu dziura okragla jest krzywa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Spoko to wygląda tylko jak na moje oko są to dosc banalne modele :) Może cos bardziej skomplikowanego? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Spoko to wygląda tylko jak na moje oko są to dosc banalne modele :) Może cos bardziej skomplikowanego? :) max tylko ze nie ma trudniejszych modeli :) tzw koro hk chce robic jedem model dziennie to ciezko bedzie mu zrobic cos trudnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 nielot -> 3-5h z przerwamim, dzieki, z ta dziura to poprawie:D max => tez o tym mysle, ale to hardkor - jeden model dziennie - codziennie;) jak wezme cos super skomplikowanego to moge nie zdazyc, ale w niedalekiej przyszlosci sobie zrobie jakąś prace "na 3 dni";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 no wlasnie modele bardzo proste, wrecz ograniczaja sie do kilku szczegolow zero krzywizn itp :) tak czy inaczej bardzi mi sie one podoba, ale za takie przedstawienie modeli powinni Ci odciac dlonie wiesz ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 :) nie chodzi mi o to abys wymodelowal jakis samochód czy cos w tym stylu: http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/214/09/67/214096758. Według mnie robienie dziur w planeach czy tam boxach mija sie z celem ... zero kreatywnosci ... a taka wiertareczka to juz co innego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 rob fele jakies trudniejsze, przydadza ci sie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi