Hindus Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Trzy krótkie klipy (30 sec. każdy ) godne zwrócenia uwagi każdego grafika - reklama nissana. Zobacz - Nissan Rise Zobacz - Nissan Pass Zobacz - Nissan Jump Polecamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 ostatnia imo najciekawsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Citroen (chyba?) zrobił to lepiej - bolą nienaturalne ruchy i zachowanie samochodu podczas jazdy, morphujące elementy itd;) Poza tym reklamy "prawie jak" transformer są już lekko nieswieże. Reklama citroena o której pisałem. (jedna z kilku) http://pl.youtube.com/watch?v=P4ckJFNkra8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2007 Co do tego typu reklam to sie zgodze - od nadmiaru robi sie nie dobrze, ale nie krytykował bym klipow do tego stopnia bo wiem ze tutaj na forum nie ma usera ktory był by w stanie stworzyc cos podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Dokladnie, citroen zrobil to napewno ciekawiej ale technika , panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Czy ja wiem, myśle że jest u nas kilka osób, które były by w stanie stworzyc coś na takim (albo wyższym) poziomie;) Co do samych klipów to rzeczywiscie zabrzmiało jakbym uznał je za złe. Nie są złe;) Ale mogły by być lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYmek Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 fakt faktów, że wykonanie trochę szwankuje w kwestii animacji i czasami shadingu (który generalnie jest przedni) - w niektórych ujęciach mapy odbić się nie animują... poza tym brakuje trochę szczegółów, samochód robi się plastikowy... ...nie krytykował bym klipow do tego stopnia bo wiem ze tutaj na forum nie ma usera ktory był by w stanie stworzyc cos podobnego. Nie byłbym tego taki pewien, tylko zajdź w Polsce klienta, który chciałby coś takiego zamówić. pozdr., skk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 fajny riff na początku klipów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Jak dla mnie super, czuję się taki malutki :P, VFX to jednak wyższa szkoła jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2007 Czy ja wiem, myśle że jest u nas kilka osób, które były by w stanie stworzyc coś na takim (albo wyższym) poziomie;) Co do samych klipów to rzeczywiscie zabrzmiało jakbym uznał je za złe. Nie są złe;) Ale mogły by być lepsze. pokaż mi go palcem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 dla mnie to jest super wypas.Ciekawe jak mocy komp do tego byl;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Panowie, panowie:) Takich rzeczy nie robia jednostkowe osoby a cale sztaby ludzi. A co do tego czy Polacy by takie cos udzwigneli, spokojnie znalazlo by sie kilka firm, pytanie tylko czy agencje dalyby odpowiednio duzo czasu by cos takiego stworzyc na odpowiednim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Bardzo ciekawie to wygląda :) ale faktycznie nad tym nie pracuje jedna osoba i każdemu cos tam bylo przypisane, mysle ze w polsce by znalazło sie kilka firm które by temu sprostały a nawet kilka osób na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Z "transformowskiego" stylu to Saab (podajrze) miał bardzo ciekawą reklamę. W Polsce spokojnie znalazł by się zespół, który skręciłby taki klip...pytanie tylko kto w tym kraju za to zapłaci;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYmek Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Z "transformowskiego" stylu to Saab (podajrze) miał bardzo ciekawą reklamę. W Polsce spokojnie znalazł by się zespół, który skręciłby taki klip...pytanie tylko kto w tym kraju za to zapłaci;) tak, SAAB by Digital Domain: "Born from Jets". To trudno by było podrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stic3110 Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 czasami brak proporcji, ale poza tym myślę że jest git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi